0
Lists & Alerts

Users rating Not yet rated

0 5 0

Koop Fracked PS4 Goedkoop Vergelijk de Prijzen

Wat is een Fracked spelcode?

Het is een digitale sleutel waarmee je Fracked rechtstreeks naar PlayStation 4 kunt downloaden vanaf het PlayStation Network (PSN).

Hoe vind ik de beste prijzen voor Fracked op PlayStation 4 ?

CDKeyNL.nl vergelijkt de goedkoopste prijzen van Fracked op de Nederlandse markt voor digitale downloads om de beste verkoop- en kortingscodes in vertrouwde winkels te vinden.


Release date
20 augustus 2021
Official website
Developer
nDreams
Publisher
nDreams
Platforms
PS4
PEGI
16
Tags
Actie Avontuur
Activation
  

OVER DIT SPEL


Fracked is een PlayStation VR exclusieve first-person shooter game die cover-based combat mechanics en free-flowing movement combineert met klimmen en skiën gemaakt voor VR. Je bent gestrand in een afgelegen berg faciliteit, op een vijandige planeet die op het punt staat te veranderen in een tikkende tijdbom, staande tegen jou en overleven zijn interdimensionale wezens die nu de lichamen van je eens collega’s controleren. Stort je op de actie en word de actieheld van je dromen. Schiet, klim en ski je een weg door een episch avontuur.

   
  • Laat je meeslepen door de innovatieve VR-gunplay van de game, waarin de run-and-gun-gevechten worden gecombineerd met 1:1 dekking die je kunt grijpen. Beweeg je vrij door het slagveld om je tegenstanders te slim af te zijn, gebruik dodelijke wapens die volledig interactief zijn en laat het vuur op je tegenstanders regenen.
  • Je vijand is een genadeloze hivemind, een buitenaardse soort die lichamen binnendringt en ze gebruikt om werelden naar haar hand te zetten. Ze zullen niets uit de weg gaan om je te stoppen, ze gebruiken de technologieën van de mensheid tegen je wapens en alles waar ze hun handen maar op kunnen leggen.
  • Naadloze overgang tussen rondlopen in een open slagveld, klimmen steile rotswanden, skiën naar beneden, en het rijden van een zipline, geen geleide rails in deze actie-avontuur.
  • Ervaar verbluffende verbeteringen die exclusief zijn voor de PS5, waaronder een verbeterde framerate, betere laadtijden en een ongelimiteerde resolutie.

Deluxe Editie


Deze editie van het spel bevat de basisgame van Fracked, In-game items, bonus digitale accessoires, en 72 uur early access.

  • Basis spel
  • Earth Defender Uitrusting Skins
  • Digitaal kunstboek
  • Digitale soundtrack
  • 2 uur vervroegde toegang – het spel komt uit op 20 augustus 2021, je krijgt toegang tot het spel op 17 augustus 2021.

Your game
The store
The payment
Winkel
Platform
Editie
Prijs (zonder kosten)
Kosten
AKS SCORE
7.7

To report a missing price, please send us an email or use the chat.

Er zijn 10 aanbiedingen van 23,47€ tot 29,99€.

Playstation VR game.
Deluxe Edition
Standard Edition

Wees de eerste om een commentaar achter te laten

You must be logged in to post a comment.

Newsletter