Koop God of War CD Key Goedkoop Vergelijk de Prijzen

Wat is de God of War CD Key?

Het is een digitale sleutel waarmee je God of War rechtstreeks naar de pc kunt downloaden vanaf de officiële platforms.

Hoe vind ik de beste prijzen voor God of War?

CDKeyNL.nl vergelijkt de goedkoopste prijzen van God of War op de Nederlandse markt voor digitale downloads om de beste verkoop- en kortingscodes te vinden voor vertrouwde winkels.


Release date
14 januari 2022
Official website
Developer
Santa Monica Studio
Publisher
PlayStation PC LLC
Platforms
PC / PS4
PEGI
18
Tags
Actie Avontuur RPG fantasie Ontwerpen Vechten ... Verkennen 3D Bloed en ingewanden Gewelddadig Emotional Mythology Souls-like

OVER DIT SPEL


God of War is de 8e aflevering van de God of War serie en is het vervolg op God of War III.

 
 • Een nieuw avontuur wacht, en deze keer is het gecentreerd op de Noorse mythologie, niet in tegenstelling tot de vorige God of War spellen die losjes gebaseerd zijn op de Griekse mythologie.
 • Het is jaren geleden dat Kratos wraak nam op de Griekse goden. Hij heeft de laatste ontmoeting met zijn vader Zeus kunnen overleven, maar hij woont nu met zijn zoon Atreus in het land van de Noorse goden.
 • Zijn nieuw gevonden rol als vaderfiguur voor zijn zoon zal hem de touwen van het voortbestaan van zijn zoon laten beschermen, maar ook onderwijzen.
 • Deze keer zal Kratos niet zijn dubbelgeketende messen hebben, maar zal hij in plaats daarvan een magische strijdbijl hanteren die de Leviathan-bijl wordt genoemd.
 • Deze nieuwe aflevering wordt ook alleen gespeeld met Atreus die Kratos af en toe helpt.

Minimum:


 • OS: Windows 10 (64 bits)
 • HDD: 80 GB
 • DirectX: 11

Aanbevolen:


 • OS: Windows 10 (64 bits)
 • HDD: 80 GB
 • DirectX: 11
Kosten

Include security shields
Switch No coupon price/fees

To report a missing price, please send us an email or use the chat.

Er zijn 49 aanbiedingen van 27,98€ tot 55,69€.

Region Free / Worldwide. Requires Epic Games Launcher App in order to play the game. You need to create a free account here. Read the description on the store page about any language or country restrictions.
EU STEAM CD KEY: Requires an EUROPEAN IP address or you must activate it with a VPN (Virtual Private Network) in order to play God of War. Might have languages restrictions or language packs. Read the description on the store game page to know if the EU IP is only needed for activation or for playing also (maybe on EU Servers). Most of the stores offer you their help, or show you how to do this with a tutorial to follow.
Steam gift. Een Steam gift is een eenmalig transfer dat U krijgt. U activeert en installeert de game op Steam. Het is een niet-terugbetaalbare game dat in uw Steam games collection blijft.
Voor de Steam platform Steam CD Key (Regiovrij / wereldwijd), moet U de code downloaden en registreren met het Steam client, die hier te Downloaden is HERE. Eenmaals U ingelogt bent, klikt U op Game toevoegen (zie linkerhoek onderaan) -> Product activeren op Steam. Typ vervolgens uw CD Key in en het game zal geactiveerd en toegevoegd worden in uw Steam account game library.
Standard Edition
Logo VERGELIJK KIES & KOOP DOWNLOADEN (13)

Be the first to leave a comment

You must be logged in to post a comment.

ONS BELONINGSPROGRAMMA : HOE WERKT HET ?
Site Logo
Link to Steam

Koppel uw Steam profiel aan Cdkeynl

Spin the wheel

Draai aan het wiel en win Gift Cards

Join Discord

Of win punten om het wiel opnieuw te draaien en doe mee aan de Discord evenementen

Win prizes

Feeling Lucky ? Win PS5, Xbox Series X or 500€ Amazon Gift Cards