Koop Goodbye Volcano High PS5 Goedkoop Vergelijk de Prijzen

Wat is een Goodbye Volcano High spelcode?

Het is een digitale sleutel waarmee je Goodbye Volcano High rechtstreeks naar PlayStation 5 kunt downloaden vanaf het PlayStation Network (PSN).

Hoe vind ik de beste prijzen voor Goodbye Volcano High op PlayStation 5 ?

CDKeyNL.nl vergelijkt de goedkoopste prijzen van Goodbye Volcano High op de Nederlandse markt voor digitale downloads om de beste verkoop- en kortingscodes in vertrouwde winkels te vinden.


Release date
31 december 2022
Official website
Developer
KO_OP
Publisher
KO_OP
Platforms
PS5
PEGI
12
Tags
Avontuur Indie Interactieve fictie LGBTQ+

OVER DIT SPEL


Goodbye Volcano High is een verhaal-rijke interactieve fictie game met ritme spel elementen ontwikkeld door KO_OP games, fang, en zijn vrienden zijn net aan senior jaar, ze eindelijk bedacht wat ze willen doen met hun leven, maar als geluk zou hebben de wereld op het punt staat te ontploffen. Wat zou jij doen? Vertel je je crush over je gevoelens? De relaties van je verknipte familie rechtzetten? Het beste liedje ooit schrijven? Of allemaal tegelijk? Je zult persoonlijke groei ervaren en de kracht van gemeenschap.

 
  • Jouw keuzes bepalen wie Fang wordt, en zullen je gameplay-ervaring bepalen. Ontdek wat de toekomst brengt in je laatste jaren op Volcano High.
  • Het is het einde van de wereld nu is het tijd om dicht bij je dierbare vrienden, familie, kennissen en crushes te komen. Bedenk hoe je deze laatste momenten met hen wilt doorbrengen, koesterende relaties bouwen je affiniteit op en zullen je gameplay beïnvloeden.
  • Schrijf liedjes, bespeel verschillende instrumenten, maar alle dingen die moeilijk te zeggen zijn in je muziek met behulp van het interactieve ritme- en tekstsysteem van het spel. Voer ze vervolgens uit om je eigen originele track te creëren die specifiek bij je verhaal past.
  • Ga de dialoog aan met andere leerlingen van je middelbare school via de sociale media met dinosaurusthema in het spel en andere interactieve eenmalige acties.
Kosten

Include security shields
Switch No coupon price/fees

To report a missing price, please send us an email or use the chat.

Existentie 1 bieden op 69,47€.

Playstation DownloadCode. Activeer de download code op het Playstation Network. Is een internetverbinding vereist.
Standard Edition
Logo VERGELIJK KIES & KOOP DOWNLOADEN (13)

Be the first to leave a comment

You must be logged in to post a comment.

ONS BELONINGSPROGRAMMA : HOE WERKT HET ?
Site Logo
Link to Steam

Koppel uw Steam profiel aan Cdkeynl

Spin the wheel

Draai aan het wiel en win Gift Cards

Join Discord

Of win punten om het wiel opnieuw te draaien en doe mee aan de Discord evenementen

Win prizes

Feeling Lucky ? Win PS5, Xbox Series X or 500€ Amazon Gift Cards