Koop GRAVEN CD Key Goedkoop Vergelijk de Prijzen

Wat is de GRAVEN CD Key?

Het is een digitale sleutel waarmee je GRAVEN rechtstreeks naar de pc kunt downloaden vanaf de officiële platforms.

WAT IS DE BESTE PRIJS VOOR GRAVEN PC?

Koop GRAVEN op de PC voor 6,07€ met een Cdkeynl-coupon die je hebt gevonden op GAMIVO bij 34 vertrouwde verkopers die 64 aanbiedingen presenteren. Vergelijk de beste prijzen van officiële en cd key-winkels. Vind de beste aanbiedingen, deals en kortingen.


Release datum
23 januari 2024
Officiële website
Ontwikkelaar
Slipgate Ironworks
Uitgever
3d Realms
Activatie
PEGI
12
Tags
Actie Avontuur RPG Vroegtijdige toegang FPS Horror ... Co-op Rijke verhaallijn Vechten Shooter Verkenning Firstperson Onlineco-op Multiplayer Oldskool Combat Retro Actie-avontuur Sfeervol Singleplayer 3D Actie-RPG Duister Duistere fantasie Verteller Inventarisbeheer Meeslepende sim

OVER DIT SPEL


Waag je in de mystieke rijken van GRAVEN als een toegewijde priester van de Orthogonale orde—verbannen en herboren. Duik in de schaduwen van je lot, waar een kleine boot je voertuig wordt door het arcane. Verken het onbekende, ontdek het goddelijke en confronteer de raadselachtige krachten die je pad vormgeven.

 
 • Duik in de wereld van GRAVEN, waar een huwelijk tussen moderne ontwikkelingstechnieken en de esthetiek van eind jaren 90 een unieke first-person puzzler creëert. Met karakterontwerpen van Chuck Jones en de stemtalenten van Stephan Weyte, beleef je een donker en onderscheidend middeleeuws fantasieavontuur.
 • Los puzzels op en duik in de lore om de motieven van kwaadaardige ketterse sekten achter plagen en verontrustende seizoenen bloot te leggen. Hanteer spreuken en kristallen om je omgeving te manipuleren en aan te passen aan je behoeften. Ontdek nieuwe wapens, upgrade ze en pas je vaardigheden aan bij smeden en alchemisten.
 • Verken eerder bekende landschappen met verbeterde vaardigheden, ontdek de diepten van kloven. Confronteer meer dan dertig unieke tegenstanders in een steeds uitbreidende wereld die verschillende biomen bestrijkt. Volg het parallelle pad, vermijd de schaduwrijke recessen gehuld in ondoordringbare mist en ontdek wezens van rijken buiten de tijd. Bereik rust door je onwrikbare vastberadenheid.

Minimum:


 • OS: Windows 7 (64 bits)
 • CPU: Intel i5 2.5 GHz
 • RAM: 4 GB
 • HDD: 8 GB
 • GPU: Intel HD 4400
 • DirectX: 11

Aanbevolen:


 • OS: Windows 10 (64 bits)
 • CPU: Intel i5 3.5 GHz
 • RAM: 8 GB
 • HDD: 8 GB
 • GPU: NVIDIA GTX 470, AMD Radeon 6870 HD
 • DirectX: 12
Kosten

Met security shields
Overschakelen naar de prijs zonder kortingsbon/kosten
Dit is een CD Key voor Gog.com. Je moet op Gog.com jezelf registeren om het spel te activeren en te downloaden. Op deze webpagina van Gog.com kan jij je CD Key activeren.
EU STEAM CD KEY: Requires an EUROPEAN IP address or you must activate it with a VPN (Virtual Private Network) in order to play GRAVEN. Might have languages restrictions or language packs. Read the description on the store game page to know if the EU IP is only needed for activation or for playing also (maybe on EU Servers). Most of the stores offer you their help, or show you how to do this with a tutorial to follow.
Steam gift alleen beschikbaar voor Europa. Lees de beschrijving over eventuele regio- of taalbeperkingen aandachtig, alle stappen zijn op de webpagina van de verkoper uitgelegd.
Steam gift. Een Steam gift is een eenmalig transfer dat U krijgt. U activeert en installeert de game op Steam. Het is een niet-terugbetaalbare game dat in uw Steam games collection blijft.
Voor de Steam platform Steam CD Key (Regiovrij / wereldwijd), moet U de code downloaden en registreren met het Steam client, die hier te Downloaden is HERE. Eenmaals U ingelogt bent, klikt U op Game toevoegen (zie linkerhoek onderaan) -> Product activeren op Steam. Typ vervolgens uw CD Key in en het game zal geactiveerd en toegevoegd worden in uw Steam account game library.
Steam EN Key : Steam EN Key to download and play GRAVEN in English language only. Read the store description carefully about language and restrictions.
Deluxe Edition
Standard Edition

Prijsgeschiedenis van GRAVEN

Onze PC game prijstracker stelt je in staat om moeiteloos aanbiedingen te vergelijken van officiële winkels en CD sleutel webshops. Houd de verkoop trends van GRAVEN op PC in de gaten en krijg een melding wanneer het spel de gewenste prijs bereikt. Mis nooit meer de beste deal of GRAVEN uitverkoop.

Chronologie

Historisch Laagste Prijzen

Keyshops
Officiële winkels
Logo Cdkeynl.nl VERGELIJK KIES & KOOP DOWNLOADEN (20)

Be the first to leave a comment

You must be logged in to post a comment.

ONS BELONINGSPROGRAMMA : HOE WERKT HET ?
Site Logo
Link to Steam

Koppel uw Steam profiel aan Cdkeynl

Spin the wheel

Draai aan het wiel en win Gift Cards

Join Discord

Of win punten om het wiel opnieuw te draaien en doe mee aan de Discord evenementen

Win prizes

Geluk aan uw zijde? Win een PS5, Xbox Series X of €500 Amazon cadeaubonnen