8
Lists & Alerts

Users rating Not yet rated

0 5 0

Koop GRIME CD Key Goedkoop Vergelijk de Prijzen

Wat is de GRIME CD Key?

Het is een digitale sleutel waarmee je GRIME rechtstreeks naar de pc kunt downloaden vanaf de officiële platforms.

Hoe vind ik de beste prijzen voor GRIME?

CDKeyNL.nl vergelijkt de goedkoopste prijzen van GRIME op de Nederlandse markt voor digitale downloads om de beste verkoop- en kortingscodes te vinden voor vertrouwde winkels.


Release date
2 augustus 2021
Official website
Developer
Clover Bite
Publisher
Akupara Games
Platforms
PC
PEGI
12
Tags
Actie RPG Indie Metroidvania Goede atmosfeer Duister ... Souls-like
Activation
  

OVER DIT SPEL


Grime is een unieke combinatie van Metroidvania’s verkenning en progressie systeem met Souls achtige gevechten en itemization, het spel begint als je wordt gevormd in het bestaan door een onbekende entiteit, gedropt in een surrealistische en onbekende wereld vol met beschaafde rots mensen en levende standbeelden, je bent er zelf een maar je hoofd is vervangen door een pulserend zwart gat. Verken deze uitgestrekte wereld en ontdek je doel in deze wereld.

 
  • Het spel is volledig in 2D maar verder is alles volledig in 3D gerenderd, ontsluier de mysteries van deze surrealistische en prachtige wereld, verken de huilende grotten, met standbeelden bedekte woestijnen en onderzoek de sporen van oude en nieuwe beschavingen.
  • Pareren is een essentieel gevechtsmechanisme in het spel, straf vijandelijke aanvallen af wanneer je maar kunt, sla ze in stukken terwijl ze in de lucht zijn of op de grond met een overvloed aan verschillende wapens, zodra ze bijna dood zijn absorbeer je in je hoofd om ze te executeren.
  • Absorberen van vijanden naast het uitvoeren van hen ook herstelt een deel van je gezondheid en geeft je punten om je skill tree vooruitgang, jagen op specifieke monsters om de vaardigheden die u wilt krijgen.
  • Zo nu en dan zul je reusachtige eindbaasmonsters tegenkomen, de moeilijkste uitdagingen die je op dat level zult krijgen, maar als je ze eenmaal hebt verslagen en geabsorbeerd, krijg je toegang tot spelveranderende traversale vaardigheden die je in en buiten de gevechten kunt gebruiken en waarmee je gebieden kunt ontgrendelen die eerder misschien niet toegankelijk waren.

Minimum:


  • OS: Windows 7
  • CPU: Intel i5 3470
  • RAM: 4 GB
  • HDD: 10 GB
  • GPU: Nvidia GeForce 960
  • DirectX: 10
 

Your game
The store
The payment
Winkel
Platform
Editie
Prijs (zonder kosten)
Kosten
AKS SCORE
8.4

To report a missing price, please send us an email or use the chat.

Er zijn 38 aanbiedingen van 4,32€ tot 21,88€.

Region Free / Worldwide. Requires Epic Games Launcher App in order to play the game. You need to create a free account here. Read the description on the store page about any language or country restrictions.
Dit is een CD Key voor Gog.com. Je moet op Gog.com jezelf registeren om het spel te activeren en te downloaden. Op deze webpagina van Gog.com kan jij je CD Key activeren.
EU STEAM CD KEY: Requires an EUROPEAN IP address or you must activate it with a VPN (Virtual Private Network) in order to play GRIME. Might have languages restrictions or language packs. Read the description on the store game page to know if the EU IP is only needed for activation or for playing also (maybe on EU Servers). Most of the stores offer you their help, or show you how to do this with a tutorial to follow.
Steam gift alleen beschikbaar voor Europa. Lees de beschrijving over eventuele regio- of taalbeperkingen aandachtig, alle stappen zijn op de webpagina van de verkoper uitgelegd.
Steam gift. Een Steam gift is een eenmalig transfer dat U krijgt. U activeert en installeert de game op Steam. Het is een niet-terugbetaalbare game dat in uw Steam games collection blijft.
Voor de Steam platform Steam CD Key (Regiovrij / wereldwijd), moet U de code downloaden en registreren met het Steam client, die hier te Downloaden is HERE. Eenmaals U ingelogt bent, klikt U op Game toevoegen (zie linkerhoek onderaan) -> Product activeren op Steam. Typ vervolgens uw CD Key in en het game zal geactiveerd en toegevoegd worden in uw Steam account game library.
Standard Edition

Wees de eerste om een commentaar achter te laten

You must be logged in to post a comment.

Newsletter