Logo

Kopen Fallout 4 CD Key Goedkoop Prijzen Vergelijken

Wat is een Fallout 4 Key?

Een Fallout 4 CD-key is een digitale sleutel waarmee je het spel kunt activeren, downloaden en direct kunt beginnen met spelen op de pc vanaf de officiële platforms.

WAT IS DE BESTE PRIJS VOOR Fallout 4 OP PC?

Koop Fallout 4 voor de pc voor 4,89€ bij CDKeys.com, de huidige beste prijs met 76% korting. Wij tonen je alle beschikbare promotiecodes of CDKeys.com-coupons zodat je geld kunt besparen. Vergelijk CD-key prijzen van 37 vertrouwde winkels met 136 aanbiedingen en gebruik onze exclusieve kortingscodes om de beste deal voor je pc-games te garanderen.


Release datum
9 november 2015
Officiële website
Ontwikkelaar
Bethesda Game Studios
Uitgever
Bethesda Softworks
Activatie
Platformen
PEGI
18
Tags
Actie Avontuur RPG Survival FPS Open wereld ... Thirdperson Rijke verhaallijn Geweldige muziek Shooter Sandbox Thirdpersonshooter Verkenning Postapocalyptisch Firstperson Scifi Sfeervol Singleplayer Actie-RPG Aanpasbare personages

OVER DIT SPEL


Fallout 4 is een open-wereld First person shooter, en role-playing game ontwikkeld door Bethesda game studios de bekroonde ontwikkelaars achter Fallout 3 en Elder Scrolls V Skyrim. Jij bent de enige overlevende van Vault 111, je moet je enige zoon vinden in de ruïnes van post-apocalyptisch Boston Massachusetts, elke seconde is een gevecht om te overleven, en elke keuze die je maakt is van jou. Alleen jij kunt het land weer opbouwen en het lot van de woestenij bepalen.

 
 • Het S.P.E.C.I.A.L-systeem keert terug voor Fallout 4. Het is een acroniem dat de vaardigheden van je personage bepaalt: Strength, Perception, Endurance, Charisma, Intelligence, Agility en Luck. Hiermee kun je een Power Armored soldaat worden, een charismatische gladde prater. Je kunt kiezen uit honderden Perks en je eigen speelstijl ontwikkelen.
 • Gebruik het V.A.T.S.-systeem in je voordeel in intense gevechten in eerste en derde persoon, vertraag de tijd en kies waar je aanvalt, land en geniet van een filmisch bloedbad.
 • Gebruik een van de meest geavanceerde crafting-systemen ooit om duizenden items te maken, zoals wapens, bepantsering, chemicaliën en voedsel. Je kunt zelfs hele nederzettingen bouwen en beheren.

Recensies


In een jaar waarin Dragon Age en The Witcher 3 enorme grafische en verhalende stappen in de toekomst hebben gezet, blijft Fallout 4 hangen op het niveau van zijn voorganger. Daar staat tegenover dat de vermakelijke open wereld gameplay nu nog verder is uitgebreid. De mogelijkheden om de Wasteland steen voor steen te herbouwen zijn ideaal voor zowel spelers als toekomstige modders.

gamer.nl

Bundle Edition


Dit bundelpakket bevat de speciale editie van Skyrim en de Game of the year editie van Fallout 4, beide games ontwikkeld door Bethesda game studio’s.

 
 • De Special Edition bevat alle drie de uitbreidingen – Dragonborn, Dawnguard, en Hearthfire – en voegt uren aan nieuwe verhaalinhoud, quests, wapens, gear, en mechanics toe.
 • Fallout 4 GOTY Edition – De Game of the Year Edition bundelt het basisspel met alle 6 uitgebrachte DLC’s: Automatron, Wasteland Workshop, Far Harbor, Contraptions Workshop, Vault-Tec Workshop, en Nuka-World.

GOTY Edition


De Game of the Year Edition bundelt het basisspel met alle 6 uitgebrachte DLC’s: Automatron, Wasteland Workshop, Far Harbor, Contraptions Workshop, Vault-Tec Workshop, en Nuka-World.

Legacy Collection


Dit bundelpakket bevat alle single-player games in de Fallout franchise:

 
 • Fallout – Het eerste spel in de franchise, dat zich afspeelt in de nasleep van een wereldwijde nucleaire oorlog, overleef in een onbekende en gevaarlijke wereld. Neem de rol van een vault dweller een persoon die is opgegroeid in de ondergrondse, omstandigheden hebben gemaakt dat dwingen je om naar buiten te gaan en herontdek een wereld 80 jaar na het einde van de moderne beschaving.
 • Fallout 2 – Het vervolg op het veelgeprezen spel dat de RPG uit de fantasie haalde. Het is 80 jaar geleden dat je voorouders voor het eerst aan de oppervlakte kwamen, dus ga op zoek naar de Garden of Eden Creation Kit om je primitieve dorp te redden van een zekere ondergang. Je pad zal bezaaid zijn met verlammende straling, mutanten, verraad, leugens en bedrog.
 • Fallout Tactics – De eerste tactische squad-based game in het fallout universum je maakt deel uit van de broederschap van staal je wapens worden meer dan tools ze zullen je vrienden zijn, want het is alles wat staat tussen de heropgestoken beschaving en de huilende bestraalde woestenij.
 • Fallout 3: Game of the Year Edition – De eerste volledig 3D-game in de franchise. Geniet van de beelden en geluiden van de uitgestrekte woestenij, zie de grote monumenten van de Verenigde Staten in een post-apocalyptische ruïne liggen en maak keuzes die jou zullen definiëren en de wereld zullen veranderen.
 • Fallout New Vegas: Ultimate Edition – Welkom in Vegas, zelfs nucleaire fallout zal niet kunnen vertragen de drukte van sin city, verken de uitgestrekte uitgestrektheid van de woestijn woestenij van kleine steden dotten van de Mojave naar de felle lichten van de nieuwe Vegas strip.
 • Fallout 4: Game of the Year Edition – Jij bent de enige overlevende van Vault 111. Vecht om te overleven in een wereld vol gevaren en strijd dankzij de nucleaire apocalyps van meer dan honderd jaar geleden.

Standard + Season Pass


Deze editie van Fallout 4 bevat het basisspel en alle momenteel uitgebrachte content, voor Fallout 4:

 
 • Fallout 4 Automatron – Een mysterieuze woestenij die bekend staat als de Mechanist heeft een horde moordlustige robots losgelaten. Vernietig ze en haal hun onderdelen terug om je eigen robot metgezellen te bouwen Modificeer je creaties met honderden ledematen, bepantsering en wapens. Pas ze aan met verschillende verfschema’s en geef ze een stem voor de perfecte partner in de woestenij.
 • Fallout 4 Wasteland Workshop – In de Wasteland Workshop kunnen spelers vallen en kooien ontwerpen om levende wezens te vangen. Deze wezens kunnen tegen elkaar worden opgezet, worden getemd, of worden gestuurd om andere kolonisten aan te vallen. Je krijgt ook verschillende nieuwe ontwerpopties om je nederzettingen aan te passen.
 • Fallout 4 Far Harbor – Reis naar het eiland Far Harbor, een gebied met hogere stralingsniveaus en waar meer verwilderde wezens leven. Onderzoek het escalerende conflict tussen de synths, de Children of Atom, en de plaatselijke bevolking terwijl je krachtigere wapens en wapenuitrusting van een hoger niveau vrijspeelt.
 • Fallout 4 Contraptions Workshop – Til je nederzettingen naar een hoger niveau met allerlei nieuwe machines. Bouw transportbanden, logische poorten, liften, kassen en andere complexe gadgets en mechanismen om jouw leven en dat van andere kolonisten te verbeteren.
 • Fallout 4 Vault-Tec Workshop – Creëer de Vault van je dromen dankzij de nieuwe Vault-Tec Workshop. Verleid nieuwe Dwellers met nostalgie terwijl je je Vault voorziet van vooroorlogse meubels en decor. Treed in de voetsporen van andere Overseers die je voorgingen en voer door Vault-Tec goedgekeurde experimenten uit om te bepalen wat een ideale inwoner maakt.
 • Fallout 4 Nuka-World – Ga op reis naar Nuka-World, een ooit bruisend pretpark dat een toevluchtsoord voor Raiders is geworden. Verken dit uitgestrekte nieuwe gebied met verschillende themazones, zoals de Safari Adventure, de Galactic Zone en meer. Word de leider van je eigen Raider-bende terwijl je nieuwe quests doorloopt en nieuwe uitrusting vrijspeelt.

Minimum:


 • OS: Windows 7, 8, 10 (64 bits)
 • CPU: Intel Core i5-2300 2.8 GHz, AMD Phenom II X4 945 3.0 GHz
 • RAM: 8 GB
 • HDD: 30 GB
 • GPU: NVIDIA GTX 550 Ti 2GB, AMD Radeon HD 7870 2GB

Aanbevolen:


 • OS: Windows 7 / 8 / 10 (64 bits)
 • CPU: Intel Core i7 4790 3.6 GHz, AMD FX-9590 4.7 GHz
 • RAM: 8 GB
 • HDD: 30 GB
 • GPU: NVIDIA GTX 780 3GB, AMD Radeon R9 290X 4GB

Fallout 4 Automatron


Een mysterieuze woestenij, bekend als de Mechanist, heeft een horde moordlustige robots losgelaten. Vernietig ze en haal hun onderdelen terug om je eigen robot metgezellen te bouwen. Pas je creaties aan met honderden ledematen, pantsers, vaardigheden en wapens. Pas ze aan met verschillende verfschema’s en geef ze een stem voor de perfecte Wasteland-partner.

Fallout 4 Wasteland Workshop


In de Wasteland Workshop kunnen spelers vallen en kooien ontwerpen om levende wezens te vangen. Deze wezens kun je tegen elkaar uitspelen, temmen of eropuit sturen om andere kolonisten aan te vallen. Je krijgt ook verschillende nieuwe ontwerpopties om je nederzettingen aan te passen.

Fallout 4 Far Harbor


Reis naar het eiland Far Harbor, een gebied met hogere stralingsniveaus en waar meer wilde wezens leven. Onderzoek het escalerende conflict tussen de synths, de Children of Atom, en de plaatselijke bevolking terwijl je krachtigere wapens en wapenuitrusting van een hoger niveau vrijspeelt.

 

Vind de beste prijzen voor Fallout 4 DLC’s op CDKeyNL!

Kosten

Met security shields
Overschakelen naar de prijs zonder kortingsbon/kosten
Region Free / Worldwide. Requires Epic Games Launcher App in order to play the game. You need to create a free account here. Read the description on the store page about any language or country restrictions.
Dit is een CD Key voor Gog.com. Je moet op Gog.com jezelf registeren om het spel te activeren en te downloaden. Op deze webpagina van Gog.com kan jij je CD Key activeren.
STEAM EU EN KEY : Steam EU Key to download and play Fallout 4 in English language only. Read the store description carefully about language and restrictions.
EU STEAM CD KEY: Requires an EUROPEAN IP address or you must activate it with a VPN (Virtual Private Network) in order to play Fallout 4. Might have languages restrictions or language packs. Read the description on the store game page to know if the EU IP is only needed for activation or for playing also (maybe on EU Servers). Most of the stores offer you their help, or show you how to do this with a tutorial to follow.
Steam gift alleen beschikbaar voor Europa. Lees de beschrijving over eventuele regio- of taalbeperkingen aandachtig, alle stappen zijn op de webpagina van de verkoper uitgelegd.
Steam gift. Een Steam gift is een eenmalig transfer dat U krijgt. U activeert en installeert de game op Steam. Het is een niet-terugbetaalbare game dat in uw Steam games collection blijft.
Voor de Steam platform Steam CD Key (Regiovrij / wereldwijd), moet U de code downloaden en registreren met het Steam client, die hier te Downloaden is HERE. Eenmaals U ingelogt bent, klikt U op Game toevoegen (zie linkerhoek onderaan) -> Product activeren op Steam. Typ vervolgens uw CD Key in en het game zal geactiveerd en toegevoegd worden in uw Steam account game library.
Steam EN Key : Steam EN Key to download and play Fallout 4 in English language only. Read the store description carefully about language and restrictions.
Bundle
Franchise Bundle
Franchise Pack
Game Of The Year Edition
Legacy Collection
Standard Edition
Standard + Season pass

Prijsgeschiedenis van Fallout 4

Onze PC game prijstracker stelt je in staat om moeiteloos aanbiedingen te vergelijken van officiële winkels en CD sleutel webshops. Houd de verkoop trends van Fallout 4 op PC in de gaten en krijg een melding wanneer het spel de gewenste prijs bereikt. Mis nooit meer de beste deal of Fallout 4 uitverkoop.

Chronologie

Historisch Laagste Prijzen

Keyshops
Officiële Winkels
Logo Cdkeynl.nl VERGELIJK KIES & KOOP DOWNLOADEN (20)
guzior says on 29 december 2015 om 10:36:29

Great price comparision for good game called Fallout 4 form Bethesda:)

Rating: 5/5
elcappo says on 25 december 2015 om 10:24:01

Fallout 4 best game ever and g2a is the best
good luck to everyone

Rating: 5/5
Yoel says on 25 december 2015 om 06:35:11

This site sime pretty similar to allkeyshop like darin mentioned, but the giveaway just gives a little more flare. And right now it seems cdkeys.com is winning for best price on Fallout 4, which I’m interested in. 😀

Rating: 5/5
darin bogdanov says on 13 december 2015 om 14:59:06

This website looks exactly like allkeyshop.com however they are both the best sites to buy any game from including Fallout 4 (which right now im trying to get for free through cdkeynl starting with this link: http://www.free-cd-key.com/events-2/ )

Rating: 5/5
Hoai Sang Nguyen says on 12 december 2015 om 23:25:08

cdkeys.com is the best place to buy this Fallout 4.

Rating: 5/5

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.

ONS BELONINGSPROGRAMMA : HOE WERKT HET ?
Site Logo
Link to Steam

Koppel uw Steam profiel aan Cdkeynl

Spin the wheel

Draai aan het wiel en win Gift Cards

Join Discord

Of win punten om het wiel opnieuw te draaien en doe mee aan de Discord evenementen

Win prizes

Geluk aan uw zijde? Win een PS5, Xbox Series X of €500 Amazon cadeaubonnen