Koop Hello Neighbor 2 PS5 Goedkoop Vergelijk de Prijzen

Wat is een Hello Neighbor 2 spelcode?

Het is een digitale sleutel waarmee je Hello Neighbor 2 rechtstreeks naar PlayStation 5 kunt downloaden vanaf het PlayStation Network (PSN).

Hoe vind ik de beste prijzen voor Hello Neighbor 2 op PlayStation 5 ?

CDKeyNL.nl vergelijkt de goedkoopste prijzen van Hello Neighbor 2 op de Nederlandse markt voor digitale downloads om de beste verkoop- en kortingscodes in vertrouwde winkels te vinden.


Release date
6 december 2022
Official website
Developer
tinyBuild
Publisher
tinyBuild
Platforms
PEGI
12
Tags
Actie Avontuur

OVER DIT SPEL


Hello, Neighbor Two is een stealth horror game ontwikkeld door Eerie Guest en TinyBuild over het ontrafelen van de geheimen van je buren. Stap in de schoenen van een journalist die de zaak van een vermist persoon wil oplossen, omdat niemand anders dat lijkt te durven. Maar je wordt belemmerd door je buurman die bestuurd wordt door een geavanceerde AI die patronen leert van jou en alle andere spelers! Naarmate de tijd verstrijkt raakt hij meer vertrouwd met jouw speelstijl, hoe moeilijker het zal worden totdat hij je uiteindelijk verrast en te pakken krijgt. Bent u degene die de Buurman te slim af is en erachter komt welk duister geheim hij verbergt?

 
  • U zult rond moeten sluipen en de geheimen van uw buurman moeten verzamelen als een onderzoeksjournalist, waarom gaat hij elke avond naar het pretpark?
  • Deze keer heb je de hele buurt van Raven Brooks als je speeltuin, met veel huizen en AI bewoners om mee om te gaan.
  • Alle personages in de buurt worden aangedreven door een neuraal netwerk AI die leert van de gewoonten van de speler, ze zullen alles doen wat in hun macht ligt om hun gated community en de vele geheimen te beschermen.

Deluxe Edition


Deze Editie van Hello Neighbor 2 bevat het basisspel plus het premium deluxe edition pack en de Preorder bonus indien u het spel voor de officiële release datum heeft gekocht.

 
  • Basis Spel
  • Exclusieve Hello Neighbor 2 Beta ervaring
  • Exclusieve Deluxe Edition day one DLC’s getiteld: Late Fees, Back to School, en Hello-copter waarin je meer Raven Broos community leden en locaties zult ontmoeten.
  • 5-daagse volledige release Early Access.
Kosten

Include security shields
Switch No coupon price/fees

To report a missing price, please send us an email or use the chat.

Er zijn 15 aanbiedingen van 24,08€ tot 59,99€.

Prices History

Zoom 1m 3m 1y All

Track product

Playstation account. Je zal een Playstation account krijgen om het spel te downloaden. Wanneer de download is afgewerkt, kan je met uw eigen account spelen. Lees de instructies van de verkoper. Een internetverbinding is vereist.
Europese Version Box Edition (DVD-CD-ROM). Dit is geen downloadbaar product. Lees de webpagina van de verkoper voor eventuele extras (belastingen, scheepvaart). De levertijden hangen van uw land af.
Amerikaanse versie Box Edition (DVD-CD-ROM). Dit is geen downloadbaar product. Lees de webpagina van de verkoper voor eventuele extras (belastingen, scheepvaart). De levertijden hangen van uw land af.
PlayStation 5 Hardware Console. Playstation 5 home video game console hardware developed by Sony Interactive Entertainment and released in 2020. The fifth generation of PlayStation.
Deluxe Edition
Standard Edition
Logo VERGELIJK KIES & KOOP DOWNLOADEN (17)

Be the first to leave a comment

You must be logged in to post a comment.

ONS BELONINGSPROGRAMMA : HOE WERKT HET ?
Site Logo
Link to Steam

Koppel uw Steam profiel aan Cdkeynl

Spin the wheel

Draai aan het wiel en win Gift Cards

Join Discord

Of win punten om het wiel opnieuw te draaien en doe mee aan de Discord evenementen

Win prizes

Feeling Lucky ? Win PS5, Xbox Series X or 500€ Amazon Gift Cards