2
Lists & Alerts

Users rating Not yet rated

0 5 0

Koop Hot Wheels Unleashed Nintendo Switch Goedkope Prijsvergelijke

Wat is een Hot Wheels Unleashed spelcode?

Het is een digitale sleutel waarmee je Hot Wheels Unleashed rechtstreeks naar Nintendo Switch kunt downloaden vanaf het Nintendo Eshop.

Hoe vind ik de beste prijzen voor Hot Wheels Unleashed op Nintendo Switch ?

CDKeyNL.nl vergelijkt de goedkoopste prijzen van Hot Wheels Unleashed op de Nederlandse markt voor digitale downloads om de beste verkoop- en kortingscodes in vertrouwde winkels te vinden.


Release date
30 september 2021
Official website
Developer
Milestone S.r.l.
Publisher
Milestone S.r.l.
Platforms
PEGI
3
Tags
Race
Activation
  

OVER DIT SPEL


HOT WHEELS UNLEASHED is een arcade race spel gebaseerd op de populaire Hot Wheels speelgoed franchise, ontwikkeld door Milestone S.r.l. bekend om hun lange geschiedenis met race spellen. In Hot Wheels Unleashed kun je 60 historische auto’s uit de Hot Wheels collectie verzamelen en besturen, elk van hen heeft verschillende kenmerken met verschillende snelheden, remkracht, acceleratie, wegligging en boost powers. Je kunt elk voertuig aanpassen met kostuum liveries voor die persoonlijke touch. Het spel bevat bij de lancering 40 circuits verdeeld over 5 omgevingen.

   
  • Race in 5 verschillende omgevingen: Garage, Sky, Scraper, College Campus, Skate Park, en Track Room. De omgevingen zijn er niet alleen voor de esthetiek, de circuits moeten er ook omheen gebouwd worden. Het skatepark heeft bijvoorbeeld veel gladde oppervlakken en hellingen die perfect zijn voor off-track secties en zwaartekracht tartende stunts.
  • Een andere belangrijke functie van het spel is de Track Builder, een krachtige tool waarmee spelers de baan van hun dromen kunnen maken met behulp van de bouwsteen van elke racebaan, de eenvoudige rechtlijnige module die je op allerlei manieren kunt uitrekken, verdraaien en bewerken. Als je klaar bent met het leggen van banen kun je de 20 unieke interactieve modules neerzetten die je tot je beschikking hebt en die speciale unieke gevaren met zich meebrengen.
  • Je kunt het spel spelen in lokale bank co-op modus met twee-speler split-screen modus of online met 12 andere mensen.

Uitdaging aangenomen Editie


Deze editie bevat het basisspel voor Hot Wheels Unleashed op een fysieke disc, twee fysieke accessoires en digitale in-game items.

  • Basisspel – Fysieke disc
  • Stalen boek – Hot Wheels Unleashed koffer
  • dubbelzijdige poster
  • Deel één van de spelpas
  • Exclusieve bone shaker diecast livery

Eerste Dag Editie


Deze editie bevat het basisspel voor HOT WHEELS UNLEASHED en het Hot Wheels Sports Car Pack.


Your game
The store
The payment
Winkel
Platform
Editie
Prijs (zonder kosten)
Kosten
AKS SCORE
7.5

To report a missing price, please send us an email or use the chat.

Er zijn 9 aanbiedingen van 45,13€ tot 76,73€.

Europese Version Box Edition (DVD-CD-ROM). Dit is geen downloadbaar product. Lees de webpagina van de verkoper voor eventuele extras (belastingen, scheepvaart). De levertijden hangen van uw land af.
Japanse Versie Box Edition (DVD-CD-ROM). Dit is geen downloadbaar product. Lees de webpagina van de verkoper voor eventuele extras (belastingen, scheepvaart). De levertijden hangen van uw land af.
Amerikaanse versie Box Edition (DVD-CD-ROM). Dit is geen downloadbaar product. Lees de webpagina van de verkoper voor eventuele extras (belastingen, scheepvaart). De levertijden hangen van uw land af.
Nintendo eShop Download code. Gebruik de code op de Nintendo eShop op jouw Nintendo Console. Je moet op internet aangelogd zijn. Eenmaals aangelogd op het Nintendo eShop kun je jouw Download Code bevestigen om het product te activeren.
Challenge Accepted Edition. Read the store description to know the content.
Standard Edition

Be the first to leave a comment

You must be logged in to post a comment.

Newsletter