Hot Wheels Unleashed 2 – Vol Gas: Nieuwe Spelmodi

18 oktober 2023 om 19:01 in Gaming-nieuws, Nieuwe uitgave met Geen reacties

Met nog maar één dag te gaan voor de release van Hot Wheels Unleashed 2 – Turbocharged, werpen we een blik op de twee eerder aangekondigde nieuwe Eliminatie en Drift Master spelmodi.

  Hot Wheels 2 Unleashed Turbocharged Eliminatie en Drift spelmodi  

Lees dit bericht in :

Belangrijke Feiten

  • Hot Wheels Unleashed 2 – Turbocharged komt uit op 19 oktober.
  • Het bevat meer dan 130 voertuigen, nieuwe locaties en spannende nieuwe spelmodi.
  • Nieuwe spelmodi zijn onder andere Eliminatie en Drift Master.
 

HOT WHEELS UNLEASHED 2 ELIMINATIE EN DRIFT SPELSTANDEN


 

De high-octane arcaderacer van Milestone, Hot Wheels Unleashed 2, komt op 19 oktober uit. En het brengt twee spannende nieuwe spelmodi naar de serie: Eliminatie en Drift Master. Start je motoren en overheers je tegenstanders zoals nooit tevoren!

  Hot Wheels Unleashed 2 Turbocharged  

HOT WHEELS UNLEASHED 2 – TURBOCHARGE JE PLEZIER

 

Hot Wheels Unleashed 2 heeft maar liefst meer dan 130 voertuigen, waaronder Hot Wheels Originals, Hot Wheels Monster Trucks en zelfs motorfietsen en ATV’s, elk met hun eigen unieke racestijl om strategisch elke baan te veroveren.

Van de achtertuin van een buitenhuis tot een minigolfbaan in een Wild West-dorp, je banen zijn ingesteld tegen adembenemende achtergronden.

Verken vijf nieuwe locaties, ontdek hun verborgen geheimen en je zult je al snel thuis voelen, zowel in het landschap als op het winnaarspodium.

Bereid je voor op de opwinding van nieuwe terreinen die spanning en uitdaging aan je races toevoegen. Of het nu gras, zand of andere oppervlakken zijn, elk zal invloed hebben op de handling van je voertuig en een strategische wending geven aan je keuze van rit.

 

ELIMINATIE MODUS

 

In de gloednieuwe Eliminatie Modus worden de langzaamste voertuigen geconfronteerd met eliminatie, waardoor elk moment een strategische keuze wordt. Rijd voorzichtig, beslis wanneer je de leiding neemt en wanneer je je boost bewaart. Slim je rivalen aftroeven en overleef om de overwinning op te eisen.

 

DRIFT MASTER

  Hot Wheels 2 Drift Master modus  

Beheers de kunst van het driften in deze hoogwaardige competitie. Precisie en stijl in je drifts zijn je sleutels tot succes. Verzamel punten met finesse en overtroef je rivalen om de toppositie op te eisen.

 

UIT OP 19 OKTOBER

 

Hot Wheels Unleashed 2 – Turbocharged komt uit op 19 oktober voor PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S, Nintendo Switch en PC. Vind de beste prijzen voor jouw platform op onze winkelpagina’s hieronder.

   

VERBETER JE GAME-ERVARING MET CDKEYNL


Allkeyshop is de beste plek om de beste games tegen de laagste prijzen te kopen, en we hebben zelfs een browserextensie die je helpt de beste kortingscodes, coupons en prijzen direct te vinden.

Download de gratis Allkeyshop-browserextensie – BESPAAR GELD

Voor al het laatste nieuws over videogames, trailers en de beste deals, zorg ervoor dat je ons als bladwijzer opslaat.

Je kunt alle beste en goedkoopste online deals vinden voor cd-sleutels, gamecodes, cadeaubonnen en antivirussoftware van de geverifieerde cd-sleutelverkopers op onze winkelpagina’s.

 

Door Daniel Burrows Daniel

Meer relevante artikelen