43
Lists & Alerts

Users rating 4.7/5
(5 votes)


4.7 5 5

Koop House Flipper CD Key Goedkoop Vergelijk de Prijzen

Wat is de House Flipper CD Key?

Het is een digitale sleutel waarmee je House Flipper rechtstreeks naar de pc kunt downloaden vanaf de officiële platforms.

Hoe vind ik de beste prijzen voor House Flipper?

CDKeyNL.nl vergelijkt de goedkoopste prijzen van House Flipper op de Nederlandse markt voor digitale downloads om de beste verkoop- en kortingscodes te vinden voor vertrouwde winkels.


Release date
17 mei 2018
Official website
Developer
Empyrean
Publisher
PlayWay S.A.
Platforms
PEGI
3
Tags
Indie Simulatie Bouwen Ontspannend Realistisch Eén speler
Activation
  

OVER DIT SPEL


Word een eenmansrenovatieteam als je verwoeste huizen koopt, repareert en verbouwt.

 • Gebruik een verscheidenheid aan gereedschappen en onderdelen om muren te vernielen, oppervlakken te reinigen en deuren en panelen te repareren.
 • Ga verder dan het renoveren van huizen met honderden unieke items om uw interieurvisie tot leven te brengen.
 • Beheer uw budget terwijl u de risico’s in evenwicht brengt met mogelijke beloningen. Vergeet niet dat elk project winst moet opleveren.
 • Level up van uw huis flipping game als je vooruitgang en ontgrendelen van betere tools en het inzetten van nieuwe mechanismen.

The Flipper Bundle:


Krijg het basisspel plus 2 DLC’s in een gereduceerd pakket. De meegeleverde DLC’s zijn:

 • Garden Flipper
  • Breid je vaardigheden uit naar de tuin terwijl je afval en puin opruimt, het gazon maait, het onkruid weghaalt, overwoekerde bomen omhakt en je huizen de perfecte tuin geeft om deze aan te vullen. Geniet van 17 nieuwe bestellingen, meer dan 500 nieuwe items, waaronder meer dan 250 planten, en 8 nieuwe monteurs voor een uitgebreide ervaring.
 • HGTV DLC
  • Geef uw huis flipping ervaring de HGTV magie als u veeleisende nieuwe klanten te ontmoeten en renoveren van huizen met reality TV flair. Geniet van tien nieuwe projecten op een gloednieuwe locatie en geniet van de vruchten van uw werk met TV-stijl voor en na de opnamen als u elk project hebt voltooid.

Minimo:


 • OS: Windows 7 (64 bits)
 • CPU: Intel Core i3 3.2 GHz, AMD Phenom II X4 955 3.2 GHz
 • RAM: 4 GB
 • HDD: 6 GB
 • GPU: Nvidia GeForce GTX 560, AMD R7-260X
 • DirectX: 11

Consigliato:


 • OS: Windows 10 (64 bits)
 • CPU: Intel Core i5-8400, AMD Ryzen 5 1600
 • RAM: 8 GB
 • HDD: 6 GB
 • GPU: Nvidia GeForce GTX 970, AMD Radeon RX 580
 • DirectX: 11

Garden Flipper


Breid je vaardigheden uit naar de tuin terwijl je afval en puin opruimt, het gazon maait, het onkruid weghaalt, overwoekerde bomen omhakt en je huizen de perfecte tuin geeft om deze aan te vullen. Geniet van 17 nieuwe bestellingen, meer dan 500 nieuwe items, waaronder meer dan 250 planten, en 8 nieuwe monteurs voor een uitgebreide ervaring.

HGTV


Geef uw huis flipping ervaring de HGTV magie als u veeleisende nieuwe klanten te ontmoeten en renoveren van huizen met reality TV flair. Geniet van tien nieuwe projecten op een gloednieuwe locatie en geniet van de vruchten van uw werk met TV-stijl voor en na de opnamen als u elk project hebt voltooid.


Your game
The store
The payment
Winkel
Platform
Editie
Prijs (zonder kosten)
Kosten
AKS SCORE
8.0

To report a missing price, please send us an email or use the chat.

Er zijn 36 aanbiedingen van 5,14€ tot 40,30€.

Region Free / Worldwide. Requires Epic Games Launcher App in order to play the game. You need to create a free account here. Read the description on the store page about any language or country restrictions.
Dit is een CD Key voor Gog.com. Je moet op Gog.com jezelf registeren om het spel te activeren en te downloaden. Op deze webpagina van Gog.com kan jij je CD Key activeren.
EU STEAM CD KEY: Requires an EUROPEAN IP address or you must activate it with a VPN (Virtual Private Network) in order to play House Flipper. Might have languages restrictions or language packs. Read the description on the store game page to know if the EU IP is only needed for activation or for playing also (maybe on EU Servers). Most of the stores offer you their help, or show you how to do this with a tutorial to follow.
Steam gift alleen beschikbaar voor Europa. Lees de beschrijving over eventuele regio- of taalbeperkingen aandachtig, alle stappen zijn op de webpagina van de verkoper uitgelegd.
Steam gift. Een Steam gift is een eenmalig transfer dat U krijgt. U activeert en installeert de game op Steam. Het is een niet-terugbetaalbare game dat in uw Steam games collection blijft.
Voor de Steam platform Steam CD Key (Regiovrij / wereldwijd), moet U de code downloaden en registreren met het Steam client, die hier te Downloaden is HERE. Eenmaals U ingelogt bent, klikt U op Game toevoegen (zie linkerhoek onderaan) -> Product activeren op Steam. Typ vervolgens uw CD Key in en het game zal geactiveerd en toegevoegd worden in uw Steam account game library.
Bundle
Bundle 1
Standard Edition

Be the first to leave a comment

You must be logged in to post a comment.

ONS BELONINGSPROGRAMMA : HOE WERKT HET ?
Site Logo
Link to Steam

Koppel uw Steam profiel aan Cdkeynl

Spin the wheel

Draai aan het wiel en win Gift Cards

Join Discord

Of win punten om het wiel opnieuw te draaien en doe mee aan de Discord evenementen

Win prizes

Feeling Lucky ? Win PS5, Xbox Series X or 500€ Amazon Gift Cards