Koop Howl Xbox Series Goedkoop Vergelijk de Prijzen

Wat is een Howl spelcode?

Het is een digitale sleutel waarmee je Howl rechtstreeks naar Xbox Series X kunt downloaden vanaf het Xbox Live.

WAT IS DE BESTE PRIJS VOOR Howl Xbox Series?

Koop Howl op de Xbox Series voor 14,99€ met een Cdkeynl-coupon die je hebt gevonden op Microsoft DE bij 2 vertrouwde verkopers die 2 aanbiedingen presenteren. Vergelijk de beste prijzen van officiële en cd key-winkels. Vind de beste aanbiedingen, deals en kortingen.


Release datum
23 januari 2024
Officiële website
Ontwikkelaar
Mi'pu'mi Games
Uitgever
Astragon Entertainment Gmbh
Activatie
Platformen
PEGI
12
Tags
Strategie Avontuur Puzzel Trivia

OVER DIT SPEL


Stap binnen in het rijk van oude verhalen in Howl, een samensmelting van turn-based strategie en folklore. Confronteer een beangstigende “huilplaag” in tactische gevechten tegen sluwe wolfachtige wezens. Het zich ontwikkelende volksverhaal nodigt uit om het narratief vorm te geven door strategische beslissingen te nemen terwijl je door het spel navigeert. Ontdek meer functies voordat je aan je queeste begint:

 
  • Begin een boeiende reis terwijl het verhaal van Howl zich ontvouwt in een kenmerkende “levende inkt” kunststijl. Verken visueel verbluffende landschappen in een donker sprookjesachtige wereld, waar het verhaal dynamisch wordt onthuld terwijl je speelt. Doorkruis magische rijken, confronteer duivels en vorm je voorspelling in deze betoverende en unieke esthetiek.
  • Confronteer de uitdaging om te strijden tegen diverse wolvensoorten, elk met zijn unieke vaardigheden en vitaliteitsniveaus. Voer je bewegingen uit met precisie terwijl je te maken krijgt met snelle roofdieren en kolossale roedelleiders. Gebruik een repertoire van verworven vaardigheden, waaronder Vault, Smoke Bomb en Piercing Shot, om deze sluwe vijanden te slim af te zijn en de landen te redden van de dreigende klauwen en huilende kreten van de wolven.
  • Omarm je tactische meesterschap en hanteer een veelzijdig arsenaal aan vaardigheden. Versla wolven om vaardigheden zoals Shadow Step, Exploding Shot en meer te verkrijgen. Ga op weg naar een transformerende reis, verfijn je vaardigheden, ontgrendel extra Actiesleuven en verzamel Undo Ronde Punten. Terwijl je je zetten regisseert, vorm je je lot en componeer je een steeds ontvouwend verhaal van heldendom in het betoverende universum van Howl.

Voor deze game is mogelijk een abonnement op Xbox Live Microsoft vereist.

Vergelijk onze verschillende abonnementsprijzen door onze Xbox Live-abonnement catalogus te bezoeken.

Kosten

Met security shields
Overschakelen naar de prijs zonder kortingsbon/kosten
XBOX SERIES GAME CODE : Use the Digital Code received by mail in your Xbox Series account to download Howl from the Xbox Live. Internet connection and a Xbox Series are required. Please read the store description about any language or region restrictions.
Standard Edition

Prijsgeschiedenis van Howl

Onze Xbox game prijstracker stelt je in staat om moeiteloos aanbiedingen te vergelijken van officiële winkels en CD sleutel webshops. Houd de verkoop trends van Howl op Xbox in de gaten en krijg een melding wanneer het spel de gewenste prijs bereikt. Mis nooit meer de beste deal of Howl uitverkoop.

Chronologie

Historisch Laagste Prijzen

Keyshops
Officiële winkels
Logo Cdkeynl.nl VERGELIJK KIES & KOOP DOWNLOADEN (20)

9 comments 1 0 1 0 2 0 5 0


Be the first to leave a comment

You must be logged in to post a comment.

ONS BELONINGSPROGRAMMA : HOE WERKT HET ?
Site Logo
Link to Steam

Koppel uw Steam profiel aan Cdkeynl

Spin the wheel

Draai aan het wiel en win Gift Cards

Join Discord

Of win punten om het wiel opnieuw te draaien en doe mee aan de Discord evenementen

Win prizes

Geluk aan uw zijde? Win een PS5, Xbox Series X of €500 Amazon cadeaubonnen