Logo

Koop IXION CD Key Goedkoop Vergelijk de Prijzen

Wat is een IXION Key?

Een IXION CD-key is een digitale sleutel waarmee je het spel kunt activeren, downloaden en direct kunt beginnen met spelen op de pc vanaf de officiële platforms.

WAT IS DE BESTE PRIJS VOOR IXION OP PC?

Koop IXION voor de pc voor 12,29€ bij Driffle, de huidige beste prijs met 64% korting. Wij tonen je alle beschikbare promotiecodes of Driffle-coupons zodat je geld kunt besparen. Vergelijk CD-key prijzen van 32 vertrouwde winkels met 52 aanbiedingen en gebruik onze exclusieve kortingscodes om de beste deal voor je pc-games te garanderen.


Release datum
7 december 2022
Officiële website
Ontwikkelaar
Bulwark Studios
Uitgever
Kasedo Games
Activatie
Platformen
PEGI
12
Tags
Strategie Indie Sim Bouwen Survival RTS ... Ruimte Verkenning Postapocalyptisch Moeilijk Sfeervol Singleplayer Stedenbouwer Duister Economie Keuzes zijn belangrijk Basissen bouwen Resourcemanagement Beheer Koloniesim

OVER DIT SPEL


IXION combineert stedenbouw, overlevingselementen en verkenning tot een spannende ruimteopera waarin je de sterren kunt verkennen.

 
 • Een bevolking om te beheren, overlevenden om te vinden, cryopods om te herstellen. Zorg dat je bemanning vertrouwen houdt in het bedrijf dat deze onderneming is begonnen, of faal en krijg te maken met muiterij. Er kunnen zes sectoren worden vrijgespeeld in het station, die elk meer mensen kunnen huisvesten, nieuwe banen kunnen ondersteunen en mogelijkheden bieden om de bemanning in de gaten te houden met het Data Listening System.
 • Strijd tegen andere groepen overlevenden, en navigeer verder van de mislukkingen en wrakken van anderen.
 • Zoek welke bronnen je kunt vinden, en onderzoek wat je niet hebt. Zoek nieuwe manieren om in je nederzetting te voorzien, en bouw nieuwe gebouwen om te maken wat nodig is. Pas het Tiqqun station aan, verbeter het, en ga verder in deze odyssee.
 • Het is aan jou om deze risico’s te beheersen, en om te gaan met noodsituaties, back-up stroomoplossingen te creëren, en Extra Vehicular Activity mogelijk te maken.
 • Er zijn hele nieuwe stellaire kaarten om te verkennen. Stuur sondes uit om te onthullen wat er verborgen is, creëer mijn- en vrachtschepen om grondstoffen te vinden, en geef opdracht tot wetenschappelijke expedities om de geheimen en bedreigingen te ontdekken die je daar in de ruimte zult aantreffen. Ontmoet andere overlevenden en neem ze mee in jouw missie en doel – overleven.

Minimum:


 • OS: Windows 10 (64 bits)
 • CPU: Intel Core i5-3570K, AMD FX-8310
 • RAM: 8 GB
 • HDD: 20 GB
 • GPU: NVIDIA GTX 1060, AMD Radeon RX 590
 • DirectX: 12

Aanbevolen:


 • OS: Windows 10 (64 bits)
 • CPU: Intel Core i7-4790, AMD Ryzen 3 3200G
 • RAM: 16 GB
 • HDD: 20 GB
 • GPU: NVIDIA GTX 2060, AMD Radeon RX 5700
 • DirectX: 12
Kosten

Met security shields
Overschakelen naar de prijs zonder kortingsbon/kosten
Dit is een CD Key voor Gog.com. Je moet op Gog.com jezelf registeren om het spel te activeren en te downloaden. Op deze webpagina van Gog.com kan jij je CD Key activeren.
EU STEAM CD KEY: Requires an EUROPEAN IP address or you must activate it with a VPN (Virtual Private Network) in order to play IXION. Might have languages restrictions or language packs. Read the description on the store game page to know if the EU IP is only needed for activation or for playing also (maybe on EU Servers). Most of the stores offer you their help, or show you how to do this with a tutorial to follow.
Steam gift alleen beschikbaar voor Europa. Lees de beschrijving over eventuele regio- of taalbeperkingen aandachtig, alle stappen zijn op de webpagina van de verkoper uitgelegd.
Steam gift. Een Steam gift is een eenmalig transfer dat U krijgt. U activeert en installeert de game op Steam. Het is een niet-terugbetaalbare game dat in uw Steam games collection blijft.
Voor de Steam platform Steam CD Key (Regiovrij / wereldwijd), moet U de code downloaden en registreren met het Steam client, die hier te Downloaden is HERE. Eenmaals U ingelogt bent, klikt U op Game toevoegen (zie linkerhoek onderaan) -> Product activeren op Steam. Typ vervolgens uw CD Key in en het game zal geactiveerd en toegevoegd worden in uw Steam account game library.
Standard Edition

Prijsgeschiedenis van IXION

Onze PC game prijstracker stelt je in staat om moeiteloos aanbiedingen te vergelijken van officiële winkels en CD sleutel webshops. Houd de verkoop trends van IXION op PC in de gaten en krijg een melding wanneer het spel de gewenste prijs bereikt. Mis nooit meer de beste deal of IXION uitverkoop.

Chronologie

Historisch Laagste Prijzen

Keyshops
Officiële Winkels
Logo Cdkeynl.nl VERGELIJK KIES & KOOP DOWNLOADEN (20)

136 comments 0 0 1 0 0 0 134 1


Be the first to leave a comment

You must be logged in to post a comment.

ONS BELONINGSPROGRAMMA : HOE WERKT HET ?
Site Logo
Link to Steam

Koppel uw Steam profiel aan Cdkeynl

Spin the wheel

Draai aan het wiel en win Gift Cards

Join Discord

Of win punten om het wiel opnieuw te draaien en doe mee aan de Discord evenementen

Win prizes

Geluk aan uw zijde? Win een PS5, Xbox Series X of €500 Amazon cadeaubonnen