Koop IXION CD Key Goedkoop Vergelijk de Prijzen

Wat is de IXION CD Key?

Het is een digitale sleutel waarmee je IXION rechtstreeks naar de pc kunt downloaden vanaf de officiële platforms.

Hoe vind ik de beste prijzen voor IXION?

CDKeyNL.nl vergelijkt de goedkoopste prijzen van IXION op de Nederlandse markt voor digitale downloads om de beste verkoop- en kortingscodes te vinden voor vertrouwde winkels.


Release date
7 december 2022
Official website
Developer
Bulwark Studios
Publisher
Kasedo Games
Activation
Platforms
PC
PEGI
--
Tags
Strategie Indie Sim Bouwen Survival RTS ... Ruimte Verkenning Postapocalyptisch Moeilijk Sfeervol Singleplayer Stedenbouwer Duister Economie Keuzes zijn belangrijk Basissen bouwen Resourcemanagement Beheer Koloniesim

OVER DIT SPEL


IXION combineert stedenbouw, overlevingselementen en verkenning tot een spannende ruimteopera waarin je de sterren kunt verkennen.

 
 • Een bevolking om te beheren, overlevenden om te vinden, cryopods om te herstellen. Zorg dat je bemanning vertrouwen houdt in het bedrijf dat deze onderneming is begonnen, of faal en krijg te maken met muiterij. Er kunnen zes sectoren worden vrijgespeeld in het station, die elk meer mensen kunnen huisvesten, nieuwe banen kunnen ondersteunen en mogelijkheden bieden om de bemanning in de gaten te houden met het Data Listening System.
 • Strijd tegen andere groepen overlevenden, en navigeer verder van de mislukkingen en wrakken van anderen.
 • Zoek welke bronnen je kunt vinden, en onderzoek wat je niet hebt. Zoek nieuwe manieren om in je nederzetting te voorzien, en bouw nieuwe gebouwen om te maken wat nodig is. Pas het Tiqqun station aan, verbeter het, en ga verder in deze odyssee.
 • Het is aan jou om deze risico’s te beheersen, en om te gaan met noodsituaties, back-up stroomoplossingen te creëren, en Extra Vehicular Activity mogelijk te maken.
 • Er zijn hele nieuwe stellaire kaarten om te verkennen. Stuur sondes uit om te onthullen wat er verborgen is, creëer mijn- en vrachtschepen om grondstoffen te vinden, en geef opdracht tot wetenschappelijke expedities om de geheimen en bedreigingen te ontdekken die je daar in de ruimte zult aantreffen. Ontmoet andere overlevenden en neem ze mee in jouw missie en doel – overleven.

Minimum:


 • OS: Windows 10 (64 bits)
 • CPU: Intel Core i5-3570K, AMD FX-8310
 • RAM: 8 GB
 • HDD: 20 GB
 • GPU: NVIDIA GTX 1060, AMD Radeon RX 590
 • DirectX: 12

Aanbevolen:


 • OS: Windows 10 (64 bits)
 • CPU: Intel Core i7-4790, AMD Ryzen 3 3200G
 • RAM: 16 GB
 • HDD: 20 GB
 • GPU: NVIDIA GTX 2060, AMD Radeon RX 5700
 • DirectX: 12
Kosten

Include security shields
Switch No coupon price/fees

To report a missing price, please send us an email or use the chat.

Er zijn 44 aanbiedingen van 16,43€ tot 38,13€.

Prices History

Zoom 1m 3m 1y All

Track product

EU STEAM CD KEY: Requires an EUROPEAN IP address or you must activate it with a VPN (Virtual Private Network) in order to play IXION. Might have languages restrictions or language packs. Read the description on the store game page to know if the EU IP is only needed for activation or for playing also (maybe on EU Servers). Most of the stores offer you their help, or show you how to do this with a tutorial to follow.
Steam gift alleen beschikbaar voor Europa. Lees de beschrijving over eventuele regio- of taalbeperkingen aandachtig, alle stappen zijn op de webpagina van de verkoper uitgelegd.
Steam gift. Een Steam gift is een eenmalig transfer dat U krijgt. U activeert en installeert de game op Steam. Het is een niet-terugbetaalbare game dat in uw Steam games collection blijft.
Voor de Steam platform Steam CD Key (Regiovrij / wereldwijd), moet U de code downloaden en registreren met het Steam client, die hier te Downloaden is HERE. Eenmaals U ingelogt bent, klikt U op Game toevoegen (zie linkerhoek onderaan) -> Product activeren op Steam. Typ vervolgens uw CD Key in en het game zal geactiveerd en toegevoegd worden in uw Steam account game library.
Standard Edition
Logo VERGELIJK KIES & KOOP DOWNLOADEN (17)

Be the first to leave a comment

You must be logged in to post a comment.

ONS BELONINGSPROGRAMMA : HOE WERKT HET ?
Site Logo
Link to Steam

Koppel uw Steam profiel aan Cdkeynl

Spin the wheel

Draai aan het wiel en win Gift Cards

Join Discord

Of win punten om het wiel opnieuw te draaien en doe mee aan de Discord evenementen

Win prizes

Feeling Lucky ? Win PS5, Xbox Series X or 500€ Amazon Gift Cards