0
Lists & Alerts

Users rating Not yet rated

0 5 0

Koop Jurassic World Evolution 2 PS4 Goedkoop Vergelijk de Prijzen

Wat is een Jurassic World Evolution 2 spelcode?

Het is een digitale sleutel waarmee je Jurassic World Evolution 2 rechtstreeks naar PlayStation 4 kunt downloaden vanaf het PlayStation Network (PSN).

Hoe vind ik de beste prijzen voor Jurassic World Evolution 2 op PlayStation 4 ?

CDKeyNL.nl vergelijkt de goedkoopste prijzen van Jurassic World Evolution 2 op de Nederlandse markt voor digitale downloads om de beste verkoop- en kortingscodes in vertrouwde winkels te vinden.


Release date
9 november 2021
Official website
Developer
Frontier Developments
Publisher
Frontier Developments
Platforms
PEGI
12
Tags
Simulatie
Activation
  

OVER DIT SPEL


Jurassic World Evolution 2 is een Dinosaurus thema Zoo simulatie spel het langverwachte vervolg op grens ontwikkelingen smash hit Jurassic World Evolution, ingesteld na de gebeurtenissen van Jurassic World: Fallen Kingdom introduceert het een nieuwe campagne die zich concentreert rond het behoud en de insluiting inspanningen voor ontsnapte dinosaurussen, 2 brengt ook met zich mee een overvloed aan nieuwe functies, verbeteringen aan de bouw, uitgebreide aanpassingsmogelijkheden, en natuurlijk nieuwe soorten dinosaurussen tot leven gebracht met zorgvuldige aandacht voor de wetenschappelijke authenticiteit. Maak je klaar voor een nog groter en beter Jurassic World Game.

 
  • Dompel jezelf onder in de aangrijpende verhaalcampagne, leid internationale inspanningen om ontsnapte dinosaurussen te controleren, te behouden en te vangen. Werk samen met beroemde personages uit de franchise, Dr. Ian Malcolm gespeeld door Jeff Goldblum en Claire Dearing gespeeld door Bryce Dallas Howard.
  • Span je managementvaardigheden in en bouw zo efficiënt mogelijke faciliteiten. Gebruik diepgaande managementtools om je faciliteiten op microniveau te beheren. Gedij in barre streken, van rotsachtige woestijnen tot dichte regenwouden, red meer dan 75 prehistorische diersoorten, waaronder de langverwachte vliegende en mariene dinosaurussoorten.
  • Speltype Chaostheorie: Plaatst je in afwisselende wat-als scenario’s van beroemde scènes uit de 5 films, sta in het middelpunt van alles en zie hoe de dingen zouden aflopen als jij in plaats daarvan de leiding krijgt, kun jij de controle over deze uitdagingen nemen? Soms kunnen er ook onvoorspelbare uitkomsten zijn.

Deluxe EditieYour game
The store
The payment
Winkel
Platform
Editie
Prijs (zonder kosten)
Kosten
AKS SCORE
7.5

To report a missing price, please send us an email or use the chat.

Er zijn 13 aanbiedingen van 36,43€ tot 70,33€.

Playstation account. Je zal een Playstation account krijgen om het spel te downloaden. Wanneer de download is afgewerkt, kan je met uw eigen account spelen. Lees de instructies van de verkoper. Een internetverbinding is vereist.
Europese Version Box Edition (DVD-CD-ROM). Dit is geen downloadbaar product. Lees de webpagina van de verkoper voor eventuele extras (belastingen, scheepvaart). De levertijden hangen van uw land af.
Amerikaanse versie Box Edition (DVD-CD-ROM). Dit is geen downloadbaar product. Lees de webpagina van de verkoper voor eventuele extras (belastingen, scheepvaart). De levertijden hangen van uw land af.
Spel Code Playstation Europa. Geef de code in op het Playstation Network. Een internetverbinding is vereist.
Playstation DownloadCode. Activeer de download code op het Playstation Network. Is een internetverbinding vereist.
Deluxe Edition
Standard Edition

Be the first to leave a comment

You must be logged in to post a comment.

ONS BELONINGSPROGRAMMA : HOE WERKT HET ?
Site Logo
Link to Steam

Koppel uw Steam profiel aan Cdkeynl

Spin the wheel

Draai aan het wiel en win Gift Cards

Join Discord

Of win punten om het wiel opnieuw te draaien en doe mee aan de Discord evenementen

Win prizes

Feeling Lucky ? Win PS5, Xbox Series X or 500€ Amazon Gift Cards