Koop Kao the Kangaroo CD Key Goedkoop Vergelijk de Prijzen

Wat is de Kao the Kangaroo CD Key?

Het is een digitale sleutel waarmee je Kao the Kangaroo rechtstreeks naar de pc kunt downloaden vanaf de officiële platforms.

Hoe vind ik de beste prijzen voor Kao the Kangaroo?

CDKeyNL.nl vergelijkt de goedkoopste prijzen van Kao the Kangaroo op de Nederlandse markt voor digitale downloads om de beste verkoop- en kortingscodes te vinden voor vertrouwde winkels.


Release date
27 mei 2022
Official website
Developer
Tate Multimedia
Publisher
Tate Multimedia
Activation
Platforms
PEGI
12
Tags
Actie Avontuur Komedie Vechten Speelhal Retro ... Grappig Tekenfilmachtig Kleurrijk Schattig Kinderen Collectathon Soundtrack

OVER DIT SPEL


Kao de kangoeroe is een 3D actie platformspel, het 5e spel in de Kao franchise deze iteratie, in het bijzonder, is een moderne reboot voor de serie ontwikkeld door Tate Multimedia boordevol plezier, verkenning, avontuur en mysterie. Ga samen met Kao op een onvergetelijk avontuur om de geheimen rond de verdwijning van zijn vader te ontrafelen, en reis door een rijke omgeving, gevuld met gevaren, puzzels en vijanden. Elke aanwijzing geeft je een inzicht in een geheime wereld die naar de oppervlakte borrelt.

 
  • Beïnvloed door de hoogtijdagen van 3D-platformers bouwt Kao the Kangaroo voort op de 21-jarige erfenis van de franchise, vol met veel springen, stoten, puzzels oplossen en natuurlijk, verzamelen. Dit geheel nieuwe avontuur zal je van begin tot eind bekoren, zelfs als je geen grote fan bent van het genre.
  • Een heleboel kleurrijke personages wachten op je om ze te ontmoeten of in sommige gevallen te verslaan! Van wijze mentoren en leergierige uitvinders tot gemene oude pestkoppen, deze cast van personages is even gedenkwaardig als uitgebreid.
  • Het wapen van je keuze tijdens deze reis is een paar mysterieuze bokshandschoenen, die bol staan van de kracht die je nog moet ontketenen. Je kunt ze niet alleen gebruiken om vijanden af te weren, je kunt ze ook gebruiken om de wereld te doorkruisen, maar zul je het ware doel van deze handschoenen kunnen achterhalen?
  • Zoals gezegd is er een groot en divers scala aan prachtige regio’s te ontdekken, elk met nieuwe uitdagingen zoals nooit eerder geziene vijanden, puzzels en geheimen!

Minimum:


  • OS: Windows 10 (64 bits)
  • CPU: Intel Core i5 3300 3.20 GHz
  • RAM: 8 GB
  • HDD: 9 GB
  • GPU: Nvidia GeForce GTX 760 2 GB
  • DirectX: 11
Kosten

Include security shields
Switch No coupon price/fees

To report a missing price, please send us an email or use the chat.

Er zijn 8 aanbiedingen van 21,49€ tot 28,29€.

Steam gift. Een Steam gift is een eenmalig transfer dat U krijgt. U activeert en installeert de game op Steam. Het is een niet-terugbetaalbare game dat in uw Steam games collection blijft.
Voor de Steam platform Steam CD Key (Regiovrij / wereldwijd), moet U de code downloaden en registreren met het Steam client, die hier te Downloaden is HERE. Eenmaals U ingelogt bent, klikt U op Game toevoegen (zie linkerhoek onderaan) -> Product activeren op Steam. Typ vervolgens uw CD Key in en het game zal geactiveerd en toegevoegd worden in uw Steam account game library.
Standard Edition
Logo VERGELIJK KIES & KOOP DOWNLOADEN (13)

Be the first to leave a comment

You must be logged in to post a comment.

ONS BELONINGSPROGRAMMA : HOE WERKT HET ?
Site Logo
Link to Steam

Koppel uw Steam profiel aan Cdkeynl

Spin the wheel

Draai aan het wiel en win Gift Cards

Join Discord

Of win punten om het wiel opnieuw te draaien en doe mee aan de Discord evenementen

Win prizes

Feeling Lucky ? Win PS5, Xbox Series X or 500€ Amazon Gift Cards