0
Lists & Alerts

Users rating Not yet rated

0 5 0

Koop Kena Bridge of Spirits PS4 Goedkoop Vergelijk de Prijzen

Wat is een Kena Bridge of Spirits spelcode?

Het is een digitale sleutel waarmee je Kena Bridge of Spirits rechtstreeks naar PlayStation 4 kunt downloaden vanaf het PlayStation Network (PSN).

Hoe vind ik de beste prijzen voor Kena Bridge of Spirits op PlayStation 4 ?

CDKeyNL.nl vergelijkt de goedkoopste prijzen van Kena Bridge of Spirits op de Nederlandse markt voor digitale downloads om de beste verkoop- en kortingscodes in vertrouwde winkels te vinden.


Release date
21 september 2021
Official website
Developer
Ember Lab
Publisher
Ember Lab
Platforms
PC / PS5 / PS4
PEGI
12
Tags
Actie Avontuur Verkennen Actie-Avontuur
Activation
  

OVER DIT SPEL


Duik in een prachtige wereld vol wonderen en magie in Kena: Bridge of Spirits een verhaal-gedreven actie-avonturen spel dat zich afspeelt in een wereld waar geesten heel echt zijn. Volg een zwervende jonge geestengids genaamd Kena op haar zoektocht naar een heiligdom op de top van een berg, ze komt een klein verlaten dorp tegen in een vies corrupt bos waar zwervende geesten gevangen zitten. Jij moet de mysteries van deze plek oplossen en de geesten bevrijden die er gevangen zitten.

   
  • Verspreid door het bos zijn vriendelijke geesten genaamd “de Rot” zij vertegenwoordigen verval en de cirkel van het leven, hoewel timide en zwak op hun eigen en met uw begeleiding zullen zij in staat zijn om u te helpen vernietigen de groeiende corruptie in het bos.
  • De andere geesten, die in het bos gevangen zaten en niet verder konden, zijn in de loop der jaren verwilderd en kwaadaardig geworden en zullen proberen je te stoppen. Je moet de corruptie in het hart van het bos vernietigen om ze echt te bevrijden.
  • Snelle gevechten: De corrupten laten er geen gras over groeien. Je moet alles gebruiken wat je tot je beschikking hebt om hun invloed te stoppen, je hoofdwapen, je magische staf, gebruiken om aan te vallen, weten wanneer je je verdedigingsspreuken moet gebruiken en je speciale bondgenoten “de rot” effectief gebruiken.
  • Ember Labs, de ontwikkelaars van het spel, hebben veel ervaring met het maken van digitale animaties voordat ze Kena: Bridge of Spirits ontwikkelden. Hierdoor heeft het spel prachtige cinematische cutscenes die goed passen bij de Pixar-esthetiek van het spel.

Deluxe EditieYour game
The store
The payment
Winkel
Platform
Editie
Prijs (zonder kosten)
Kosten
AKS SCORE
7.9

To report a missing price, please send us an email or use the chat.

Er zijn 14 aanbiedingen van 24,08€ tot 49,99€.

Playstation account. Je zal een Playstation account krijgen om het spel te downloaden. Wanneer de download is afgewerkt, kan je met uw eigen account spelen. Lees de instructies van de verkoper. Een internetverbinding is vereist.
Europese Version Box Edition (DVD-CD-ROM). Dit is geen downloadbaar product. Lees de webpagina van de verkoper voor eventuele extras (belastingen, scheepvaart). De levertijden hangen van uw land af.
Amerikaanse versie Box Edition (DVD-CD-ROM). Dit is geen downloadbaar product. Lees de webpagina van de verkoper voor eventuele extras (belastingen, scheepvaart). De levertijden hangen van uw land af.
Playstation DownloadCode. Activeer de download code op het Playstation Network. Is een internetverbinding vereist.
Spel DownloadCode Playstation USA. Geef de code in op het Playstation Network. Een Amerikaanse Playstation en een internetverbinding zijn vereist.
Deluxe Edition
Standard Edition

Be the first to leave a comment

You must be logged in to post a comment.

Newsletter