Koop King Arthur Knight’s Tale CD Key Goedkoop Vergelijk de Prijzen

Wat is de King Arthur Knight’s Tale CD Key?

Het is een digitale sleutel waarmee je King Arthur Knight’s Tale rechtstreeks naar de pc kunt downloaden vanaf de officiële platforms.

Hoe vind ik de beste prijzen voor King Arthur Knight’s Tale?

CDKeyNL.nl vergelijkt de goedkoopste prijzen van King Arthur Knight’s Tale op de Nederlandse markt voor digitale downloads om de beste verkoop- en kortingscodes te vinden voor vertrouwde winkels.


Release date
26 april 2022
Developer
Neocoregames
Publisher
Neocoregames
Activation
Platforms
PC
PEGI
--
Tags
Strategie RPG Vroegtijdige toegang Om beurten Middeleeuwen 3D ... Isometrisch Basissen bouwen Op roosters gebaseerde beweging Tactiek met beurten Strategische RPG Tactische RPG

OVER DIT SPEL


King Arthur Knight’s Tale is een turn-based CRPG ontwikkeld door NeocoreGames, een moderne dark fantasy hervertelling van de klassieke verhalen van de Arthuriaanse mythologie met een twist op de traditionele verhalen van ridderlijkheid. Jij bent de gevreesde Sir Mordred rivaal van koning Arthur en de voormalige zwarte ridder uit de legende, in een hevige strijd tussen jou en koning Arthur zijn jullie er beiden in geslaagd om de ander dodelijk te verwonden. Toch word je wakker, de dame van het meer heeft je teruggebracht voor een missie om opnieuw een einde te maken aan Koning Arthur, of wat voor nachtmerrie hij ook geworden is.

 
 • Kies uit 30 helden en 5 verschillende klassen, maak gebruik van honderden vaardigheden en artefacten, kies je gevechten en doe je voordeel met het tactische, turn-based vechtsysteem. Gebruik het terrein om vijanden in de flank te raken of zoek dekking tegen boogschutters, wees geniepig verstop je en gebruik vallen, je moet altijd op de been zijn één verkeerde beweging en een held kan permanent verminkt of gedood worden
 • Nu Arthur veranderd is, is het jouw kans om de ridders van de ronde tafel te leiden. Je zult misschien beslissingen moeten nemen die tegen hun moraal ingaan, wat je keuzes ook zijn, het is op jouw voorwaarden. Stuur ze op queeste, verbeter hun vaardigheden en pas hun inventaris aan met het complexe loot systeem. Ontmoet beroemde personages uit de Arthuriaanse legendes Sir Gawain, Merlijn, Morgan le fay, enz.
 • Je kunt je hele koninkrijk bekijken op de strategische kaart, al je leengoederen observeren, meer dan 50 unieke missies voltooien, 7 verschillende vijandelijke facties uitdagen, met meer dan 50 soorten vijandelijke eenheden, en verschillende mythische locaties verkennen. Herbouw Camelot in zijn oude glorie.

Minimum:


 • OS: Windows 10 (64 bits)
 • CPU: Intel i5-4690, AMD FX 4350
 • RAM: 8 GB
 • HDD: 60 GB
 • GPU: Nvidia GTX 780, AMD Radeon R9 280X
 • DirectX: 12

Aanbevolen:


 • OS: Windows 10 (64 bits)
 • CPU: Intel i7 4770k, AMD Ryzen 5 1500X
 • RAM: 16 GB
 • HDD: 60 GB
 • GPU: Nvidia GTX 1060, AMD RX580
 • DirectX: 12
Kosten

Include security shields
Switch No coupon price/fees

To report a missing price, please send us an email or use the chat.

Er zijn 38 aanbiedingen van 18,59€ tot 49,68€.

Prices History

Zoom 1m 3m 1y All

Track product

EU STEAM CD KEY: Requires an EUROPEAN IP address or you must activate it with a VPN (Virtual Private Network) in order to play King Arthur Knight’s Tale. Might have languages restrictions or language packs. Read the description on the store game page to know if the EU IP is only needed for activation or for playing also (maybe on EU Servers). Most of the stores offer you their help, or show you how to do this with a tutorial to follow.
Steam gift alleen beschikbaar voor Europa. Lees de beschrijving over eventuele regio- of taalbeperkingen aandachtig, alle stappen zijn op de webpagina van de verkoper uitgelegd.
Steam gift. Een Steam gift is een eenmalig transfer dat U krijgt. U activeert en installeert de game op Steam. Het is een niet-terugbetaalbare game dat in uw Steam games collection blijft.
Voor de Steam platform Steam CD Key (Regiovrij / wereldwijd), moet U de code downloaden en registreren met het Steam client, die hier te Downloaden is HERE. Eenmaals U ingelogt bent, klikt U op Game toevoegen (zie linkerhoek onderaan) -> Product activeren op Steam. Typ vervolgens uw CD Key in en het game zal geactiveerd en toegevoegd worden in uw Steam account game library.
Standard Edition
Logo VERGELIJK KIES & KOOP DOWNLOADEN (17)

Be the first to leave a comment

You must be logged in to post a comment.

ONS BELONINGSPROGRAMMA : HOE WERKT HET ?
Site Logo
Link to Steam

Koppel uw Steam profiel aan Cdkeynl

Spin the wheel

Draai aan het wiel en win Gift Cards

Join Discord

Of win punten om het wiel opnieuw te draaien en doe mee aan de Discord evenementen

Win prizes

Feeling Lucky ? Win PS5, Xbox Series X or 500€ Amazon Gift Cards