Logo

Koop Kirby’s Return to Dream Land Deluxe Nintendo Switch Goedkope Prijsvergelijke

Wat is een Kirby’s Return to Dream Land Deluxe Key?

Het is een activeringscode, ook wel Cdkey genoemd, waarmee je Kirby’s Return to Dream Land Deluxe kunt downloaden op de Nintendo Switch vanaf de Nintendo eShop.

WAT IS DE BESTE PRIJS VOOR Kirby’s Return to Dream Land Deluxe OP Nintendo Switch?

Koop Kirby’s Return to Dream Land Deluxe voor de Switch voor 55,96€ bij Kinguin, de huidige beste prijs met 7% korting. Wij tonen je alle beschikbare promotiecodes of Kinguin-coupons zodat je geld kunt besparen. Vergelijk CD-key prijzen van 9 vertrouwde winkels met 9 aanbiedingen en gebruik onze exclusieve kortingscodes om de beste deal voor je Switch-games te garanderen.


Release datum
24 februari 2023
Officiële website
Ontwikkelaar
HAL Laboratory
Uitgever
Nintendo
Activatie
Platformen
PEGI
7
Tags
Actie Avontuur Platformer

OVER DIT SPEL


Ga met Kirby en zijn vrienden mee op dit nieuwe avontuur en doorkruis Dromenland om Magolor te helpen zijn neergestorte ruimteschip te repareren.

 
  • Deze nieuwe versie biedt de mogelijkheid om te kopiëren. De nieuwe Mecha Copy Ability debuteert naast het zwaard, de zweep en andere bekende Copy Abilities!
  • Speel als Kirby, Meta Knight, King Dedede, Bandana Waddle Dee en andere fans terwijl je je favoriete Copy Abilities uitvoert,
  • Een verscheidenheid aan minigames kan worden gespeeld met maximaal vier personen! Je kunt de gloednieuwe Magolor’s Tome Trackers spelen naast terugkerende minigames als Ninja Dojo en Samurai Kirby.
Kosten

Met security shields
Overschakelen naar de prijs zonder kortingsbon/kosten
Nintendo EU eShop Download Code
Nintendo eShop Download code. Gebruik de code op de Nintendo eShop op jouw Nintendo Console. Je moet op internet aangelogd zijn. Eenmaals aangelogd op het Nintendo eShop kun je jouw Download Code bevestigen om het product te activeren.
Standard Edition

Prijsgeschiedenis van Kirby’s Return to Dream Land Deluxe

Onze Nintendo Switch game prijstracker stelt je in staat om moeiteloos aanbiedingen te vergelijken van officiële winkels en CD sleutel webshops. Houd de verkoop trends van Kirby’s Return to Dream Land Deluxe op Nintendo Switch in de gaten en krijg een melding wanneer het spel de gewenste prijs bereikt. Mis nooit meer de beste deal of Kirby’s Return to Dream Land Deluxe uitverkoop.

Chronologie

Historisch Laagste Prijzen

Keyshops
Officiële Winkels
Logo Cdkeynl.nl VERGELIJK KIES & KOOP DOWNLOADEN (20)

4 comments 0 0 1 0 1 0 1 1


Be the first to leave a comment

You must be logged in to post a comment.

ONS BELONINGSPROGRAMMA : HOE WERKT HET ?
Site Logo
Link to Steam

Koppel uw Steam profiel aan Cdkeynl

Spin the wheel

Draai aan het wiel en win Gift Cards

Join Discord

Of win punten om het wiel opnieuw te draaien en doe mee aan de Discord evenementen

Win prizes

Geluk aan uw zijde? Win een PS5, Xbox Series X of €500 Amazon cadeaubonnen