Koop Kirby and the Forgotten Land Nintendo Switch Goedkope Prijsvergelijke

Wat is een Kirby and the Forgotten Land spelcode?

Het is een digitale sleutel waarmee je Kirby and the Forgotten Land rechtstreeks naar Nintendo Switch kunt downloaden vanaf het Nintendo Eshop.

Hoe vind ik de beste prijzen voor Kirby and the Forgotten Land op Nintendo Switch ?

CDKeyNL.nl vergelijkt de goedkoopste prijzen van Kirby and the Forgotten Land op de Nederlandse markt voor digitale downloads om de beste verkoop- en kortingscodes in vertrouwde winkels te vinden.


Release date
25 maart 2022
Official website
Developer
HAL Laboratory
Publisher
Nintendo
Activation
Platforms
PEGI
12
Tags
Actie Platformer

OVER DIT SPEL


Kirby and the forgotten land is een gloednieuw 3D-avonturenspel uit de Kirby-franchise, ontwikkeld door HAL Laboratory. In dit nieuwe deel gaat Kirby op verkenning in een mysterieuze wereld met verlaten structuren die zijn achtergelaten door beschavingen die vroeger leefden, zoals een winkelcentrum?! Gebruik Kirby’s iconische krachten om de vaardigheden van vijanden te kopiëren de nieuwe Drill en Ranger om terug te vechten om je de ontvoerde waddle Dee’s te redden van de woeste Beast Pack. Gelukkig ben je niet alleen de mysterieuze Elfilin is hier om je te begeleiden.

 
  • Mouthful Mode is een van Kirby’s nieuwe krachten waarin je voorwerpen uit de echte wereld inademt om er zo in te veranderen. Waarom zou je genoegen nemen met één blikje uit een automaat als je het hele ding kunt opeten en er blikjes uit kunt schieten, je kunt zelfs een auto verorberen zodat je ermee door muren en vijanden kunt scheuren, en nog veel meer.
  • Speel in co-op multiplayer modus met een buddy zij zullen een bandana-dragende Waddle Dee kunnen besturen die zijn trouwe speer hanteert, samen kunnen jullie deze kleurrijke wereld verkennen en bevechten, krachtige combinaties gebruiken zoals vijanden lokken met Kirby en door de lucht zweven terwijl Waddle Dee vijanden kan slaan met zijn speer.
  • Je reist door verschillende thema levels sommige van hen kunnen vriendelijke Waddle Dee’s in gevaar verbergen red ze om je thuisbasis uit te breiden, hoe bevolkter Waddle Dee Town hoe meer Waddle Dee’s je redt hoe meer winkels je vrijspeelt, de kopieer vaardigheden die je hebt zullen ook sterker worden, je krijgt ook mini-games te doen, nuttige voorwerpen en verzamelobjecten.
Kosten

Include security shields
Switch No coupon price/fees

To report a missing price, please send us an email or use the chat.

Er zijn 14 aanbiedingen van 54,46€ tot 60,51€.

Aziatische Versie Box Edition (DVD-CD-ROM). Dit is geen downloadbaar product. Lees de webpagina van de verkoper voor eventuele extras (belastingen, scheepvaart). De levertijden hangen van uw land af.
Europese Version Box Edition (DVD-CD-ROM). Dit is geen downloadbaar product. Lees de webpagina van de verkoper voor eventuele extras (belastingen, scheepvaart). De levertijden hangen van uw land af.
Japanse Versie Box Edition (DVD-CD-ROM). Dit is geen downloadbaar product. Lees de webpagina van de verkoper voor eventuele extras (belastingen, scheepvaart). De levertijden hangen van uw land af.
Amerikaanse versie Box Edition (DVD-CD-ROM). Dit is geen downloadbaar product. Lees de webpagina van de verkoper voor eventuele extras (belastingen, scheepvaart). De levertijden hangen van uw land af.
Nintendo US eShop Download Code
Nintendo EU eShop Download Code
Nintendo eShop Download code. Gebruik de code op de Nintendo eShop op jouw Nintendo Console. Je moet op internet aangelogd zijn. Eenmaals aangelogd op het Nintendo eShop kun je jouw Download Code bevestigen om het product te activeren.
Standard Edition
Logo VERGELIJK KIES & KOOP DOWNLOADEN (6)

Be the first to leave a comment

You must be logged in to post a comment.

ONS BELONINGSPROGRAMMA : HOE WERKT HET ?
Site Logo
Link to Steam

Koppel uw Steam profiel aan Cdkeynl

Spin the wheel

Draai aan het wiel en win Gift Cards

Join Discord

Of win punten om het wiel opnieuw te draaien en doe mee aan de Discord evenementen

Win prizes

Feeling Lucky ? Win PS5, Xbox Series X or 500€ Amazon Gift Cards