2
Lists & Alerts

Users rating Not yet rated

0 5 0

Koop Legend of Mana CD Key Goedkoop Vergelijk de Prijzen

Wat is de Legend of Mana CD Key?

Het is een digitale sleutel waarmee je Legend of Mana rechtstreeks naar de pc kunt downloaden vanaf de officiële platforms.

Hoe vind ik de beste prijzen voor Legend of Mana?

CDKeyNL.nl vergelijkt de goedkoopste prijzen van Legend of Mana op de Nederlandse markt voor digitale downloads om de beste verkoop- en kortingscodes te vinden voor vertrouwde winkels.


Release date
24 juni 2021
Official website
Developer
Square Enix, M2 Co., Ltd.
Publisher
Square Enix LTD
Platforms
PC / PS4 / Switch
PEGI
12
Tags
Real Time Tactics Verkennen RPG met een groep
Activation
  

OVER DIT SPEL


Verken de uitgestrekte wereld van Fa’Diel opnieuw met de HD-remaster van het spel. Ga op reis om op zoek te gaan naar de mystieke Mana Tree die je alleen in een droom hebt gezien. De wereldkaart mag dan leeg lijken, je moet op zoek naar speciale artefacten om de steden, kerkers en alles op de kaart tot leven te wekken.

  • Alles wat je leuk vond aan het originele Legend of Mana-spel is tot leven gebracht met nieuwe functies en geremasterde graphics.
  • Bouw je wereldkaart met de nieuwe unieke functie genaamd het “Land Make”-systeem.
  • Ga spannende gevechten aan en rust je personages uit met de beste pantsers, accessoires en wapens.
  • De mini-game “Ring Ring Land” is nu ook beschikbaar.

Your game
The store
The payment
Winkel
Platform
Editie
Prijs (zonder kosten)
Kosten
AKS SCORE

To report a missing price, please send us an email or use the chat.

Er zijn 14 aanbiedingen van 24,79€ tot 29,99€.

EU STEAM CD KEY: Requires an EUROPEAN IP address or you must activate it with a VPN (Virtual Private Network) in order to play Legend of Mana. Might have languages restrictions or language packs. Read the description on the store game page to know if the EU IP is only needed for activation or for playing also (maybe on EU Servers). Most of the stores offer you their help, or show you how to do this with a tutorial to follow.
Steam gift alleen beschikbaar voor Europa. Lees de beschrijving over eventuele regio- of taalbeperkingen aandachtig, alle stappen zijn op de webpagina van de verkoper uitgelegd.
Steam gift. Een Steam gift is een eenmalig transfer dat U krijgt. U activeert en installeert de game op Steam. Het is een niet-terugbetaalbare game dat in uw Steam games collection blijft.
Voor de Steam platform Steam CD Key (Regiovrij / wereldwijd), moet U de code downloaden en registreren met het Steam client, die hier te Downloaden is HERE. Eenmaals U ingelogt bent, klikt U op Game toevoegen (zie linkerhoek onderaan) -> Product activeren op Steam. Typ vervolgens uw CD Key in en het game zal geactiveerd en toegevoegd worden in uw Steam account game library.
Preorder bonus
Standard Edition

Wees de eerste om een commentaar achter te laten

You must be logged in to post a comment.

Newsletter