1
Lists & Alerts

Users rating Not yet rated

0 5 0

Koop Life is Strange Remastered Collection PS4 Goedkoop Vergelijk de Prijzen

Wat is een Life is Strange Remastered Collection spelcode?

Het is een digitale sleutel waarmee je Life is Strange Remastered Collection rechtstreeks naar PlayStation 4 kunt downloaden vanaf het PlayStation Network (PSN).

Hoe vind ik de beste prijzen voor Life is Strange Remastered Collection op PlayStation 4 ?

CDKeyNL.nl vergelijkt de goedkoopste prijzen van Life is Strange Remastered Collection op de Nederlandse markt voor digitale downloads om de beste verkoop- en kortingscodes in vertrouwde winkels te vinden.


Release date
1 februari 2022
Official website
Developer
Deck Nine, DONTNOD Entertainment
Publisher
Square Enix
Platforms
PC / PS5 / PS4 / Xbox One
PEGI
16
Tags
Avontuur
Activation
  

OVER DIT SPEL


Life is Strange Remastered Collection bevat, twee geremasterde games de eerste Life is Strange en de prequel Before the Storm, keer terug naar arcadia bay en ervaar de eerste game in de iconische bekroonde videogame serie, met geremasterde visuals en animaties die nieuw leven blazen in de personages die je kent en liefhebt. Speel als Max Caufield, een studente fotografie die een doodgewoon leven leidt, totdat ze ontdekt dat ze de krachten heeft om de tijd terug te spoelen wanneer ze haar beste vriendin Chloe Price probeert te redden van een gewelddadige woordenwisseling.

 
  • Een volledige visuele revisie van de twee games van de personages en de omgevingen, en sterk verbeterde motor en verlichting upgrade.
  • Een aanzienlijke modernisering van de (alleen voor Life is Strange remastered) gedateerde animatie van het eerste spel met behulp van een volledige mocap-uitvoering.
  • De geremasterde collectie bevat ook items die voorheen exclusief waren voor de deluxe editie nieuwe outfits voor Chloe en de “vaarwel” bonus episode.
  • Geüpdatete gameplay mechanics en verbeterde puzzel secties in het spel.

Preorder Bonus


Bij voorbestelling van het spel krijg je als bonus de Zombie “Crypt” Outfit voor Chloe, alleen te gebruiken in Life is Strange Before the Storm remastered.


Your game
The store
The payment
Winkel
Platform
Editie
Prijs (zonder kosten)
Kosten
AKS SCORE
1.7

To report a missing price, please send us an email or use the chat.

Er zijn 5 aanbiedingen van 39,09€ tot 39,99€.

Playstation DownloadCode. Activeer de download code op het Playstation Network. Is een internetverbinding vereist.
Standard Edition

Be the first to leave a comment

You must be logged in to post a comment.

Newsletter