11
Lists & Alerts

Users rating Not yet rated

0 5 0

Koop Lost in Random CD Key Goedkoop Vergelijk de Prijzen

Wat is de Lost in Random CD Key?

Het is een digitale sleutel waarmee je Lost in Random rechtstreeks naar de pc kunt downloaden vanaf de officiële platforms.

Hoe vind ik de beste prijzen voor Lost in Random?

CDKeyNL.nl vergelijkt de goedkoopste prijzen van Lost in Random op de Nederlandse markt voor digitale downloads om de beste verkoop- en kortingscodes te vinden voor vertrouwde winkels.


Release date
10 september 2021
Official website
Developer
Zoink/Thunderful
Publisher
Electronic Arts
Platforms
PEGI
12
Tags
Actie Avontuur Indie fantasie Third-Person Komedie ... Goed verhaal Verkennen Gotisch Combat Actie-Avontuur Eén speler Actie-RPG Real-Time met Pauze Soundtrack Deckbuilding
Activation
  

OVER DIT SPEL


Lost in Random is een actie-avonturenspel met lichte deck-building-aspecten, ontwikkeld door Zoink en Thunderfull, hetzelfde team achter het veelgeprezen “it takes two”. Er was eens, in het magische koninkrijk van Random, een koningin die de enige overgebleven dobbelsteen in het koninkrijk bezat, de “zwarte dobbelsteen”. De koningin heeft besloten dat elke inwoner van het koninkrijk op zijn twaalfde een dobbelsteen met zes ogen gooit. Deze dobbelsteen bepaalt zijn sociale status en waar hij zal wonen. Je speelt als een meisje genaamd Even dat op Onecroft woont, maar toen je zus Odd 12 werd, wist ze een 6 te gooien. Hoewel dat een goede zaak is, voel je je toch ongemakkelijk, er is een jaar voorbij gegaan en Even heeft alle reden om te geloven dat Odd in gevaar is. Na het vinden van een andere magische dobbelsteen, begin je je reis om je zus te vinden, koste wat het kost.

 
 • Lost in Randoms’ verhaal is geschreven door award-winnende schrijver Ryan North, hij schreef een unieke wereld met een eigen regime, verken 6 verdraaide rijken van het koninkrijk willekeurig met elk rijk met zijn eigen unieke set van regels.
 • De strijd van het spel bestaat uit twee fasen verzamelen van energie van vijanden door het raken van specifieke punten zodra je genoeg energie hebt, rol je een dobbelsteen om te bepalen hoeveel kaarten je kunt spelen Weapon, Damage, Defense, Hazard, en Cheat zijn de 5 belangrijkste soorten kaarten.
 • Hoewel deckbuilding geen centraal mechanisme is, moet je toch een goed inzicht hebben in hoe je deck praktisch zal werken tijdens gevechten. Je kunt maar 15 kaarten in je main deck stoppen, de rest zit in je inventaris.
 • Zoals de titel van het spel al doet vermoeden is willekeur een belangrijk mechanisme in het spel, spelen met de hand die je krijgt is een belangrijk aspect van het spel, trotseer je vervloekte lot tegen alle verwachtingen in.

Minimum:


 • OS: Windows 10 (64 bits)
 • CPU: AMD FX 6100, Intel i3 6300
 • RAM: 8 GB
 • HDD: 20 GB
 • GPU: Nvidia GTX 750, AMD Radeon R9 270X
 • DirectX: 12

Aanbevolen:


 • OS: Windows 10 (64 bits)
 • CPU: Intel i7 7700K, AMD Ryzen 7 2700X
 • RAM: 16 GB
 • HDD: 20 GB
 • GPU: Nvidia GTX 1070, AMD Radeon RX Vega 56
 • DirectX: 12

Your game
The store
The payment
Winkel
Platform
Editie
Prijs (zonder kosten)
Kosten
AKS SCORE
7.9

To report a missing price, please send us an email or use the chat.

Er zijn 24 aanbiedingen van 22,92€ tot 31,56€.

EU ORIGIN CD KEY (EUROPEAN ORIGIN CD KEY): Requires an European IP address or you must activate it with a VPN (Virtual Private Network) in order to play Lost in Random. Might have languages restrictions or language packs. Read the description on the store game page to know if the EU IP is only needed for activation or for playing also (maybe on EU Servers). Most of the stores offer you their help, or show you how to do this with a tutorial to follow.
Voor de Origin Platform Origin CD Key,moet U de Origin software dowloaden en installeren. Dit vindt U hier HERE. Dan kunt U het game erop activeren. Eens het geïnstalleerd is, start U Origin, klikt U op het Origin tabblad en klikt U op productcode verzilveren en geeft U de keyin. Het game zult U in uw My games lijst terugvinden.
Steam gift alleen beschikbaar voor Europa. Lees de beschrijving over eventuele regio- of taalbeperkingen aandachtig, alle stappen zijn op de webpagina van de verkoper uitgelegd.
Steam gift. Een Steam gift is een eenmalig transfer dat U krijgt. U activeert en installeert de game op Steam. Het is een niet-terugbetaalbare game dat in uw Steam games collection blijft.
Voor de Steam platform Steam CD Key (Regiovrij / wereldwijd), moet U de code downloaden en registreren met het Steam client, die hier te Downloaden is HERE. Eenmaals U ingelogt bent, klikt U op Game toevoegen (zie linkerhoek onderaan) -> Product activeren op Steam. Typ vervolgens uw CD Key in en het game zal geactiveerd en toegevoegd worden in uw Steam account game library.
Standard Edition

Wees de eerste om een commentaar achter te laten

You must be logged in to post a comment.

Newsletter