141
Lists & Alerts

Users rating 4.88/5
(757 votes)


4.88 5 757

Koop Mafia Definitive Edition CD Key Goedkoop Vergelijk de Prijzen

Wat is de Mafia Definitive Edition CD Key?

Het is een digitale sleutel waarmee je Mafia Definitive Edition rechtstreeks naar de pc kunt downloaden vanaf de officiële platforms.

Hoe vind ik de beste prijzen voor Mafia Definitive Edition?

CDKeyNL.nl vergelijkt de goedkoopste prijzen van Mafia Definitive Edition op de Nederlandse markt voor digitale downloads om de beste verkoop- en kortingscodes te vinden voor vertrouwde winkels.


Release date
25 september 2020
Official website
Developer
Hangar 13
Publisher
2K
Platforms
PEGI
18
Tags
Actie Avontuur klassieker Open wereld Goed verhaal Remake ... misdaad
Activation
  

OVER DIT SPEL


Herbeleef het verhaal van Tommy Angelo, een taxichauffeur die gangster werd na een noodlottige aanvaring met de maffia.

  • Speel het klassieke maffiaverhaal, trouw nagemaakt van de grond af aan dat zeker een nostalgische reis zal zijn voor de fans van het origineel.
  • Met zijn uitgebreide verhaal, gameplay en originele score is het zowel vertrouwd als gloednieuw en zal het het beste uitgangspunt zijn voor spelers die nieuw zijn in de serie.
  • Verken Lost Heaven, Illinois uit de jaren dertig, met handgemaakte stadsgezichten die zo trouw zijn aan het tijdperk dat je het gevoel hebt dat je in een echte maffiafilm zit.
  • Krijg Tommy’s Suit en Cab voor Mafia 2 en Mafia 3 Definitive Editions als je een van de twee bezit.

Bundle Editie:


Deze editie wordt geleverd met de Mafia Definitive Edition en Mafia 2 Definitive Edition.

  • Mafia Definitive Edition is de geremasterde versie van het spel Mafia dat zich in de jaren 1930 afspeelde in Lost Haven, IL.
  • Mafia 2 Definitive Edition is de verbeterde editie van Mafia 2 die zich in de jaren ’40 tot ’50 afspeelt in Empire Bay, NY.

Your game
The store
The payment
Winkel
Platform
Editie
Prijs (zonder kosten)
Kosten
AKS SCORE
8.3

To report a missing price, please send us an email or use the chat.

Er zijn 46 aanbiedingen van 20,31€ tot 59,99€.

Region Free / Worldwide. Requires Epic Games Launcher App in order to play the game. You need to create a free account here. Read the description on the store page about any language or country restrictions.
Steam CD Key EMEA (Europa en het Midden-Oosten van Afrika). Lees aandachtig de beschrijving in de store aub , U vindt er meer info over talen en beperkingen.
EU STEAM CD KEY: Requires an EUROPEAN IP address or you must activate it with a VPN (Virtual Private Network) in order to play Mafia Definitive Edition. Might have languages restrictions or language packs. Read the description on the store game page to know if the EU IP is only needed for activation or for playing also (maybe on EU Servers). Most of the stores offer you their help, or show you how to do this with a tutorial to follow.
Steam gift alleen beschikbaar voor Europa. Lees de beschrijving over eventuele regio- of taalbeperkingen aandachtig, alle stappen zijn op de webpagina van de verkoper uitgelegd.
Steam gift. Een Steam gift is een eenmalig transfer dat U krijgt. U activeert en installeert de game op Steam. Het is een niet-terugbetaalbare game dat in uw Steam games collection blijft.
Voor de Steam platform Steam CD Key (Regiovrij / wereldwijd), moet U de code downloaden en registreren met het Steam client, die hier te Downloaden is HERE. Eenmaals U ingelogt bent, klikt U op Game toevoegen (zie linkerhoek onderaan) -> Product activeren op Steam. Typ vervolgens uw CD Key in en het game zal geactiveerd en toegevoegd worden in uw Steam account game library.
Bundle
Preorder bonus
Standard Edition

1 comment


Willem says on 30 september 2020 om 17:42:16

Mafia Definitive Edition is een zeer grote kans voor jonge gamers. De meeste nieuwe gamers hebben deze geweldige game niet ervaren.

Rating: 5/5
  • ‹‹
  • 1
  • ››

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.

Newsletter