Logo

Koop Mario Party Superstars Nintendo Switch Goedkope Prijsvergelijke

Wat is een Mario Party Superstars Key?

Het is een activeringscode, ook wel Cdkey genoemd, waarmee je Mario Party Superstars kunt downloaden op de Nintendo Switch vanaf de Nintendo eShop.

WAT IS DE BESTE PRIJS VOOR Mario Party Superstars OP Nintendo Switch?

Koop Mario Party Superstars voor de Switch voor 26,37€ bij K4G, de huidige beste prijs met 56% korting. Wij tonen je alle beschikbare promotiecodes of K4G-coupons zodat je geld kunt besparen. Vergelijk CD-key prijzen van 11 vertrouwde winkels met 11 aanbiedingen en gebruik onze exclusieve kortingscodes om de beste deal voor je Switch-games te garanderen.


Release datum
29 oktober 2021
Officiële website
Ontwikkelaar
Nintendo
Uitgever
Nintendo
Activatie
Platformen
PEGI
12
Tags
Multiplayer Groep

OVER DIT SPEL


Mario Party Superstars is een partygame met een Super Mario-thema, ontwikkeld door de Japanse ontwikkelaar NDcube. Het is een compilatie van de beste borden en minigames uit het Nintendo 64-tijdperk van Mario Party, en fan-favoriete minigames uit het GameCube- en Wii-tijdperk. Race met je vrienden of willekeurige spelers online om de meeste sterren te krijgen in deze klassieke borden Peach’s Birthday Cake, Space Land, Horror Land, Yoshi’s Tropical Island, en Woody Woods.

 
  • Geniet van 100 handgeplukte minigames uit de hele serie, er is niets zo opwindend als de 1 vs 3 wedstrijden zoals de Piranha’s achtervolging minigame uit Mario Party 1, of het racen van de minigames zoals Mario Party 3’s Vine with me waar spelers van liaan naar liaan moeten slingeren naar de eindstreep.
  • Er zijn twee soorten speltypen die je kunt spelen op Mario Party Superstar, de avondvullende bordspellen genaamd Party Mode waarin je sterren en dergelijke moet verzamelen. als alternatief kun je ook de korte, op minigames gerichte speltypen spelen voor een snelle en leuke tijd met vrienden.
  • Zoals gezegd zullen alle speltypen van Mario Party Superstars beschikbaar zijn in zowel lokaal bankspel als online matchmaking met vrienden of willekeurige mensen, waarbij je emote-stickers kunt gebruiken om online met mensen te communiceren.
  • Bij de lancering kun je kiezen uit 19 speelbare personages, die ofwel als standaardpersonage beschikbaar zijn of kunnen worden vrijgespeeld in Toadsworths Market.
Kosten

Met security shields
Overschakelen naar de prijs zonder kortingsbon/kosten
Nintendo account. Je zal een Nintendo account krijgen om het spel te downloaden. Wanneer de download is afgewerkt, kan je met uw eigen account spelen. Lees de instructies van de verkoper. Een internetverbinding is vereist.
Box Edition (DVD-CD-ROM). Dat is geen downloadbaar product. Lees de internetpagina van de verkoper voor eventuele extras (belastingen, scheepvaart). De levertijden hangen van uw land af.
Nintendo EU eShop Download Code
Nintendo eShop Download code. Gebruik de code op de Nintendo eShop op jouw Nintendo Console. Je moet op internet aangelogd zijn. Eenmaals aangelogd op het Nintendo eShop kun je jouw Download Code bevestigen om het product te activeren.
Standard Edition

Prijsgeschiedenis van Mario Party Superstars

Onze Nintendo Switch game prijstracker stelt je in staat om moeiteloos aanbiedingen te vergelijken van officiële winkels en CD sleutel webshops. Houd de verkoop trends van Mario Party Superstars op Nintendo Switch in de gaten en krijg een melding wanneer het spel de gewenste prijs bereikt. Mis nooit meer de beste deal of Mario Party Superstars uitverkoop.

Chronologie

Historisch Laagste Prijzen

Keyshops
Officiële Winkels
Logo Cdkeynl.nl VERGELIJK KIES & KOOP DOWNLOADEN (20)

16 comments 2 1 1 1 2 0 9 0


GeneralM13 says on 25 november 2022 om 20:14:15

(Feest)Pret voor de hele familie! (of vriendengroep, of allebei!! :P)

Rating: 5/5

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.

ONS BELONINGSPROGRAMMA : HOE WERKT HET ?
Site Logo
Link to Steam

Koppel uw Steam profiel aan Cdkeynl

Spin the wheel

Draai aan het wiel en win Gift Cards

Join Discord

Of win punten om het wiel opnieuw te draaien en doe mee aan de Discord evenementen

Win prizes

Geluk aan uw zijde? Win een PS5, Xbox Series X of €500 Amazon cadeaubonnen