Koop Mario Party Superstars Nintendo Switch Goedkope Prijsvergelijke

Wat is een Mario Party Superstars spelcode?

Het is een digitale sleutel waarmee je Mario Party Superstars rechtstreeks naar Nintendo Switch kunt downloaden vanaf het Nintendo Eshop.

Hoe vind ik de beste prijzen voor Mario Party Superstars op Nintendo Switch ?

CDKeyNL.nl vergelijkt de goedkoopste prijzen van Mario Party Superstars op de Nederlandse markt voor digitale downloads om de beste verkoop- en kortingscodes in vertrouwde winkels te vinden.


Release date
29 oktober 2021
Official website
Developer
Nintendo
Publisher
Nintendo
Activation
Platforms
PEGI
12
Tags
Multiplayer Groep

OVER DIT SPEL


Mario Party Superstars is een partygame met een Super Mario-thema, ontwikkeld door de Japanse ontwikkelaar NDcube. Het is een compilatie van de beste borden en minigames uit het Nintendo 64-tijdperk van Mario Party, en fan-favoriete minigames uit het GameCube- en Wii-tijdperk. Race met je vrienden of willekeurige spelers online om de meeste sterren te krijgen in deze klassieke borden Peach’s Birthday Cake, Space Land, Horror Land, Yoshi’s Tropical Island, en Woody Woods.

 
  • Geniet van 100 handgeplukte minigames uit de hele serie, er is niets zo opwindend als de 1 vs 3 wedstrijden zoals de Piranha’s achtervolging minigame uit Mario Party 1, of het racen van de minigames zoals Mario Party 3’s Vine with me waar spelers van liaan naar liaan moeten slingeren naar de eindstreep.
  • Er zijn twee soorten speltypen die je kunt spelen op Mario Party Superstar, de avondvullende bordspellen genaamd Party Mode waarin je sterren en dergelijke moet verzamelen. als alternatief kun je ook de korte, op minigames gerichte speltypen spelen voor een snelle en leuke tijd met vrienden.
  • Zoals gezegd zullen alle speltypen van Mario Party Superstars beschikbaar zijn in zowel lokaal bankspel als online matchmaking met vrienden of willekeurige mensen, waarbij je emote-stickers kunt gebruiken om online met mensen te communiceren.
  • Bij de lancering kun je kiezen uit 19 speelbare personages, die ofwel als standaardpersonage beschikbaar zijn of kunnen worden vrijgespeeld in Toadsworths Market.
Kosten

Include security shields
Switch No coupon price/fees

To report a missing price, please send us an email or use the chat.

Er zijn 15 aanbiedingen van 44,49€ tot 59,99€.

Prices History

Zoom 1m 3m 1y All

Track product

Aziatische Versie Box Edition (DVD-CD-ROM). Dit is geen downloadbaar product. Lees de webpagina van de verkoper voor eventuele extras (belastingen, scheepvaart). De levertijden hangen van uw land af.
Box Edition (DVD-CD-ROM). Dat is geen downloadbaar product. Lees de internetpagina van de verkoper voor eventuele extras (belastingen, scheepvaart). De levertijden hangen van uw land af.
Europese Version Box Edition (DVD-CD-ROM). Dit is geen downloadbaar product. Lees de webpagina van de verkoper voor eventuele extras (belastingen, scheepvaart). De levertijden hangen van uw land af.
Japanse Versie Box Edition (DVD-CD-ROM). Dit is geen downloadbaar product. Lees de webpagina van de verkoper voor eventuele extras (belastingen, scheepvaart). De levertijden hangen van uw land af.
Amerikaanse versie Box Edition (DVD-CD-ROM). Dit is geen downloadbaar product. Lees de webpagina van de verkoper voor eventuele extras (belastingen, scheepvaart). De levertijden hangen van uw land af.
Nintendo EU eShop Download Code
Nintendo eShop Download code. Gebruik de code op de Nintendo eShop op jouw Nintendo Console. Je moet op internet aangelogd zijn. Eenmaals aangelogd op het Nintendo eShop kun je jouw Download Code bevestigen om het product te activeren.
Standard Edition
Logo VERGELIJK KIES & KOOP DOWNLOADEN (17)
GeneralM13 says on 25 november 2022 om 20:14:15

(Feest)Pret voor de hele familie! (of vriendengroep, of allebei!! :P)

Rating: 5/5
  • ‹‹
  • 1
  • ››

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.

ONS BELONINGSPROGRAMMA : HOE WERKT HET ?
Site Logo
Link to Steam

Koppel uw Steam profiel aan Cdkeynl

Spin the wheel

Draai aan het wiel en win Gift Cards

Join Discord

Of win punten om het wiel opnieuw te draaien en doe mee aan de Discord evenementen

Win prizes

Feeling Lucky ? Win PS5, Xbox Series X or 500€ Amazon Gift Cards