2
Lists & Alerts

Users rating Not yet rated

0 5 0

Koop Mars Horizon CD Key Goedkoop Vergelijk de Prijzen

Wat is de Mars Horizon CD Key?

Het is een digitale sleutel waarmee je Mars Horizon rechtstreeks naar de pc kunt downloaden vanaf de officiële platforms.

Hoe vind ik de beste prijzen voor Mars Horizon?

CDKeyNL.nl vergelijkt de goedkoopste prijzen van Mars Horizon op de Nederlandse markt voor digitale downloads om de beste verkoop- en kortingscodes te vinden voor vertrouwde winkels.


Release date
17 november 2020
Official website
Developer
Auroch Digital
Publisher
The Irregular Corporation
Platforms
PEGI
3
Tags
Strategie Educatie ruimte Mars Beheer
Activation
  

OVER DIT SPEL


U krijgt de leiding over een enorm ruimtevaartagentschap en bent verantwoordelijk voor het sturen van raketten naar de ruimte en zelfs voor het landen van astronauten op Mars. Wees er klaar voor, want er zijn veel uitdagingen te overwinnen.

 • Begin met het creëren van je lanceerplatform, astronautentrainingsfaciliteiten, onderzoekslaboratorium en nog veel meer.
 • Er zijn honderden combinaties om uw aangepaste voertuigen te kunnen bouwen.
 • De missies zijn turn-based, voltooien ze en je verdient de steun van het publiek en de wetenschappelijke vooruitgang.
 • De tech tree is gigantisch, u kunt dit alleen uitvoeren of samenwerken met andere bureaus.
 • Er zijn vijf unieke bureaus om uit te kiezen en u kunt ook uw eigen bureaus maken.

Orbital Edition:


De Orbital Edition bevat Mars Horizon en de Mars Horizon Soundtrack.

 • De Mars Horizon Soundtrack wordt geleverd met de originele partituur van Matthew Walker. Het heeft een totaal van 13 tracks.

Minimum:


 • OS: Windows 7 / 8 / 10
 • CPU: Dual Core Processor 2.0GHz
 • RAM: 4 GB
 • HDD: 4 GB
 • GPU: NVIDIA GeForce GT 740 (2048 MB), AMD Radeon HD 5770 (1024 MB)
 • DirectX: 11

Mars Horizon Soundtrack


De Mars Horizon Soundtrack wordt geleverd met de originele partituur van Matthew Walker. Het heeft een totaal van 13 tracks.


Your game
The store
The payment
Winkel
Platform
Editie
Prijs (zonder kosten)
Kosten
AKS SCORE
7.5

To report a missing price, please send us an email or use the chat.

Er zijn 28 aanbiedingen van 9,66€ tot 21,66€.

Region Free / Worldwide. Requires Epic Games Launcher App in order to play the game. You need to create a free account here. Read the description on the store page about any language or country restrictions.
Dit is een CD Key voor Gog.com. Je moet op Gog.com jezelf registeren om het spel te activeren en te downloaden. Op deze webpagina van Gog.com kan jij je CD Key activeren.
EU STEAM CD KEY: Requires an EUROPEAN IP address or you must activate it with a VPN (Virtual Private Network) in order to play Mars Horizon. Might have languages restrictions or language packs. Read the description on the store game page to know if the EU IP is only needed for activation or for playing also (maybe on EU Servers). Most of the stores offer you their help, or show you how to do this with a tutorial to follow.
Steam gift alleen beschikbaar voor Europa. Lees de beschrijving over eventuele regio- of taalbeperkingen aandachtig, alle stappen zijn op de webpagina van de verkoper uitgelegd.
Steam gift. Een Steam gift is een eenmalig transfer dat U krijgt. U activeert en installeert de game op Steam. Het is een niet-terugbetaalbare game dat in uw Steam games collection blijft.
Voor de Steam platform Steam CD Key (Regiovrij / wereldwijd), moet U de code downloaden en registreren met het Steam client, die hier te Downloaden is HERE. Eenmaals U ingelogt bent, klikt U op Game toevoegen (zie linkerhoek onderaan) -> Product activeren op Steam. Typ vervolgens uw CD Key in en het game zal geactiveerd en toegevoegd worden in uw Steam account game library.
Orbital Edition
Standard Edition

Wees de eerste om een commentaar achter te laten

You must be logged in to post a comment.

Newsletter