1
Lists & Alerts

Users rating Not yet rated

0 5 0

Koop Marvel’s Guardians of the Galaxy PS4 Goedkoop Vergelijk de Prijzen

Wat is een Marvel’s Guardians of the Galaxy spelcode?

Het is een digitale sleutel waarmee je Marvel’s Guardians of the Galaxy rechtstreeks naar PlayStation 4 kunt downloaden vanaf het PlayStation Network (PSN).

Hoe vind ik de beste prijzen voor Marvel’s Guardians of the Galaxy op PlayStation 4 ?

CDKeyNL.nl vergelijkt de goedkoopste prijzen van Marvel’s Guardians of the Galaxy op de Nederlandse markt voor digitale downloads om de beste verkoop- en kortingscodes in vertrouwde winkels te vinden.


Release date
26 oktober 2021
Official website
Developer
Eidos Montreal
Publisher
Square Enix
Platforms
PEGI
12
Tags
Actie
Activation
  

OVER DIT SPEL


Marvels Guardian of the Galaxy is een actie-avonturen spel dat zich afspeelt in het wereldberoemde marvel universum, met een nieuw origineel verhaal en een nieuwe cast van karakters die de Guardians of the Galaxy spelen. In het spel speel je als Star-Lord de leider van deze band van buitenbeentjes de andere leden zijn als volgt Drax the destroyer, Rocket Racoon, Groot, en Gamora. Leid je team door een tumultueuze tijd voor je team wanneer Star-Lord een catastrofale kettingreactie in gang zet die tot interplanetaire verwoesting kan leiden.

 
  • Star-Lord is de leider van de Guardians of the galaxy. Om het team goed te laten functioneren, moet jij de touwtjes in handen hebben. Teamwork met je andere guardians is essentieel als je wilt overleven. Gebruik je element blasters en overrompel je tegenstanders met kenmerkende aanvallen en tag-team beatdowns.
  • Met een gloednieuw verhaal hebben je acties als Star-Lord gevolgen, soms kleine die tot hilarische momenten kunnen leiden, soms zwaardere die van invloed kunnen zijn op hoe het verhaal vanaf dat moment verder speelt, dus wees voorzichtig met de keuzes die je maakt.
  • Of je het nu leuk vindt of niet, dit team is de enige benadering van een familie die je hebt. Houd de onvoorspelbare leden van de guardians bij elkaar lach, huil en hecht met ze scheur met ze door de melkweg, en heb vooral veel plezier.
  • Geniet van de onmiskenbare 80’s mixtape en geniet van de wilde rit.

Pre-Bestelling Bonus


Digitale Deluxe Editie


Kosmische Deluxe Editie


     

Weet je niet welke editie je moet kiezen? Hier is een gids om u te helpen beslissen: Marvel’s Guardians of the Galaxy – Welke editie te kiezen

 

Your game
The store
The payment
Winkel
Platform
Editie
Prijs (zonder kosten)
Kosten
AKS SCORE
8.7

To report a missing price, please send us an email or use the chat.

Er zijn 12 aanbiedingen van 42,61€ tot 81,92€.

Playstation account. Je zal een Playstation account krijgen om het spel te downloaden. Wanneer de download is afgewerkt, kan je met uw eigen account spelen. Lees de instructies van de verkoper. Een internetverbinding is vereist.
Playstation DownloadCode. Activeer de download code op het Playstation Network. Is een internetverbinding vereist.
Spel DownloadCode Playstation USA. Geef de code in op het Playstation Network. Een Amerikaanse Playstation en een internetverbinding zijn vereist.
Deluxe Edition
Standard Edition

Be the first to leave a comment

You must be logged in to post a comment.

ONS BELONINGSPROGRAMMA : HOE WERKT HET ?
Site Logo
Link to Steam

Koppel uw Steam profiel aan Cdkeynl

Spin the wheel

Draai aan het wiel en win Gift Cards

Join Discord

Of win punten om het wiel opnieuw te draaien en doe mee aan de Discord evenementen

Win prizes

Feeling Lucky ? Win PS5, Xbox Series X or 500€ Amazon Gift Cards