15
Lists & Alerts

Users rating Not yet rated

0 5 0

Koop Marvels Spider-Man Miles Morales PS5 Goedkoop Vergelijk de Prijzen

Wat is een Marvels Spider-Man Miles Morales spelcode?

Het is een digitale sleutel waarmee je Marvels Spider-Man Miles Morales rechtstreeks naar PlayStation 5 kunt downloaden vanaf het PlayStation Network (PSN).

Hoe vind ik de beste prijzen voor Marvels Spider-Man Miles Morales op PlayStation 5 ?

CDKeyNL.nl vergelijkt de goedkoopste prijzen van Marvels Spider-Man Miles Morales op de Nederlandse markt voor digitale downloads om de beste verkoop- en kortingscodes in vertrouwde winkels te vinden.


Release date
12 november 2020
Official website
Developer
Insomniac Games
Publisher
Sony Interactive Entertainment
Platforms
PS5 / PS4
PEGI
16
Tags
Actie Actie-Avontuur
Activation
  

OVER DIT SPEL


Speel als de nieuwe Spider-Man, een tiener met de naam Miles Morales, terwijl hij wordt begeleid door zijn mentor Peter Parker terwijl hij gewend raakt aan zijn nieuwe krachten! Red je nieuwe huis New York als de nieuwe Spider-Man in de stad.

  • Ervaar nieuwe krachten die anders zijn dan de originele Spider-Man Peter Parker. Beheers de explosie aanvallen, bio-elektrisch gif, en camouflage vaardigheden. Natuurlijk is het verbazingwekkende web-slingeren een nietje.
  • Vecht tegen een high-tech crimineel leger en een verraderlijk energiebedrijf. Realiseer je dat je met je belangrijke nieuwe krachten, offers moet brengen voor het grotere goed.
  • Geniet van prachtige visuals in Marvel’s besneeuwde New York alles gerealiseerd in 4K en HDR.
  • Dart door New York met de snelle laadtijden met de ultrahoge snelheid SSD.
  • Met de nieuwe adaptieve controllers voel je de spinnenwebben van Spider-Man aan je vingertoppen. De haptische feedback laat je ook de webshots en de gifspatten op je handen voelen.

Ultimate Edition:


De ultieme editie bevat Marvel’s Spider-Man Remastered en Marvel’s Spider-Man: Miles Morales.

  • Marvel’s Spider-Man Remastered bevat het complete bekroonde spel met alle drie de DLC-hoofdstukken in het Marvel’s Spider-Man: The City That Never Sleeps avontuur.

Your game
The store
The payment
Winkel
Platform
Editie
Prijs (zonder kosten)
Kosten
AKS SCORE
8.1

To report a missing price, please send us an email or use the chat.

Er zijn 19 aanbiedingen van 35,31€ tot 82,94€.

Playstation account. Je zal een Playstation account krijgen om het spel te downloaden. Wanneer de download is afgewerkt, kan je met uw eigen account spelen. Lees de instructies van de verkoper. Een internetverbinding is vereist.
Aziatische Versie Box Edition (DVD-CD-ROM). Dit is geen downloadbaar product. Lees de webpagina van de verkoper voor eventuele extras (belastingen, scheepvaart). De levertijden hangen van uw land af.
Europese Version Box Edition (DVD-CD-ROM). Dit is geen downloadbaar product. Lees de webpagina van de verkoper voor eventuele extras (belastingen, scheepvaart). De levertijden hangen van uw land af.
Japanse Versie Box Edition (DVD-CD-ROM). Dit is geen downloadbaar product. Lees de webpagina van de verkoper voor eventuele extras (belastingen, scheepvaart). De levertijden hangen van uw land af.
Amerikaanse versie Box Edition (DVD-CD-ROM). Dit is geen downloadbaar product. Lees de webpagina van de verkoper voor eventuele extras (belastingen, scheepvaart). De levertijden hangen van uw land af.
Spel Code Playstation Europa. Geef de code in op het Playstation Network. Een internetverbinding is vereist.
Playstation DownloadCode. Activeer de download code op het Playstation Network. Is een internetverbinding vereist.
Spel DownloadCode Playstation USA. Geef de code in op het Playstation Network. Een Amerikaanse Playstation en een internetverbinding zijn vereist.
PLAYSTATION GAME CODE UK : Playstation Code for United Kingdom only to download and play Marvel’s Spider-Man Miles Morales PS5 on UK Account. Activate the code on the Playstation Network to download your game. Read carefully the store description about any language and region restrictions.
Launch Edition
Standard Edition
Ultimate Edition

Be the first to leave a comment

You must be logged in to post a comment.

Newsletter