5
Lists & Alerts

Users rating Not yet rated

0 5 0

Koop Marvel’s Spider-Man Remastered PS5 Goedkoop Vergelijk de Prijzen

Wat is een Marvel’s Spider-Man Remastered spelcode?

Het is een digitale sleutel waarmee je Marvel’s Spider-Man Remastered rechtstreeks naar PlayStation 5 kunt downloaden vanaf het PlayStation Network (PSN).

Hoe vind ik de beste prijzen voor Marvel’s Spider-Man Remastered op PlayStation 5 ?

CDKeyNL.nl vergelijkt de goedkoopste prijzen van Marvel’s Spider-Man Remastered op de Nederlandse markt voor digitale downloads om de beste verkoop- en kortingscodes in vertrouwde winkels te vinden.


Release date
31 december 2021
Official website
Developer
Insomniac Games
Publisher
Sony Interactive Entertainment
Platforms
PS5
PEGI
12
Tags
Actie Avontuur
Activation
  

OVER DIT SPEL


Geniet van Marvels Spiderman, geüpdatet voor de PS5-ervaring, in Marvel’s Spiderman Remastered met nieuwe functies die speciaal voor de PS5 zijn ingebouwd en vernieuwde visuals. Over New York City slingeren voelde nog nooit zo goed. In de game heeft Peter zich al gevestigd als de beschermer van New York, maar hij worstelt met het vinden van een balans tussen zijn persoonlijke leven en het superheld-zijn, zeker nu er een nieuwe dreiging naar New York City is gekomen.

  • Een nieuwe vijand, de Inner Demons, is erop uit om de bouwplaats van Kingpin over te nemen. Terwijl hij tegen ze vecht, ontdekt Spider-Man dat hun baas een prominent persoon is, Martin Li, wiens schurkennaam Mister Negative is.
  • Spider-Man speelt zich af in een moderne open-wereldversie van New York City. Je speelt als Spider-Man in een derde-persoonsperspectief, waarbij je gebruikmaakt van wall-crawling en web-slinging.
  • Alle drie verdiepingen tellende hoofdstukken van de “the city that never sleeps DLC’s” voor de PS4 zijn gebundeld met de PS5 remastered.
  • Geniet van de verbluffende bijgewerkte grafische assets in dynamische 4K/60fps met behulp van de kracht van Insomniacs temporal injection-technologie en geniet van snellere laadtijden met de ultrahighspeed SSD van de PS5.

Your game
The store
The payment
Winkel
Platform
Editie
Prijs (zonder kosten)
Kosten
AKS SCORE

To report a missing price, please send us an email or use the chat.

Er zijn 2 aanbiedingen van 35,39€ tot 50,44€.

Spel Code Playstation Europa. Geef de code in op het Playstation Network. Een internetverbinding is vereist.
Playstation-code alleen voor Europa
Standard Edition

Be the first to leave a comment

You must be logged in to post a comment.

Newsletter