Kopen Metal Slug 3 CD Key Goedkoop Prijzen Vergelijken

Wat is de Metal Slug 3 CD Key?

Het is een digitale sleutel waarmee je Metal Slug 3 rechtstreeks naar de pc kunt downloaden vanaf de officiële platforms.

WAT IS DE BESTE PRIJS VOOR Metal Slug 3 PC?

Koop Metal Slug 3 op de PC voor 1,96€ met een Cdkeynl-coupon die je hebt gevonden op GAMIVO bij 13 vertrouwde verkopers die 28 aanbiedingen presenteren. Vergelijk de beste prijzen van officiële en cd key-winkels. Vind de beste aanbiedingen, deals en kortingen.


Release datum
14 februari 2014
Officiële website
Ontwikkelaar
Snk Corporation
Uitgever
Snk Corporation
Activatie
Platformen
PEGI
--
Tags
Actie Platformer Co-op Klassieker Humor Geweldige muziek ... Speelhal Shooter Sidescroller Lokale co-op Onlineco-op Multiplayer 2D Oldskool Pixels Retro Moeilijk Singleplayer Shoot 'em up Nostalgie

OVER DIT SPEL


Metal Slug 3 is een 2D-run-and-gun shoot ‘em up, oorspronkelijk ontwikkeld door SNK CORPORATION en nu geremasterd door Dotemu, het derde spel in de iconische serie. Het vervolgt het verhaal van de Peregrine Falcon Strike Force met Marco en Tarma. Metal Slug 3 wordt in het bijzonder beschouwd als de meest geprezen titel in de serie door Metal Slug-fans, bekend om zijn verfijnde balans en speelvolume.

 
 • Met de Arcade-modus kun je het verhaal van Metal Slug 3 vanaf het allereerste begin verkennen, je onderdompelen in 5 immense uitdagende niveaus met meerdere vertakkende paden en vechten tegen een overvloed aan gigantische eindbazen.
 • Missie Modus: kies welke niveaus je wilt spelen, train je reflexen alleen of met een wapenbroeder in de missies die je tot nu toe hebt ontgrendeld in de arcademodus.
 • Zoals eerder vermeld, kun je online verbinding maken met je vrienden via online coöp, compleet met Steam-prestaties en leaderboards waarmee je kunt strijden om de eerste plaats.
 • Deze geremasterde versie bevat ook originele illustraties van alle niveaus die je tot nu toe hebt ontgrendeld.

Bundle Edition


Deze Game Bundle bevat drie spellen uit de iconische Metal Slug-serie.

 
 • Metal Slug: Keer terug naar de eerste missie van het Peregrine Falcon (PF) Squad terwijl ze vechten tegen de legers van Generaal Donald Morden om een ​​massale staatsgreep en het smeden van een nieuwe wereldorde te voorkomen.
 • Metal Slug X: Een geremasterde versie van Metal Slug 2 met een gemodificeerde versie van de engine van Metal Slug 3, waardoor de vertragingen van het origineel worden geëlimineerd. Daarnaast zijn er ook verschillende veranderingen in gameplay en presentatie.
 • Metal Slug 3: Het derde spel in de franchise, volgt de alliantie tussen de Peregrine Falcon Strike Force en S.P.A.R.R.O.W.S. terwijl ze opnieuw vechten tegen de krachten van Generaal Donald Morden en zijn buitenaardse bondgenoten.

Complete Edition


Deze Game Bundle bevat vier spellen uit de iconische Metal Slug-serie.

 
 • Metal Slug: Keer terug naar de eerste missie van het Peregrine Falcon (PF) Squad terwijl ze vechten tegen de legers van Generaal Donald Morden om een massale staatsgreep en het smeden van een nieuwe wereldorde te voorkomen.
 • Metal Slug 2: Twee jaar zijn verstreken sinds de opstand van Generaal Donald Morden, en hoewel hij is verslagen, zijn verschillende facties die sympathiseren met zijn zaak begonnen samen te handelen. Dit kan maar één ding betekenen: Morden leeft nog steeds en probeert zijn plan opnieuw te initiëren.
 • Metal Slug X: Een geremasterde versie van Metal Slug 2 met een gemodificeerde versie van de engine van Metal Slug 3, waardoor de vertragingen van het origineel worden geëlimineerd. Daarnaast zijn er ook verschillende veranderingen in gameplay en presentatie.
 • Metal Slug 3: Het derde spel in de franchise, volgt de alliantie tussen de Peregrine Falcon Strike Force en S.P.A.R.R.O.W.S. terwijl ze opnieuw vechten tegen de krachten van Generaal Donald Morden en zijn buitenaardse bondgenoten.

Pack X2


Deze editie van Metal Slug 3 bevat twee exemplaren van het basisspel, een voor jou en een voor een vriend, zodat jullie allebei van de multiplayer-ervaring kunnen genieten.

Minimum:


 • OS: Windows Vista / 7 / 8
 • CPU: Intel Pentium 4 2.4 Ghz
 • RAM: 1 GB
 • HDD: 500 MB
 • GPU: Intel HD
 • DirectX: 9.0c

Aanbevolen:


 • OS: Windows Vista / 7 / 8
 • CPU: Dual Core 2 GHz
 • RAM: 2 GB
 • HDD: 500 MB
 • GPU: NVIDIA GeForce GT 640
 • DirectX: 9.0c
Kosten

Met security shields
Overschakelen naar de prijs zonder kortingsbon/kosten
Dit is een CD Key voor Gog.com. Je moet op Gog.com jezelf registeren om het spel te activeren en te downloaden. Op deze webpagina van Gog.com kan jij je CD Key activeren.
EU STEAM CD KEY: Requires an EUROPEAN IP address or you must activate it with a VPN (Virtual Private Network) in order to play Metal Slug 3. Might have languages restrictions or language packs. Read the description on the store game page to know if the EU IP is only needed for activation or for playing also (maybe on EU Servers). Most of the stores offer you their help, or show you how to do this with a tutorial to follow.
Steam gift alleen beschikbaar voor Europa. Lees de beschrijving over eventuele regio- of taalbeperkingen aandachtig, alle stappen zijn op de webpagina van de verkoper uitgelegd.
Steam gift. Een Steam gift is een eenmalig transfer dat U krijgt. U activeert en installeert de game op Steam. Het is een niet-terugbetaalbare game dat in uw Steam games collection blijft.
Voor de Steam platform Steam CD Key (Regiovrij / wereldwijd), moet U de code downloaden en registreren met het Steam client, die hier te Downloaden is HERE. Eenmaals U ingelogt bent, klikt U op Game toevoegen (zie linkerhoek onderaan) -> Product activeren op Steam. Typ vervolgens uw CD Key in en het game zal geactiveerd en toegevoegd worden in uw Steam account game library.
Bundle
Complete Edition
Pack X2
Standard Edition

Prijsgeschiedenis van Metal Slug 3

Onze PC game prijstracker stelt je in staat om moeiteloos aanbiedingen te vergelijken van officiële winkels en CD sleutel webshops. Houd de verkoop trends van Metal Slug 3 op PC in de gaten en krijg een melding wanneer het spel de gewenste prijs bereikt. Mis nooit meer de beste deal of Metal Slug 3 uitverkoop.

Chronologie

Historisch Laagste Prijzen

Keyshops
Officiële winkels
Logo Cdkeynl.nl VERGELIJK KIES & KOOP DOWNLOADEN (20)

17 comments 0 0 0 0 1 0 2 14


Be the first to leave a comment

You must be logged in to post a comment.

ONS BELONINGSPROGRAMMA : HOE WERKT HET ?
Site Logo
Link to Steam

Koppel uw Steam profiel aan Cdkeynl

Spin the wheel

Draai aan het wiel en win Gift Cards

Join Discord

Of win punten om het wiel opnieuw te draaien en doe mee aan de Discord evenementen

Win prizes

Geluk aan uw zijde? Win een PS5, Xbox Series X of €500 Amazon cadeaubonnen