1
Lists & Alerts

Users rating 5/5
(4 votes)


5 5 4

Kopen Metro Exodus PS4 Code Compare Prices

Wat is een Metro Exodus spelcode?

Het is een digitale sleutel waarmee je Metro Exodus rechtstreeks naar PlayStation 4 kunt downloaden vanaf het PlayStation Network (PSN).

Hoe vind ik de beste prijzen voor Metro Exodus op PlayStation 4 ?

CDKeyNL.nl vergelijkt de goedkoopste prijzen van Metro Exodus op de Nederlandse markt voor digitale downloads om de beste verkoop- en kortingscodes in vertrouwde winkels te vinden.


Release date
15 februari 2019
Official website
Developer
4A Games
Publisher
Deep Silver
Platforms
PEGI
18
Tags
Actie FPS Open wereld Goed verhaal Post-apocalyptisch Goede atmosfeer ... Eén speler
Activation
  

OVER DIT SPEL


25 jaar nadat de grote bommen vielen en de aarde verwoestten zetten mensen nog steeds de strijd voort om te overleven door verwoeste landen, gemuteerde dieren, en burgerlijke onrust. Metro Exodus is een verhaal-gedreven FPS van 4a games de 3e aflevering van de geliefde metro franchise, Artoym moet de ondergrondse metro ontvluchten met de spartaanse rangers op een continent-verspreidende reis door post-apocalyptische Rusland op zoek naar een nieuw leven oosten.

 • Stap aan boord van de stoomlocomotief Aurora en verken de Russische wildernis, door uitgestrekte niet-lineaire levels, en volg de aangrijpende verhaallijn die een heel jaar overspant van lente, zomer, herfst en de barre winter.
 • Scharrel en maak wapens in het veld en pas je handgemaakte wapens aan om je aan te passen aan elke tactische situatie, wees klaar voor menselijke en niet-menselijke vijanden.
 • Je metgezellen zullen deze hachelijke reis misschien niet allemaal overleven, de keuzes die je maakt zullen een rol spelen in deze uitkomst, wat veel herspeelbaarheid biedt
 • Of het nu bij kaarslicht is in het midden van een donkere kamer, een huilende mutant in de verte, of het repareren van je gasmasker in het midden van een sneeuwstorm metro exodus prijs je immersie meer dan wat dan ook.

Recensies


Metro: Exodus is een post-apocalyptisch meesterwerk geworden. Zoveel is wel duidelijk nu we de hele game hebben doorgespeeld. De keuze om voor een meer bovengrondse open wereld te gaan pakt erg goed uit. Het typische angstige gevoel dat je nergens veilig bent blijft behouden in de game, ondanks dat de omvang fors is toegenomen.

psx-sense.nl

 

Metro Exodus is ruw en stroef, maar tegelijkertijd sfeervol, beklemmend en razend spannend. Als je geen moeite hebt met de technische mankementen en zwakke stemacteurs staat je een uitstekende survivalshooter te wachten.

insidegamer.nl

 

Metro Exodus lijkt door zijn open wereld flink anders dan zijn voorgangers, maar blinkt nog steeds uit wanneer de gangetjes op zijn nauwst zijn. Wanneer de claustrofobie toeslaat, je kogels bijna op zijn en de enige weg vooruit is. Dat je nu daaromheen wat meer vrijheid krijgt en wat meer mag plannen, is leuk.

gamer.nl

Bundel Editie


 • Metro 2033 Redux – Geremasterde versie van het eerste spel van de serie, gebaseerd op het gelijknamige boek van Dmitry Glukhovsky.
 • Metro: Last Light Redux – Geremasterde versie van het tweede spel van de franchise.
 • Metro Exodus en de DLC’s The Two Colonels en Sam’s Story DLC’s.

Gouden Editie


Het basisspel en de seizoenspas

 • Metro Exodus Sams Story – Een lang sandbox survival verhaal hoofdstuk over de havenstad Vladivostok.
 • Metro Exodus The Two Colonels – Een kort lineair verhaal hoofdstuk over een kolonie op de tunnels van de Novosibirsk.

Beperkte Editie


De Aurora Limited Edition bevat:

 • Basisspel
 • Exclusief stalenboek
 • Artbook “De wereld van Metro”
 • Uitbreidingspakket The Two Colonels en Sam’s Story DLC’s.
 • Metalen schede geïnspireerd op het ontwerp van de Aurora

Metro Exodus Uitbreidingspas


 • Metro Exodus Sams Story – Een lang sandbox survival verhaal hoofdstuk over de havenstad Vladivostok.
 • Metro Exodus The Two Colonels – Een kort lineair verhaal hoofdstuk over een kolonie op de tunnels van de Novosibirsk.

Metro Exodus Sams verhaal


Sam ons leger soldaat was in de Moskou ambassade toen de bommen vielen, sindsdien zat hij gevangen in Moskou en verlangde terug naar Amerika om zijn familie weer te zien het was allemaal een utopie totdat Artyom en de bemanning van de Aurora ontdekt dat andere ondergrondse steden buiten Moskou bloeien, het was geen gek vooruitzicht Afterall.  En dus, reist Sam naar de havens van Vladivostok om een weg naar huis te vinden.

Metro Exodus De twee kolonels


Onder de stad Novosibirsk wonen kolonel Khlebnikov en zijn zoon Kirill, in een kleine kolonie die op instorten staat, een giftig slijm lijkt zich te verspreiden in de tunnels, een ongebreidelde toename van mutant aanvallen, en het mysterieuze groene slijm waar de bevolking afhankelijk van is om stralingsziekte te genezen raakt op, Drastische maatregelen worden genomen door de heersende regering om het voortbestaan van de kolonies te garanderen.


Your game
The store
The payment
Winkel
Platform
Editie
Prijs (zonder kosten)
Kosten
AKS SCORE
8.5

To report a missing price, please send us an email or use the chat.

Er zijn 16 aanbiedingen van 9,83€ tot 99,60€.

Playstation account. Je zal een Playstation account krijgen om het spel te downloaden. Wanneer de download is afgewerkt, kan je met uw eigen account spelen. Lees de instructies van de verkoper. Een internetverbinding is vereist.
Japanse Versie Box Edition (DVD-CD-ROM). Dit is geen downloadbaar product. Lees de webpagina van de verkoper voor eventuele extras (belastingen, scheepvaart). De levertijden hangen van uw land af.
Amerikaanse versie Box Edition (DVD-CD-ROM). Dit is geen downloadbaar product. Lees de webpagina van de verkoper voor eventuele extras (belastingen, scheepvaart). De levertijden hangen van uw land af.
Playstation DownloadCode. Activeer de download code op het Playstation Network. Is een internetverbinding vereist.
Spel DownloadCode Playstation USA. Geef de code in op het Playstation Network. Een Amerikaanse Playstation en een internetverbinding zijn vereist.
Bundle
Gold Edition
Limited Edition
Standard Edition

Wees de eerste om een commentaar achter te laten

You must be logged in to post a comment.

Newsletter