Koop Metroid Dread Nintendo Switch Goedkope Prijsvergelijke

Wat is een Metroid Dread spelcode?

Het is een digitale sleutel waarmee je Metroid Dread rechtstreeks naar Nintendo Switch kunt downloaden vanaf het Nintendo Eshop.

Hoe vind ik de beste prijzen voor Metroid Dread op Nintendo Switch ?

CDKeyNL.nl vergelijkt de goedkoopste prijzen van Metroid Dread op de Nederlandse markt voor digitale downloads om de beste verkoop- en kortingscodes in vertrouwde winkels te vinden.


Release date
8 oktober 2021
Official website
Developer
Nintendo
Publisher
Nintendo
Activation
Platforms
PEGI
12
Tags
Actie Avontuur

OVER DIT SPEL


Metroid Dread is een 2D actie-avonturenspel, ontwikkeld door de Spaanse gamestudio MercurySteam, die de vorige remake van Metroid in de franchise maakte: Samus Returns remake. Na de gebeurtenissen van Metroid Fusion is de Parasite X weer opgedoken op de afgelegen planeet ZDR. Aanvankelijk stuurde de Galactische Federatie een groep E.M.M.I.-robots naar de planeet om te proberen de Parasite te vangen, maar na het uitblijven van een rapport gingen ze van het ergste uit. De enige persoon tot wie ze zich nu kunnen wenden is de enige mens die immuun is voor de parasiet.

 
  • De Game serie die de hele Metroidvania Franchise heeft gecreëerd is terug, Verken de vele gevaarlijke omgevingen van de Planeet ZDR spring over obstakels, glijd door krappe ruimtes, en elimineer alles wat je in de weg staat bij het vinden van de gevaarlijke Parasite X.
  • In klassieke Metroid, mode krijgen nieuwe vaardigheden en backtrack naar gebieden die je niet eerder kon toegang krijgen. Als je toegang krijgt tot geheime gebieden, krijg je krachtige verborgen upgrades die je reis op de planeet een beetje minder moeilijk maken.
  • Na aankomst op de planeet ontmoet Samus voor het eerst de E.M.M.I.-robots, die om onbekende redenen nu vijandig tegenover haar staan. Deze meedogenloze robots zijn erop gebrand om haar op te jagen.

Recensies


Metroid Dread combineert de oude, vertrouwde Metroid-formule met genoeg frisse ideeën om de 35 jaar oude reeks nieuw leven in te blazen. Niet eerder liet Samus zich zo vloeiend besturen en is de actie zo spectaculair geweest. De EMMI vormen een spannende onderbreking op het standaard verkennen, maar over alle onderdelen van Metroid is even goed nagedacht.

gamer.nl

 

Ondanks dit kleine minpunt is Dread een hoogwaardig avontuur dat je in huis moet halen. De game zet het verhaal van Samus voort en doet dat geheel in de stijl van de vorige games. De oogstrelende graphics, massieve baasgevechten en de momenten waarbij je met je billen op elkaar geknepen voor de E.M.M.I. moet vluchten geven de game een heerlijk eigen smoel.

xgn.nl

Speciaal


De Speciale Editie bevat het basisspel, staalboek, kunstkaarten, en een artbook!

 
  • Metroid Dread
  • Steelbook
  • 5 Art Cards met Key Art
  • Art Book met 190 pagina’s die de 2D Metroid saga overspant
Kosten

Include security shields
Switch No coupon price/fees

To report a missing price, please send us an email or use the chat.

Er zijn 13 aanbiedingen van 39,96€ tot 67,98€.

Prices History

Zoom 1m 3m 1y All

Track product

Europese Version Box Edition (DVD-CD-ROM). Dit is geen downloadbaar product. Lees de webpagina van de verkoper voor eventuele extras (belastingen, scheepvaart). De levertijden hangen van uw land af.
Nintendo EU eShop Download Code
Nintendo eShop Download code. Gebruik de code op de Nintendo eShop op jouw Nintendo Console. Je moet op internet aangelogd zijn. Eenmaals aangelogd op het Nintendo eShop kun je jouw Download Code bevestigen om het product te activeren.
+ 3 Months
+ 12 Months
Standard Edition
Logo VERGELIJK KIES & KOOP DOWNLOADEN (17)

Be the first to leave a comment

You must be logged in to post a comment.

ONS BELONINGSPROGRAMMA : HOE WERKT HET ?
Site Logo
Link to Steam

Koppel uw Steam profiel aan Cdkeynl

Spin the wheel

Draai aan het wiel en win Gift Cards

Join Discord

Of win punten om het wiel opnieuw te draaien en doe mee aan de Discord evenementen

Win prizes

Feeling Lucky ? Win PS5, Xbox Series X or 500€ Amazon Gift Cards