Koop Monster Hunter World CD Key Goedkoop Vergelijk de Prijzen

Wat is de Monster Hunter World CD Key?

Het is een digitale sleutel waarmee je Monster Hunter World rechtstreeks naar de pc kunt downloaden vanaf de officiële platforms.

Hoe vind ik de beste prijzen voor Monster Hunter World?

CDKeyNL.nl vergelijkt de goedkoopste prijzen van Monster Hunter World op de Nederlandse markt voor digitale downloads om de beste verkoop- en kortingscodes te vinden voor vertrouwde winkels.


Release date
9 augustus 2018
Official website
Developer
Capcom Co.
Publisher
Capcom Co.
Activation
Platforms
PEGI
16
Tags
Actie Avontuur RPG Hack & slash Fantasie Co-op ... Open wereld Thirdperson MMORPG Geweldige muziek Verkenning Multiplayer Moeilijk Sfeervol Singleplayer Actie-RPG Japanse RPG Herspeelwaarde Aanpasbare personages Souls-achtig

OVER DIT SPEL


Monster Hunter World is een open-wereld actie role-playing game ontwikkeld door CAPCOM Co, Ltd. Stap in de schoenen van een jager en slacht woeste monsters in een levend ademend ecosysteem, en gebruik het landschap en zijn bewoners om de overhand te krijgen op je vijanden. Ga op jacht naar monsters in verschillende leefomgevingen en verzamel hun onderdelen om sterkere wapens en bepantsering te maken en zo grotere en gevaarlijkere vijanden op te jagen.

 
 • Eens in de tien jaar migreren de oudere draken over de zee naar een onbekend en onontdekt land dat de ‘Oversteek van de Ouderen’ wordt genoemd. Om dit fenomeen te onderzoeken, heeft het gilde een onderzoekscommissie opgericht die vloten uitstuurt om deze nieuwe wereld te verkennen. Jij maakt deel uit van de vijfde vloot die op zoek is naar de kolossale draak Zorah Magdaros. Deze reis zal groter zijn dan je je ooit had kunnen voorstellen.
 • Er zijn veertien verschillende wapens en uitrustingen tot je beschikking, elk met zijn eigen unieke kenmerken en aanvallen. Veel jagers bekwamen zich in meerdere soorten uitrusting, terwijl anderen er liever één beheersen.
 • Er zijn verschillende locaties die je kunt verkennen en waar het wemelt van de wilde dieren. Expedities naar deze locaties zullen zeker interessante ontdekkingen en even gevaarlijke ontmoetingen opleveren.

Master Edition


Deze editie van Monster Hunter World bevat het basisspel, de Iceborne-uitbreiding en de Iceborne Deluxe Kit.

 
 • Basisspel
 • Monster Hunter World: Iceborn Expansion – Ga mee met de onderzoekscommissie als ze op reis gaan naar een nieuwe locatie diep in de Hoarfrost Reach een besneeuwde toendra waar veel legendarische wezens wonen. Het bevat ook veel nieuwe items zoals armors, gereedschappen, wapens, enz.
 • Monster Hunter World Iceborne Deluxe Kit – Dit DLC-pakket bevat extra content voor de Iceborne-uitbreiding: de Layered Silver Knight Armor Set, Gestures, Sticker sets, Character Creation add-ons, en Room Decor.

Master Deluxe Edition


Deze editie van Monster Hunter World bevat het basisspel, de Iceborne-uitbreiding en de Iceborne Deluxe Kit.

 
 • Basisspel
 • Monster Hunter World: Iceborn Expansion – Ga mee met de onderzoekscommissie als ze op reis gaan naar een nieuwe locatie diep in de Hoarfrost Reach een besneeuwde toendra waar veel legendarische wezens wonen. Het bevat ook veel nieuwe items zoals armors, gereedschappen, wapens, enz.
 • Monster Hunter World Iceborne Deluxe Kit – Dit DLC-pakket bevat extra content voor de Iceborne-uitbreiding: de Layered Silver Knight Armor Set, Gestures, Sticker sets, Character Creation add-ons, en Room Decor.

Deluxe Edition


De Deluxe Edition bundelt een digitale kopie van de basisgame met de Deluxe Kit, een verzameling in-game items om personages aan te passen en sociale interactie te bevorderen.

 
 • De Deluxe Kit bevat het volgende:
 • Samurai Set – Skin-set voor je pantser die je de look van een legendarische samurai-krijger geeft.
 • 3 gebaren – Verbeter de manier waarop je in-game met andere spelers omgaat met de grappige Zen, Ninja Star en Sumo Slap gebaren.
 • MH All-Stars en Sir Loin Sticker Sets – 2 collecties stickers die je kunt gebruiken met het in-game chatsy

Minimum:


 • OS: Windows 7 / 8 / 8.1 / 10 (64 bits)
 • CPU: Intel Core i5-4460 3.20 GHz, AMD FX-6300
 • RAM: 8 GB
 • HDD: 48 GB
 • GPU: NVIDIA GeForce GTX 760, AMD Radeon R7 260x
 • DirectX: 11

Aanbevolen:


 • OS: Windows 7 / 8 / 8.1 / 10 (64 bits)
 • CPU: Intel Core i7 3770 3.4 GHz / Intel Core i3 8350 4 GHz, AMD Ryzen 5 1500X
 • RAM: 8 GB
 • HDD: 48 GB
 • GPU: NVIDIA GeForce GTX 1060, AMD Radeon RX 570
 • DirectX: 11

Monster Hunter World Iceborne


De Iceborne-uitbreiding verdubbelt de hoeveelheid content in Monster Hunter World, met meer dan 30 nieuwe grote monsters, 25 extra verhaalopdrachten, nieuwe locaties om te verkennen, nieuwe wapenaanvallen en combo’s, extra bepantsering en tools, een nieuwe moeilijkheidsgraad om je vaardigheden op de proef te stellen, en nog veel meer.

Monster Hunter World Iceborne Deluxe Kit


Dit DLC-pakket bevat extra content voor de Iceborne-uitbreiding: de Layered Silver Knight Armor Set, Gestures, Sticker sets, Character Creation add-ons, en Room Decor.

Monster Hunter World The Handler’s Cute Demoness Costume


Deze DLC voegt een nieuw kostuum toe voor de Handler een duivelse nieuwe outfit om wat nieuwe smaak te brengen voor je volgende jacht.

 

Vind de beste prijzen voor Monster Hunter World DLC’s op CDKeyNL!

Kosten

Include security shields
Switch No coupon price/fees

To report a missing price, please send us an email or use the chat.

Er zijn 80 aanbiedingen van 7,98€ tot 96,03€.

Prices History

Zoom 1m 3m 1y All

Track product

Steam CD Key EMEA (Europa en het Midden-Oosten van Afrika). Lees aandachtig de beschrijving in de store aub , U vindt er meer info over talen en beperkingen.
EU STEAM CD KEY: Requires an EUROPEAN IP address or you must activate it with a VPN (Virtual Private Network) in order to play Monster Hunter World. Might have languages restrictions or language packs. Read the description on the store game page to know if the EU IP is only needed for activation or for playing also (maybe on EU Servers). Most of the stores offer you their help, or show you how to do this with a tutorial to follow.
Steam gift alleen beschikbaar voor Europa. Lees de beschrijving over eventuele regio- of taalbeperkingen aandachtig, alle stappen zijn op de webpagina van de verkoper uitgelegd.
Steam gift. Een Steam gift is een eenmalig transfer dat U krijgt. U activeert en installeert de game op Steam. Het is een niet-terugbetaalbare game dat in uw Steam games collection blijft.
Voor de Steam platform Steam CD Key (Regiovrij / wereldwijd), moet U de code downloaden en registreren met het Steam client, die hier te Downloaden is HERE. Eenmaals U ingelogt bent, klikt U op Game toevoegen (zie linkerhoek onderaan) -> Product activeren op Steam. Typ vervolgens uw CD Key in en het game zal geactiveerd en toegevoegd worden in uw Steam account game library.
Dayone Edition
Deluxe Edition
Master Edition
Preorder bonus
Standard Edition
Logo VERGELIJK KIES & KOOP DOWNLOADEN (17)
Anoniem says on 17 december 2018 om 19:20:36

Monster Hunter World is amazing game, you can buy it now with good price

Rating: 5/5
 • ‹‹
 • 1
 • ››

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.

ONS BELONINGSPROGRAMMA : HOE WERKT HET ?
Site Logo
Link to Steam

Koppel uw Steam profiel aan Cdkeynl

Spin the wheel

Draai aan het wiel en win Gift Cards

Join Discord

Of win punten om het wiel opnieuw te draaien en doe mee aan de Discord evenementen

Win prizes

Feeling Lucky ? Win PS5, Xbox Series X or 500€ Amazon Gift Cards