Koop Granblue Fantasy Relink CD Key Goedkoop Vergelijk de Prijzen

Wat is de Granblue Fantasy Relink CD Key?

Het is een digitale sleutel waarmee je Granblue Fantasy Relink rechtstreeks naar de pc kunt downloaden vanaf de officiële platforms.

WAT IS DE BESTE PRIJS VOOR Granblue Fantasy Relink PC?

Koop Granblue Fantasy Relink op de PC voor 34,46€ met een Cdkeynl-coupon die je hebt gevonden op Kinguin bij 13 vertrouwde verkopers die 31 aanbiedingen presenteren. Vergelijk de beste prijzen van officiële en cd key-winkels. Vind de beste aanbiedingen, deals en kortingen.


Release datum
1 februari 2024
Officiële website
Ontwikkelaar
Cygames
Uitgever
Cygames
Activatie
Platformen
PC, PS5, PS4
PEGI
16
Tags
Actie RPG Hack & slash Fantasie Co-op Open wereld ... Thirdperson Onlineco-op Multiplayer Draken Magie Anime Singleplayer 3D Actie-RPG Japanse RPG Zwaardvechten Spektakelvechter PvE Vrouwelijke hoofdrol Controller Datingsim Handleiding Seksueel getinte inhoud

OVER DIT SPEL


Zweef door de lucht in Granblue Fantasy Relink! Als hoofdrolspeler volg je een mysterieuze brief van je vader. Werk samen met Lyria en een levendige crew, zeilend naar Estalucia. Vecht tegen oerwezens, onthul geheimen van de Kerk van Avia en ontwar intriges in heel Zegagrande. Navigeer het lot van de Sky Realm in deze opwindende queeste boven de wolken!

 
 • Word de onbevreesde kapitein, stel een levendige crew samen en kies uit verschillende skyfarers met elk unieke wapens, skills en vechtstijlen voor een opwindend avontuur naar Estalucia!
 • Doe mee aan dynamische gevechten, vorm een party om spectaculaire Link Attacks en Chain Bursts los te laten in deze actie-RPG. Speel solo of team op voor 4-speler co-op, meester de sterke punten van vijanden voor legendarische buit!
 • Dompel je onder in de epische lore van de Sky Realm! Ontdek schatten in Lyria’s dagboek en crewgeheimen, verken Fate Episodes en begin aan meeslepende side quests.
 • Makkelijke gevechten met assistentiemodi voor alle niveaus. Duik in het verhaal, verken en verover de Sky Realm op je eigen tempo. Perfect voor nieuwkomers en doorgewinterde avonturiers!

Deluxe Edition


Special Edition


Mínimum:


 • OS: Windows 10 (64 bits)
 • CPU: Intel Core i3-9100, AMD Ryzen 3 3200G
 • RAM: 16 GB
 • HDD: 90 GB
 • GPU: NVIDIA GeForce GTX 1060, AMD Radeon RX 580
 • DirectX: 11

Aanbevolen:


 • OS: Windows 10 (64 bits)
 • CPU: Intel Core i7-8700 , AMD Ryzen 5 3600
 • RAM: 16 GB
 • HDD: 90 GB
 • GPU: NVIDIA GeForce RTX 2080, AMD Radeon RX 6700 XT
 • DirectX: 11

Granblue Fantasy Relink Color Pack 1


Pas eenvoudig je Granblue Fantasy Relink-personages aan met Color Pack 1, waarmee je Color 6 voor alle personages ontgrendelt en toegang krijgt tot Colors 6–8. Verdien Colors 1–5 door in-game voorwaarden te voltooien. Deze DLC vereist het volledige spel en mogelijk een update. Bezoek eenvoudig de Snuffelwinkel in-game om je add-ons te claimen en te genieten!

Granblue Fantasy Relink Color Pack 2


Maak kennis met Color Pack 2 voor Granblue Fantasy Relink! Ontgrendel Color 7 en meer voor alle personages, met toegang tot Colors 6–8. Verdien Colors 1–5 door in-game taken te voltooien. Deze DLC vereist het volledige spel en mogelijk een update. Bezoek eenvoudig de Snuffelwinkel in-game om je add-ons te claimen en begin met het aanpassen van je personages!

Granblue Fantasy Relink Color Pack 3


Haal Color Pack 3 voor Granblue Fantasy Relink! Ontgrendel Color 8 en meer voor alle personages, met toegang tot Colors 6–8. Colors 1–5 kunnen worden ontgrendeld door aan bepaalde in-game voorwaarden te voldoen. Deze DLC vereist het volledige spel en mogelijk een update. Bezoek eenvoudig de Snuffelwinkel in-game om je add-ons te claimen en verbeter je game-ervaring!

 

Vind de beste prijzen voor Granblue Fantasy Relink DLC’s op CDKeyNL!

Kosten

Met security shields
Overschakelen naar de prijs zonder kortingsbon/kosten
Steam Account. You will receive the login and password for a Steam Account to download your game
EU STEAM CD KEY: Requires an EUROPEAN IP address or you must activate it with a VPN (Virtual Private Network) in order to play Granblue Fantasy Relink. Might have languages restrictions or language packs. Read the description on the store game page to know if the EU IP is only needed for activation or for playing also (maybe on EU Servers). Most of the stores offer you their help, or show you how to do this with a tutorial to follow.
Steam gift alleen beschikbaar voor Europa. Lees de beschrijving over eventuele regio- of taalbeperkingen aandachtig, alle stappen zijn op de webpagina van de verkoper uitgelegd.
Steam gift. Een Steam gift is een eenmalig transfer dat U krijgt. U activeert en installeert de game op Steam. Het is een niet-terugbetaalbare game dat in uw Steam games collection blijft.
Voor de Steam platform Steam CD Key (Regiovrij / wereldwijd), moet U de code downloaden en registreren met het Steam client, die hier te Downloaden is HERE. Eenmaals U ingelogt bent, klikt U op Game toevoegen (zie linkerhoek onderaan) -> Product activeren op Steam. Typ vervolgens uw CD Key in en het game zal geactiveerd en toegevoegd worden in uw Steam account game library.
Special Edition
Standard Edition

Prijsgeschiedenis van Granblue Fantasy Relink

Onze PC game prijstracker stelt je in staat om moeiteloos aanbiedingen te vergelijken van officiële winkels en CD sleutel webshops. Houd de verkoop trends van Granblue Fantasy Relink op PC in de gaten en krijg een melding wanneer het spel de gewenste prijs bereikt. Mis nooit meer de beste deal of Granblue Fantasy Relink uitverkoop.

Chronologie

Historisch Laagste Prijzen

Keyshops
Officiële winkels
Logo Cdkeynl.nl VERGELIJK KIES & KOOP DOWNLOADEN (20)

141 comments 2 1 2 2 3 0 130 1


riri says on 25 februari 2024 om 11:49:21

Soms verkoopt een handelaar een account met het spel dat je aan dat account wilt koppelen. Het kopen van een account is vaak veel goedkoper dan het kopen van een spelsleutel of activeringscode.

Volg deze eenvoudige stappen om het spel te downloaden:

– Log in op het account met de gegevens die je van de verkoper hebt gekregen.
– Download het spel naar je PC.
– Speel het spel!

Rating: 5/5
 • ‹‹
 • 1
 • ››

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.

ONS BELONINGSPROGRAMMA : HOE WERKT HET ?
Site Logo
Link to Steam

Koppel uw Steam profiel aan Cdkeynl

Spin the wheel

Draai aan het wiel en win Gift Cards

Join Discord

Of win punten om het wiel opnieuw te draaien en doe mee aan de Discord evenementen

Win prizes

Geluk aan uw zijde? Win een PS5, Xbox Series X of €500 Amazon cadeaubonnen