Logo

Koop Mortal Kombat 1 PS5 Goedkoop Vergelijk de Prijzen

Wat is een Mortal Kombat 1 Key?

Het is een activeringscode, ook wel Cdkey genoemd, waarmee je Mortal Kombat 1 kunt downloaden op de PlayStation 5 vanaf het PSN (PlayStation Network).

WAT IS DE BESTE PRIJS VOOR Mortal Kombat 1 OP PS5?

Koop Mortal Kombat 1 voor de PS5 voor 25,72€ bij PS Store US, de huidige beste prijs met 0% korting. Wij tonen je alle beschikbare promotiecodes of PS Store US-coupons zodat je geld kunt besparen. Vergelijk CD-key prijzen van 8 vertrouwde winkels met 18 aanbiedingen en gebruik onze exclusieve kortingscodes om de beste deal voor je PS5-games te garanderen.


Release datum
19 september 2023
Officiële website
Ontwikkelaar
NetherRealm Studios
Uitgever
Warner Bros. Games
Activatie
Platformen
PEGI
12
Tags
Actie Sfeervol Singleplayer Gewelddadig

OVER DIT SPEL


Ontsteek je vechtlust met Mortal Kombat 1! Vuurgod Liu Kang revolutioneert de saga met innovatieve fatalities, vernieuwde vechtdynamiek en nieuwe modi. Welkom bij een nieuw tijdperk van wreedheid!

 
  • Stort je in een meeslepend verhaal van meerdere decennia in de tijd en vecht tegen Kronika, de architect van de tijd zelf.
  • Creëer je krijger met uitgebreide aanpassingsmogelijkheden. Je overwinningen weerspiegelen je persoonlijke reis, die tot uiting komt in unieke intro’s en overwinningsfilms.
  • Voer het bevel over een levendige reeks unieke krijgers, waaronder de tijdmanipulerende nieuwkomer Geras en fanfavorieten als Raiden, Skarlet en Sub-Zero.
  • Geniet van diverse modi en uitdagingen in de Towers of Time, die een dynamische, vaardigheid-testende en lonende spelervaring bieden.
  • Ervaar sensationele gevechten in verbeterde graphics. Laat verpletterende slagen en iconische Fatalities los in een grafisch spektakel.

Reviews


Als reboot is Mortal Kombat 1 compleet geslaagd en gaat de serie een kleurrijke, zonnige toekomst tegemoet dankzij het compleet gereviseerde vechtsysteem, personages en esthetiek. Als je puur naar de content kijkt en de manier waarop de modi zijn geëvolueerd, is het allemaal wat minder indrukwekkend, maar alsnog is dit een gewaagde, maar geslaagde nieuwe richting voor de inmiddels klassieke franchise. Ik zou Injustice er bijna door vergeten…

Power Unlimited

 

Mortal Kombat 1 haalt vooral kracht uit de formule die de serie groot heeft gemaakt. Dat betekent een hoge mate van toegankelijkheid, compleet bizarre en groteske personages en uiteraard bloed dat (zeer) rijkelijk vloeit. De Kameo-vechters zijn daarbij een uitstekende toevoeging die de gameplay de nodige diepgang geven. Hierdoor blijft Mortal Kombat 1 lang leuk om te spelen, ook als je al op de gruwelijke fatalities bent uitgekeken.

Gamer.nl

 

De zogenaamde fatalities, dodelijke aanvallen nadat je je tegenstander half bewusteloos hebt geslagen, horen uiteraard ook bij het spel. Al hoef je daarvoor, anders dan voorheen, geen moeilijke en perfect getimede knoppencombinatie in te drukken. Een paar toetsen kunnen volstaan, waardoor het zowel toegankelijker, grotesker als bloederiger wordt. De drempel naar dood en verderf bestaat nu totaal niet meer. Het resultaat is een intrigerend en vlot spelend vechtspel, maar zeker niet geschikt voor kinderen.

Het Nieuwsblad

Premium editie


Bonus editieWeet je niet welke editie je moet kiezen? Hier is een gids om je te helpen beslissen: Mortal Kombat 1: Welke Editie te Kiezen?

 

Mortal Kombat 1 Khameleon


Dive into battle with Khameleon, the elusive combatant, in this Mortal Kombat 1 DLC pack. Customize her appearance, perfect her abilities, and unravel her secrets in the game’s story mode. Face unique challenges and emerge victorious with Khameleon as your ally.

Kosten

Met security shields
Overschakelen naar de prijs zonder kortingsbon/kosten
Playstation account. Je zal een Playstation account krijgen om het spel te downloaden. Wanneer de download is afgewerkt, kan je met uw eigen account spelen. Lees de instructies van de verkoper. Een internetverbinding is vereist.
PlayStation 5 Hardware Console. Playstation 5 home video game console hardware developed by Sony Interactive Entertainment and released in 2020. The fifth generation of PlayStation.
Premium Edition
Standard Edition

Prijsgeschiedenis van Mortal Kombat 1

Onze Playstation game prijstracker stelt je in staat om moeiteloos aanbiedingen te vergelijken van officiële winkels en CD sleutel webshops. Houd de verkoop trends van Mortal Kombat 1 op Playstation in de gaten en krijg een melding wanneer het spel de gewenste prijs bereikt. Mis nooit meer de beste deal of Mortal Kombat 1 uitverkoop.

Chronologie

Historisch Laagste Prijzen

Keyshops
Officiële Winkels
Logo Cdkeynl.nl VERGELIJK KIES & KOOP DOWNLOADEN (20)

15 comments 1 1 2 1 3 0 5 2


riri says on 29 januari 2024 om 11:24:31

Sommige handelaren verkopen “Xbox Live accounts” met het spel dat je wilt, vaak veel goedkoper dan een activeringssleutel.

Het downloaden van het spel naar je XBOX is eenvoudig:
– Log in op de account van de verkoper met de gegevens die hij je heeft gegeven
– Download het spel naar je Xbox One of Xbox Series X/S console
– Maak opnieuw verbinding met je persoonlijke account
– Zoek het spel in je bibliotheek
– Speel het spel!

Zie voor meer informatie onze volledige uitleg over het activeren van een XBOX-account.

*Deel nooit je XBOX gegevens.

Rating: 5/5

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.

ONS BELONINGSPROGRAMMA : HOE WERKT HET ?
Site Logo
Link to Steam

Koppel uw Steam profiel aan Cdkeynl

Spin the wheel

Draai aan het wiel en win Gift Cards

Join Discord

Of win punten om het wiel opnieuw te draaien en doe mee aan de Discord evenementen

Win prizes

Geluk aan uw zijde? Win een PS5, Xbox Series X of €500 Amazon cadeaubonnen