Koop MX vs ATV Legends PS5 Goedkoop Vergelijk de Prijzen

Wat is een MX vs ATV Legends spelcode?

Het is een digitale sleutel waarmee je MX vs ATV Legends rechtstreeks naar PlayStation 5 kunt downloaden vanaf het PlayStation Network (PSN).

Hoe vind ik de beste prijzen voor MX vs ATV Legends op PlayStation 5 ?

CDKeyNL.nl vergelijkt de goedkoopste prijzen van MX vs ATV Legends op de Nederlandse markt voor digitale downloads om de beste verkoop- en kortingscodes in vertrouwde winkels te vinden.


Release date
28 juni 2022
Official website
Developer
Rainbow Studios
Publisher
THQ Nordic
Platforms
PEGI
12
Tags
Race

OVER DIT SPEL


MX vs ATV Legends is een sportracegame ontwikkeld door Rainbow Studios, waarin je je een weg naar de overwinning racet op motoren, ATV’s, UTV’s en nog veel meer. Met gigantische nieuwe open omgevingen, plus een carrièremodus waarin je alle opwindende risico’s en beloningen kunt ervaren van het worden van een off-road professional in je eigen recht.

 
  • In de nieuwe en verbeterde carrièremodus moet je moeilijke keuzes maken die leiden tot verschillende paden, zoals deelname aan sponsormogelijkheden, speciale invitational events, en nog veel meer.
  • Ga de strijd aan in de lokale multiplayer-mode met split-screen voor 2 spelers of ga online en sluit je aan bij een lobby voor 16 spelers met squad-gebaseerde gameplay.
  • Het gloednieuwe speltype Trails biedt intense outdoorraces met nieuwe verrassingen in elke bocht en daagt conventionele rijstijlen uit.
  • De nieuwste onderdelen en uitrusting van je motoren zijn nauwkeurig dankzij een vruchtbare samenwerking tussen de ontwikkelaars en toonaangevende fabrikanten in de wereld van off-road racen.
  • Deze iteratie van MX vs ATV heeft een verfijnd physics-systeem, zozeer zelfs dat je het verschil kunt voelen als je over bermen en sporen rijdt met een grotere precisie dan ooit tevoren.

Preorder Bonus


Dit pakket is alleen beschikbaar als je het koopt voor de officiële release datum. Het bevat het basisspel en de Vehicle Customization set gratis.

Kosten

Include security shields
Switch No coupon price/fees

To report a missing price, please send us an email or use the chat.

Er zijn 8 aanbiedingen van 38,94€ tot 59,91€.

Europese Version Box Edition (DVD-CD-ROM). Dit is geen downloadbaar product. Lees de webpagina van de verkoper voor eventuele extras (belastingen, scheepvaart). De levertijden hangen van uw land af.
Japanse Versie Box Edition (DVD-CD-ROM). Dit is geen downloadbaar product. Lees de webpagina van de verkoper voor eventuele extras (belastingen, scheepvaart). De levertijden hangen van uw land af.
Amerikaanse versie Box Edition (DVD-CD-ROM). Dit is geen downloadbaar product. Lees de webpagina van de verkoper voor eventuele extras (belastingen, scheepvaart). De levertijden hangen van uw land af.
PlayStation 5 Hardware Console. Playstation 5 home video game console hardware developed by Sony Interactive Entertainment and released in 2020. The fifth generation of PlayStation.
Preorder bonus
Standard Edition
Logo VERGELIJK KIES & KOOP DOWNLOADEN (13)

Be the first to leave a comment

You must be logged in to post a comment.

ONS BELONINGSPROGRAMMA : HOE WERKT HET ?
Site Logo
Link to Steam

Koppel uw Steam profiel aan Cdkeynl

Spin the wheel

Draai aan het wiel en win Gift Cards

Join Discord

Of win punten om het wiel opnieuw te draaien en doe mee aan de Discord evenementen

Win prizes

Feeling Lucky ? Win PS5, Xbox Series X or 500€ Amazon Gift Cards