0
Lists & Alerts

Users rating Not yet rated

0 5 0

Koop NASCAR 21 Ignition PS4 Goedkoop Vergelijk de Prijzen

Wat is een NASCAR 21 Ignition spelcode?

Het is een digitale sleutel waarmee je NASCAR 21 Ignition rechtstreeks naar PlayStation 4 kunt downloaden vanaf het PlayStation Network (PSN).

Hoe vind ik de beste prijzen voor NASCAR 21 Ignition op PlayStation 4 ?

CDKeyNL.nl vergelijkt de goedkoopste prijzen van NASCAR 21 Ignition op de Nederlandse markt voor digitale downloads om de beste verkoop- en kortingscodes in vertrouwde winkels te vinden.


Release date
26 oktober 2021
Official website
Developer
Motorsport Games
Publisher
Motorsport Games
Platforms
PEGI
3
Tags
Race

OVER DIT SPEL


NASCAR 21: Ignition is een meeslepend racesimspel ontwikkeld door Motorsport Games, het is het officieel gelicenseerde spel van NASCAR het Amerikaanse stock racing bedrijf. De Iteratie van dit jaar brengt een overvloed aan nieuwe veranderingen met zich mee een bijgewerkte rooster van alle racers die deelnemen aan het 2021 NASCAR evenement, kleine extra updates die het spel beter maken als een geheel inclusief uitzending, pre-race opbouw, en post-race herhalingen die het niveau van het spel van authenticiteit en Sfeer een beetje dichter bij de werkelijke NASCAR Cup series verheft.

 
  • NASCAR 21: Ignition’s auto’s zijn ontworpen om zo dicht mogelijk het gevoel van het besturen van deze ongelooflijke machines in het echte leven na te bootsen met betere auto physics over het algemeen, de tracks die gebruikt worden in het seizoen 2021 zullen ook beschikbaar zijn als track packages waarmee je direct in de actie kunt komen.
  • Spelmodi: Race Now – Hiermee kun je direct in een race duiken en spelen als je favoriete coureur uit de serie. Carrièremodus – dompel jezelf onder in de wereld van NASCAR-racen terwijl je je reputatie opbouwt en je een weg racet naar de kampioenschappen.
  • De nieuwe autospuiter biedt een ongekende aanpassingsmogelijkheid, zodat je je eigen NASCAR-kleurstelling kunt maken, compleet met je eigen racenummer.
  • NASCAR 21: Ignition heeft online ondersteuning zodat je je vrienden kunt uitnodigen om online te racen of met willekeurige mensen kunt spelen.

Preorder Editie


Pre-order het spel en speel 2 dagen voor de officiële release datum. Je krijgt ook een gratis bonus, namelijk het Traxion.gg-kleurenschema.

Kampioen Editie


De Champions Edition komt met toegang tot de Season Pass, Career Booster Pack, en een Champion driver.

 
  • De Season Pass komt met 3 maandelijkse content drops, 55 alternatieve kleurenschema’s, een alternatieve coureur en een legendarische coureur.
  • Met het Career Booster Pack krijg je meteen een team dat het kampioenschap aankan.
  • Rijderskampioen Bill Elliott en zijn kleurenschema’s, helm en brandweerpak.

Your game
The store
The payment
Winkel
Platform
Editie
Prijs (zonder kosten)
Kosten
AKS SCORE
4.1

To report a missing price, please send us an email or use the chat.

Er zijn 11 aanbiedingen van 48,05€ tot 89,99€.

Spel Code Playstation Europa. Geef de code in op het Playstation Network. Een internetverbinding is vereist.
Nintendo eShop Download code. Gebruik de code op de Nintendo eShop op jouw Nintendo Console. Je moet op internet aangelogd zijn. Eenmaals aangelogd op het Nintendo eShop kun je jouw Download Code bevestigen om het product te activeren.
Champion Edition
Preorder bonus

Be the first to leave a comment

You must be logged in to post a comment.

ONS BELONINGSPROGRAMMA : HOE WERKT HET ?
Site Logo
Link to Steam

Koppel uw Steam profiel aan Cdkeynl

Spin the wheel

Draai aan het wiel en win Gift Cards

Join Discord

Of win punten om het wiel opnieuw te draaien en doe mee aan de Discord evenementen

Win prizes

Feeling Lucky ? Win PS5, Xbox Series X or 500€ Amazon Gift Cards