1
Lists & Alerts

Users rating Not yet rated

0 5 0

Koop F1 2021 PS4 Goedkoop Vergelijk de Prijzen

Wat is een F1 2021 spelcode?

Het is een digitale sleutel waarmee je F1 2021 rechtstreeks naar PlayStation 4 kunt downloaden vanaf het PlayStation Network (PSN).

Hoe vind ik de beste prijzen voor F1 2021 op PlayStation 4 ?

CDKeyNL.nl vergelijkt de goedkoopste prijzen van F1 2021 op de Nederlandse markt voor digitale downloads om de beste verkoop- en kortingscodes in vertrouwde winkels te vinden.


Release date
16 juli 2021
Official website
Developer
Codemasters
Publisher
Electronic Arts
Platforms
PEGI
3
Tags
MMO Simulatie Race Sport Eén speler 3D ... e-sports Immersive Sim split screen
Activation
  

OVER DIT SPEL


F1 2021 is de officieel gelicenseerde videogame van het FIA Formule 1 wereldkampioenschap, geniet van de nieuwe features van de 2021 editie waaronder “braking point” de nieuwe story mode, “my team career mode” – stel je eigen team samen en race tegen de bestaande teams van F1, “two-player career mode” – een online-only mode over het bouwen van een team of vorm een rivaliteit met een vriend online, “real-season start” een feature in career mode die spelers in staat stelt om het seizoen op elk gewenst moment te starten met de real-world puntenstand en nog veel meer.

  • 23 officiële F1-circuits, waaronder 3 nieuwe circuits – Portimao Portugal, Jeddah Saudi-Arabië, en Imola Italië.
  • Alle tien teams van F1 zullen beschikbaar zijn om mee te spelen vanaf het 2021 rooster inclusief – Aston Martin, Mercedes, Ferrari, etc.
  • Alle functies van de 2020 game worden overgenomen naar de 2021 versie – offline Split screen, F2 circuit voor 2020 en 2021, etc.
  • Doe mee aan online multiplayer: ranked match, het meer casual quick join-formaat, wekelijkse evenementen, of voor de beste van de beste online kwalificatie-evenementen voor F1 esports challenger en pro series.

Deluxe Editie


Weet je niet welke editie je moet kiezen? Hier is een gids om u te helpen beslissen: F1 2021 – Welke editie te kiezen

 

F1 2021 Deluxe Upgrade Pack


Deze DLC upgradet je standaard editie spel naar de Deluxe Editie met de volgende in-game items en DLC packs.

  • My Team Icons Pack – speel “mijn team modus” met 7 nieuwe iconen
  • 18.000 PitCoin virtuele valuta om in-game uit te geven.
  • Braking Point Content Pack – deze DLC bevat de volgende in-game items: Character avatar, Car livery, Suit, Gloves, Helm, en Victory radio stemmen van de “braking point” driver’s Devon Butler, Aiden Jackson, en Casper Akkerman.

F1 2021 Braking Point Content Pack


Deze DLC bevat de volgende In-game items: Character avatar, Car livery, Suit, Gloves, Helm, en Victory radio stemmen van de “rempunt” coureur’s Devon Butler, Aiden Jackson, en Casper Akkerman.


Your game
The store
The payment
Winkel
Platform
Editie
Prijs (zonder kosten)
Kosten
AKS SCORE
8.3

To report a missing price, please send us an email or use the chat.

Er zijn 15 aanbiedingen van 36,05€ tot 71,10€.

Playstation account. Je zal een Playstation account krijgen om het spel te downloaden. Wanneer de download is afgewerkt, kan je met uw eigen account spelen. Lees de instructies van de verkoper. Een internetverbinding is vereist.
Europese Version Box Edition (DVD-CD-ROM). Dit is geen downloadbaar product. Lees de webpagina van de verkoper voor eventuele extras (belastingen, scheepvaart). De levertijden hangen van uw land af.
Japanse Versie Box Edition (DVD-CD-ROM). Dit is geen downloadbaar product. Lees de webpagina van de verkoper voor eventuele extras (belastingen, scheepvaart). De levertijden hangen van uw land af.
Amerikaanse versie Box Edition (DVD-CD-ROM). Dit is geen downloadbaar product. Lees de webpagina van de verkoper voor eventuele extras (belastingen, scheepvaart). De levertijden hangen van uw land af.
Playstation DownloadCode. Activeer de download code op het Playstation Network. Is een internetverbinding vereist.
Spel DownloadCode Playstation USA. Geef de code in op het Playstation Network. Een Amerikaanse Playstation en een internetverbinding zijn vereist.
Deluxe Edition
Standard Edition

Be the first to leave a comment

You must be logged in to post a comment.

Newsletter