1
Lists & Alerts

Users rating Not yet rated

0 5 0

Koop NEO The World Ends with You PS4 Goedkoop Vergelijk de Prijzen

Wat is een NEO The World Ends with You spelcode?

Het is een digitale sleutel waarmee je NEO The World Ends with You rechtstreeks naar PlayStation 4 kunt downloaden vanaf het PlayStation Network (PSN).

Hoe vind ik de beste prijzen voor NEO The World Ends with You op PlayStation 4 ?

CDKeyNL.nl vergelijkt de goedkoopste prijzen van NEO The World Ends with You op de Nederlandse markt voor digitale downloads om de beste verkoop- en kortingscodes in vertrouwde winkels te vinden.


Release date
27 juli 2021
Official website
Developer
Square Enix
Publisher
Square Enix
Platforms
PEGI
12
Tags
Actie
Activation
  

OVER DIT SPEL


Een langverwacht nieuw verhaal in de The World Ends with You serie. Neo: The World Ends with You is een actie-rollenspel. Met zijn nieuwe protagonist, Rindo, wiens leven op het spel werd gezet toen hij gedwongen werd mee te doen aan het zogenaamde “Reaper’s Game”. Maak je klaar voor wat actie en ontdek hoe dit verhaal zich zal ontvouwen. Stel je paranormale gaven op de proef en ga de strijd aan in de stijlvol geanimeerde straten van Shibuya.

 

Kenmerken:

  • Shibuya is dichter bij het leven en heeft nieuwe zijmissies – de overstap naar 3D laat je in een levendig geïllustreerd Shibuya duiken, geanimeerd met stijlmuziek en monsters.
  • Teamgericht – je voert het bevel over alle teamleden tegelijk, een van de grootste verschillen tussen de Reaper’s Game in Neo in vergelijking met het origineel.
  • Brand New Pins – Pins bestaan grotendeels uit allemaal nieuwe Pins met krachten die net zo over-the-top zijn als de vorige lichting.

Your game
The store
The payment
Winkel
Platform
Editie
Prijs (zonder kosten)
Kosten
AKS SCORE
7.9

To report a missing price, please send us an email or use the chat.

Er zijn 10 aanbiedingen van 48,49€ tot 59,99€.

Aziatische Versie Box Edition (DVD-CD-ROM). Dit is geen downloadbaar product. Lees de webpagina van de verkoper voor eventuele extras (belastingen, scheepvaart). De levertijden hangen van uw land af.
Europese Version Box Edition (DVD-CD-ROM). Dit is geen downloadbaar product. Lees de webpagina van de verkoper voor eventuele extras (belastingen, scheepvaart). De levertijden hangen van uw land af.
Japanse Versie Box Edition (DVD-CD-ROM). Dit is geen downloadbaar product. Lees de webpagina van de verkoper voor eventuele extras (belastingen, scheepvaart). De levertijden hangen van uw land af.
Amerikaanse versie Box Edition (DVD-CD-ROM). Dit is geen downloadbaar product. Lees de webpagina van de verkoper voor eventuele extras (belastingen, scheepvaart). De levertijden hangen van uw land af.
Spel Code Playstation Europa. Geef de code in op het Playstation Network. Een internetverbinding is vereist.
Playstation DownloadCode. Activeer de download code op het Playstation Network. Is een internetverbinding vereist.
Standard Edition

Wees de eerste om een commentaar achter te laten

You must be logged in to post a comment.

Newsletter