Koop Nintendo Switch Sports Nintendo Switch Goedkope Prijsvergelijke

Wat is een Nintendo Switch Sports spelcode?

Het is een digitale sleutel waarmee je Nintendo Switch Sports rechtstreeks naar Nintendo Switch kunt downloaden vanaf het Nintendo Eshop.

WAT IS DE BESTE PRIJS VOOR Nintendo Switch Sports Nintendo Switch?

Koop Nintendo Switch Sports op de Nintendo Switch voor 34,49€ met een Cdkeynl-coupon die je hebt gevonden op Eneba bij 13 vertrouwde verkopers die 13 aanbiedingen presenteren. Vergelijk de beste prijzen van officiële en cd key-winkels. Vind de beste aanbiedingen, deals en kortingen.


Release datum
29 april 2022
Officiële website
Ontwikkelaar
Nintendo
Uitgever
Nintendo
Activatie
Platformen
PEGI
7
Tags
Sport

OVER DIT SPEL


Let’s go, sportliefhebbers! Nintendo Switch Sports is hier om je game-passie te ontsteken met de opwinding van de virtuele arena. Dit zijn de belangrijkste kenmerken van Nintendo Switch Sports:

 
  • Je all-access pas voor zes fantastische sporten, van klassiekers als tennis en bowlen tot spannende nieuwkomers zoals voetbal, volleybal, badminton en zelfs golf (via een coole gratis update).
  • Dompel jezelf onder in het spel met de ongelooflijke Joy-Con-bewegingsbesturing. Deze handige controllers brengen je bewegingen tot leven met gyroscopische magie, waardoor het voelt alsof je midden in de actie zit.
  • Maak je avatar met de klassieke Miis of geef het een boost met de “Sportsmates”. Deze avatars staan voor stijl, van hun modieuze haar tot hun op maat gemaakte gezichten. Jouw personage in het spel, jouw regels!
  • Het plezier houdt niet op bij thuis spelen. Nintendo Switch Sports draait allemaal om verbinding. Daag je vrienden lokaal op dezelfde console uit of ga online om het op te nemen tegen vrienden of willekeurige tegenstanders. Dit is jouw kans om je vaardigheden op het wereldtoneel te tonen!

Beoordelingen


Nintendo Switch Sports bevat unieke sporten die op een leuke en creatieve manier uitgewerkt zijn. Net als de voorgangers is dit spel perfect om op een feestje te spelen. Het is makkelijk te leren en toegankelijk voor jong en oud. Daartegenover staat wel dat de game saai wordt na een paar uur in je eentje spelen.

XGN

 

Gameplaytechnisch maakt Nintendo Switch Sports veel indruk; met name de subtiele aanpassingen in de terugkerende sporten voelen verfrissend aan. Daarnaast zijn badminton en voetbal uitstekende toevoegingen die niet hadden misstaan in het bewierookte origineel. Het totaalpakket voelt vooralsnog wel wat kaal, waardoor je iets te snel op de minder leuke sporten uitgekeken raakt.

Gamer.nl

 

Chanbara is aardig, maar weet na enige tijd minder te boeien. Een ander probleem is dat er een hoge prijs wordt gevraagd voor een game die summiere content biedt. Ja, de content die er is, is heel erg leuk en zal voor vele uren speelplezier zorgen, maar vijftig euro voor zes sporten is gewoon teveel. Speel je trouwens in je eentje, dan is de lol er wel vrij snel vanaf, want buiten je eigen records verbreken is er niets te doen.

PlaySense

Kosten

Met security shields
Overschakelen naar de prijs zonder kortingsbon/kosten
Box Edition (DVD-CD-ROM). Dat is geen downloadbaar product. Lees de internetpagina van de verkoper voor eventuele extras (belastingen, scheepvaart). De levertijden hangen van uw land af.
Nintendo EU eShop Download Code
Nintendo eShop Download code. Gebruik de code op de Nintendo eShop op jouw Nintendo Console. Je moet op internet aangelogd zijn. Eenmaals aangelogd op het Nintendo eShop kun je jouw Download Code bevestigen om het product te activeren.
Standard Edition

Prijsgeschiedenis van Nintendo Switch Sports

Onze Nintendo Switch game prijstracker stelt je in staat om moeiteloos aanbiedingen te vergelijken van officiële winkels en CD sleutel webshops. Houd de verkoop trends van Nintendo Switch Sports op Nintendo Switch in de gaten en krijg een melding wanneer het spel de gewenste prijs bereikt. Mis nooit meer de beste deal of Nintendo Switch Sports uitverkoop.

Chronologie

Historisch Laagste Prijzen

Keyshops
Officiële winkels
Logo Cdkeynl.nl VERGELIJK KIES & KOOP DOWNLOADEN (20)

15 comments 1 1 1 1 2 0 8 1


GeneralM13 says on 25 november 2022 om 20:20:19

als je op de Wii met Sports pret had dan kan je met deze game waarschijnlijk ook wel door de deur!

Rating: 5/5
  • ‹‹
  • 1
  • ››

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.

ONS BELONINGSPROGRAMMA : HOE WERKT HET ?
Site Logo
Link to Steam

Koppel uw Steam profiel aan Cdkeynl

Spin the wheel

Draai aan het wiel en win Gift Cards

Join Discord

Of win punten om het wiel opnieuw te draaien en doe mee aan de Discord evenementen

Win prizes

Geluk aan uw zijde? Win een PS5, Xbox Series X of €500 Amazon cadeaubonnen