Koop Octopath Traveler 2 Nintendo Switch Goedkope Prijsvergelijke

Wat is een Octopath Traveler 2 spelcode?

Het is een digitale sleutel waarmee je Octopath Traveler 2 rechtstreeks naar Nintendo Switch kunt downloaden vanaf het Nintendo Eshop.

Hoe vind ik de beste prijzen voor Octopath Traveler 2 op Nintendo Switch ?

CDKeyNL.nl vergelijkt de goedkoopste prijzen van Octopath Traveler 2 op de Nederlandse markt voor digitale downloads om de beste verkoop- en kortingscodes in vertrouwde winkels te vinden.


Release date
24 februari 2023
Official website
Developer
Square Enix, ACQUIRE Corp.
Publisher
Square Enix
Activation
Platforms
PC / PS5 / PS4 / Switch
PEGI
16
Tags
Strategie Avontuur RPG Casual Fantasie

OVER DIT SPEL


Octopath Traveler 2 is een turn-based party JRPG ontwikkeld door Square Enix en ACQUIRE Corp. het stand-alone vervolg op de hit Octopath Traveler die aanvankelijk werd uitgebracht in 2018, Reis naar Solitia een land bestaande uit een oostelijk en westelijk continent verdeeld door de zee. Met de komst van stoomtechnologie kunnen mensen nu grote afstanden afleggen door in grote schepen de zeeroutes te bevaren. Toch lijden tegelijkertijd talloze mensen onder oorlog, pest en armoede.

 
  • Acht reizigers uit verschillende streken ontmoeten elkaar en reizen samen om hun eigen redenen. Stap in hun schoenen en verken het land naar eigen inzicht, waarbij ze hun eigen unieke talenten gebruiken om je te helpen tijdens je reis.
  • Ervaar de beroemde esthetiek van de serie met HD-2D graphics, met een fusie van retro pixel art en 3D CG elementen.
  • Ontdek diverse culturen in het land Solitia ze gedijen van oost naar west en de industrieën van het nieuwe tijdperk bloeien. Bevaar de zeeën en verken elke hoek van de wereld.
  • Elke reiziger heeft zijn eigen weg te nemen het is uw keuze op wie u wilt luisteren naar wat items te nemen op hun reizen, en nog veel meer. Waar ga je heen? Welk pad wil je nemen?
  • De mechanismen uit het eerste spel zijn overgenomen, zoals de vrijheid om de banen en vaardigheden van je reizigers te ontwikkelen en het break- en boostsysteem dat gevechten spannend maakte, maar er zijn ook nieuwe mechanismen toegevoegd.
Kosten

Include security shields
Switch No coupon price/fees

To report a missing price, please send us an email or use the chat.

Er zijn 5 aanbiedingen van 47,79€ tot 59,99€.

Prices History

Zoom 1m 3m 1y All

Track product

Europese Version Box Edition (DVD-CD-ROM). Dit is geen downloadbaar product. Lees de webpagina van de verkoper voor eventuele extras (belastingen, scheepvaart). De levertijden hangen van uw land af.
Nintendo eShop Download code. Gebruik de code op de Nintendo eShop op jouw Nintendo Console. Je moet op internet aangelogd zijn. Eenmaals aangelogd op het Nintendo eShop kun je jouw Download Code bevestigen om het product te activeren.
Standard Edition
Logo VERGELIJK KIES & KOOP DOWNLOADEN (17)
Yickie says on 17 februari 2023 om 11:40:07

Duik in een geweldige 3D Pixel art avontuur waar je door Solistia gaat met meerdere reisiger en verschillende culturen kan meemaken.
Met een geweldige story en strategische gameplay heb je genoeg plezier in dit unieke graphic stijl.

Rating: 4/5
GeneralM13 says on 14 februari 2023 om 10:06:43

In deze game op de nintendo switch Reis je af naar Solistia om met de 8 nieuwe reizigers het avontuur aan te gaan en erachter te komen om welke redenen deze reizigers naar het land van Solistia zijn afgereisd.

Geniet van de diverse culturen en reis rond de wereld zowel op land als op zee terwijl je je reizigers hun eigen pad van vaardigheden aanleerd.

Oude mechanieken zoals de Break en Boost maken een terugkeer en er zijn ook nieuwe mechanieken toegevoegd om het spel nog meer diepte te geven!

Dus waar wacht je nog op? Stap op een grote stoomboot en reis snel af naar Solistia!

Not rated
  • ‹‹
  • 1
  • ››

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.

ONS BELONINGSPROGRAMMA : HOE WERKT HET ?
Site Logo
Link to Steam

Koppel uw Steam profiel aan Cdkeynl

Spin the wheel

Draai aan het wiel en win Gift Cards

Join Discord

Of win punten om het wiel opnieuw te draaien en doe mee aan de Discord evenementen

Win prizes

Feeling Lucky ? Win PS5, Xbox Series X or 500€ Amazon Gift Cards