Koop Octopath Traveler 2 CD Key Goedkoop Vergelijk de Prijzen

Wat is de Octopath Traveler 2 CD Key?

Het is een digitale sleutel waarmee je Octopath Traveler 2 rechtstreeks naar de pc kunt downloaden vanaf de officiële platforms.

Hoe vind ik de beste prijzen voor Octopath Traveler 2?

CDKeyNL.nl vergelijkt de goedkoopste prijzen van Octopath Traveler 2 op de Nederlandse markt voor digitale downloads om de beste verkoop- en kortingscodes te vinden voor vertrouwde winkels.


Release date
24 februari 2023
Official website
Developer
Square Enix, ACQUIRE Corp.
Publisher
Square Enix
Activation
Platforms
PC / PS5 / PS4 / Switch
PEGI
16
Tags
Strategie Avontuur RPG Casual Om beurten fantasie ... Open wereld magie Anime Japanse RPG Schattig Emotional RPG met een groep

OVER DIT SPEL


Octopath Traveler 2 is een turn-based party JRPG ontwikkeld door Square Enix en ACQUIRE Corp. het stand-alone vervolg op de hit Octopath Traveler die aanvankelijk werd uitgebracht in 2018, Reis naar Solitia een land bestaande uit een oostelijk en westelijk continent verdeeld door de zee. Met de komst van stoomtechnologie kunnen mensen nu grote afstanden afleggen door in grote schepen de zeeroutes te bevaren. Toch lijden tegelijkertijd talloze mensen onder oorlog, pest en armoede.

 
 • Acht reizigers uit verschillende streken ontmoeten elkaar en reizen samen om hun eigen redenen. Stap in hun schoenen en verken het land naar eigen inzicht, waarbij ze hun eigen unieke talenten gebruiken om je te helpen tijdens je reis.
 • Ervaar de beroemde esthetiek van de serie met HD-2D graphics, met een fusie van retro pixel art en 3D CG elementen.
 • Ontdek diverse culturen in het land Solitia ze gedijen van oost naar west en de industrieën van het nieuwe tijdperk bloeien. Bevaar de zeeën en verken elke hoek van de wereld.
 • Elke reiziger heeft zijn eigen weg te nemen het is uw keuze op wie u wilt luisteren naar wat items te nemen op hun reizen, en nog veel meer. Waar ga je heen? Welk pad wil je nemen?
 • De mechanismen uit het eerste spel zijn overgenomen, zoals de vrijheid om de banen en vaardigheden van je reizigers te ontwikkelen en het break- en boostsysteem dat gevechten spannend maakte, maar er zijn ook nieuwe mechanismen toegevoegd.

Preorder Bonus


Deze editie van Octopath Traveler 2 bevat het basisspel en de Travel Provisions pack als preorder bonus, die alleen beschikbaar is voordat het spel officieel uitkomt (wordt in de toekomst misschien apart verkocht).

 
 • Basisspel
 • Helende Druif (M) x 5
 • Inspirerende pruim (M) x 5
 • Revitaliserende jam x 2
 • Goudstof (kan worden verkocht voor 5.000 bladeren in het spel)

TBA

Kosten

Include security shields
Switch No coupon price/fees

To report a missing price, please send us an email or use the chat.

Er zijn 10 aanbiedingen van 43,89€ tot 71,02€.

Prices History

Zoom 1m 3m 1y All

Track product

EU STEAM CD KEY: Requires an EUROPEAN IP address or you must activate it with a VPN (Virtual Private Network) in order to play Octopath Traveler 2. Might have languages restrictions or language packs. Read the description on the store game page to know if the EU IP is only needed for activation or for playing also (maybe on EU Servers). Most of the stores offer you their help, or show you how to do this with a tutorial to follow.
Steam gift. Een Steam gift is een eenmalig transfer dat U krijgt. U activeert en installeert de game op Steam. Het is een niet-terugbetaalbare game dat in uw Steam games collection blijft.
Voor de Steam platform Steam CD Key (Regiovrij / wereldwijd), moet U de code downloaden en registreren met het Steam client, die hier te Downloaden is HERE. Eenmaals U ingelogt bent, klikt U op Game toevoegen (zie linkerhoek onderaan) -> Product activeren op Steam. Typ vervolgens uw CD Key in en het game zal geactiveerd en toegevoegd worden in uw Steam account game library.
Standard Edition
Logo VERGELIJK KIES & KOOP DOWNLOADEN (17)
GeneralM13 says on 26 januari 2023 om 15:05:27

Reis af naar Solistia om met de 8 nieuwe reizigers het avontuur aan te gaan en kom erachter om welke redenen deze 8 reizigers naar het land van Solistia zijn afgereisd.

Geniet van de diverse culturen en reis rond de wereld zowel op land als op zee terwijl je je reizigers hun eigen pad van vaardigheden aanleerd.

Oude mechanieken zoals de Break en Boost maken een terugkeer en er zijn ook nieuwe mechanieken toegevoegd om het spel nog meer diepte te geven!

Dus waar wacht je nog op? Stap op een grote stoomboot en reis snel af naar Solistia!

Rating: 5/5
 • ‹‹
 • 1
 • ››

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.

ONS BELONINGSPROGRAMMA : HOE WERKT HET ?
Site Logo
Link to Steam

Koppel uw Steam profiel aan Cdkeynl

Spin the wheel

Draai aan het wiel en win Gift Cards

Join Discord

Of win punten om het wiel opnieuw te draaien en doe mee aan de Discord evenementen

Win prizes

Feeling Lucky ? Win PS5, Xbox Series X or 500€ Amazon Gift Cards