Logo

Koop Octopath Traveler 2 CD Key Goedkoop Vergelijk de Prijzen

Wat is de Octopath Traveler 2 CD Key?

Het is een digitale sleutel waarmee je Octopath Traveler 2 rechtstreeks naar de pc kunt downloaden vanaf de officiële platforms.

WAT IS DE BESTE PRIJS VOOR Octopath Traveler 2 PC?

Koop Octopath Traveler 2 op de PC voor 24,78€ met een Cdkeynl-coupon die je hebt gevonden op GAMIVO bij 21 vertrouwde verkopers die 40 aanbiedingen presenteren. Vergelijk de beste prijzen van officiële en cd key-winkels. Vind de beste aanbiedingen, deals en kortingen.


Release datum
24 februari 2023
Officiële website
Ontwikkelaar
Square Enix
Uitgever
Square Enix
Activatie
PEGI
16
Tags
Strategie Avontuur RPG Casual Om beurten Fantasie ... Open wereld Rijke verhaallijn Pixels Magie Anime Sfeervol Singleplayer Om beurten vechten Japanse RPG Schattig 2.5D Emotioneel Keuzes zijn belangrijk RPG met een groep

OVER DIT SPEL


Octopath Traveler 2 is een turn-based party JRPG ontwikkeld door Square Enix en ACQUIRE Corp. het stand-alone vervolg op de hit Octopath Traveler die aanvankelijk werd uitgebracht in 2018, Reis naar Solitia een land bestaande uit een oostelijk en westelijk continent verdeeld door de zee. Met de komst van stoomtechnologie kunnen mensen nu grote afstanden afleggen door in grote schepen de zeeroutes te bevaren. Toch lijden tegelijkertijd talloze mensen onder oorlog, pest en armoede.

 
 • Acht reizigers uit verschillende streken ontmoeten elkaar en reizen samen om hun eigen redenen. Stap in hun schoenen en verken het land naar eigen inzicht, waarbij ze hun eigen unieke talenten gebruiken om je te helpen tijdens je reis.
 • Ervaar de beroemde esthetiek van de serie met HD-2D graphics, met een fusie van retro pixel art en 3D CG elementen.
 • Ontdek diverse culturen in het land Solitia ze gedijen van oost naar west en de industrieën van het nieuwe tijdperk bloeien. Bevaar de zeeën en verken elke hoek van de wereld.
 • Elke reiziger heeft zijn eigen weg te nemen het is uw keuze op wie u wilt luisteren naar wat items te nemen op hun reizen, en nog veel meer. Waar ga je heen? Welk pad wil je nemen?
 • De mechanismen uit het eerste spel zijn overgenomen, zoals de vrijheid om de banen en vaardigheden van je reizigers te ontwikkelen en het break- en boostsysteem dat gevechten spannend maakte, maar er zijn ook nieuwe mechanismen toegevoegd.

Minimum:


 • OS: Windows 10 / 11 (64 bits)
 • CPU: AMD Ryzen 3 1200, Intel Core i3-6100
 • RAM: 8 GB
 • HDD: 10 GB
 • GPU: AMD Radeon RX 460, NVIDIA GeForce GTX 750
 • DirectX: 12

Aanbevolen:


 • OS: Windows 10 / 11 (64 bits)
 • CPU: AMD Ryzen 3 1200, Intel Core i5-6400
 • RAM: 8 GB
 • HDD: 10 GB
 • GPU: AMD Radeon RX 470, NVIDIA GeForce GTX 1060, Intel Arc A750
 • DirectX: 12
Kosten

Met security shields
Overschakelen naar de prijs zonder kortingsbon/kosten
Spel Code Playstation Europa. Geef de code in op het Playstation Network. Een internetverbinding is vereist.
EU STEAM CD KEY: Requires an EUROPEAN IP address or you must activate it with a VPN (Virtual Private Network) in order to play Octopath Traveler 2. Might have languages restrictions or language packs. Read the description on the store game page to know if the EU IP is only needed for activation or for playing also (maybe on EU Servers). Most of the stores offer you their help, or show you how to do this with a tutorial to follow.
Steam gift alleen beschikbaar voor Europa. Lees de beschrijving over eventuele regio- of taalbeperkingen aandachtig, alle stappen zijn op de webpagina van de verkoper uitgelegd.
Steam gift. Een Steam gift is een eenmalig transfer dat U krijgt. U activeert en installeert de game op Steam. Het is een niet-terugbetaalbare game dat in uw Steam games collection blijft.
Voor de Steam platform Steam CD Key (Regiovrij / wereldwijd), moet U de code downloaden en registreren met het Steam client, die hier te Downloaden is HERE. Eenmaals U ingelogt bent, klikt U op Game toevoegen (zie linkerhoek onderaan) -> Product activeren op Steam. Typ vervolgens uw CD Key in en het game zal geactiveerd en toegevoegd worden in uw Steam account game library.
Standard Edition

Prijsgeschiedenis van Octopath Traveler 2

Onze PC game prijstracker stelt je in staat om moeiteloos aanbiedingen te vergelijken van officiële winkels en CD sleutel webshops. Houd de verkoop trends van Octopath Traveler 2 op PC in de gaten en krijg een melding wanneer het spel de gewenste prijs bereikt. Mis nooit meer de beste deal of Octopath Traveler 2 uitverkoop.

Chronologie

Historisch Laagste Prijzen

Keyshops
Officiële Winkels
Logo Cdkeynl.nl VERGELIJK KIES & KOOP DOWNLOADEN (20)

128 comments 4 2 2 1 2 0 116 1


aapje58 says on 20 februari 2023 om 00:33:38

De eerste versie was hoog gewaardeerd, dus dat belooft veel goeds voor deze Japanse RPG. Je wisselt tussen 8 verschillende protagonisten, met elk een eigen doel in het spel. Nieuw in deze versie is de introductie van dag en nacht, waarbij je ook verschillende dingen kunt doen in de nacht als tijdens de dag. Zo kan 1 van de protagonisten mensen tijdens de nacht omkopen om informatie of spullen te krijgen.

Not rated
GeneralM13 says on 26 januari 2023 om 15:05:27

Reis af naar Solistia om met de 8 nieuwe reizigers het avontuur aan te gaan en kom erachter om welke redenen deze 8 reizigers naar het land van Solistia zijn afgereisd.

Geniet van de diverse culturen en reis rond de wereld zowel op land als op zee terwijl je je reizigers hun eigen pad van vaardigheden aanleerd.

Oude mechanieken zoals de Break en Boost maken een terugkeer en er zijn ook nieuwe mechanieken toegevoegd om het spel nog meer diepte te geven!

Dus waar wacht je nog op? Stap op een grote stoomboot en reis snel af naar Solistia!

Rating: 5/5
 • ‹‹
 • 1
 • ››

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.

ONS BELONINGSPROGRAMMA : HOE WERKT HET ?
Site Logo
Link to Steam

Koppel uw Steam profiel aan Cdkeynl

Spin the wheel

Draai aan het wiel en win Gift Cards

Join Discord

Of win punten om het wiel opnieuw te draaien en doe mee aan de Discord evenementen

Win prizes

Geluk aan uw zijde? Win een PS5, Xbox Series X of €500 Amazon cadeaubonnen