Koop One Piece Odyssey PS5 Goedkoop Vergelijk de Prijzen

Wat is een One Piece Odyssey spelcode?

Het is een digitale sleutel waarmee je One Piece Odyssey rechtstreeks naar PlayStation 5 kunt downloaden vanaf het PlayStation Network (PSN).

WAT IS DE BESTE PRIJS VOOR One Piece Odyssey PS5?

Koop One Piece Odyssey op de PS5 voor 26,22€ met een Cdkeynl-coupon die je hebt gevonden op BuyGames bij 7 vertrouwde verkopers die 12 aanbiedingen presenteren. Vergelijk de beste prijzen van officiële en cd key-winkels. Vind de beste aanbiedingen, deals en kortingen.


Release datum
13 januari 2023
Officiële website
Ontwikkelaar
BANDAI NAMCO Entertainment
Uitgever
BANDAI NAMCO Entertainment
Activatie
Platformen
PEGI
12
Tags
Avontuur RPG Open wereld Anime Grappig

OVER DIT SPEL


Tijdens hun reis worden de strohoeden opgeslokt door een enorme storm op zee en komen ze midden in de storm terecht op een mysterieus eiland vol natuur en raken ze van elkaar gescheiden. Werk samen met Luffy en zijn bemanning om opnieuw uit te varen!

 
  • Luffy besluit het eiland te verkennen om zijn verspreide bemanningsleden weer te ontmoeten. Ontdek en beleef een originele verhaallijn!
  • Ontrafel mysteries, versla nieuwe vijanden en beleef een heel avontuur met je favoriete strohoeden! Je kunt spelen als Zoro, Nami, Usopp, Robin, Frankie, en Brook!
  • Geniet van wat je leuk vindt aan RPG’s en beleef quests en dungeons allemaal met een authentieke ONE PIECE twist.

Recensies


One Piece Odyssey is een loflied aan fans van de franchise. Odyssey blijft trouw aan alles wat we weten van One Piece en vervaardigd zorgvuldig een nieuw avontuur voor de Straw Hats met veel referenties naar belevenissen uit het verleden.

PlaySense

 

Voor een echte One Piece is het overduidelijk een aanrader. Als het oplossen van een mysterie op een pittoresk eiland helemaal je ding is dan heeft Odyssey je ook voldoende te bieden. Zelfs voor iemand die compleet onbekend is met One Piece wordt het verhaal in grote lijnen opgevuld tijdens het spelen. Helaas komt de game alsnog beter uit de verf met een degelijke hoeveelheid aan voorkennis. Grafisch is het gewoon een kleurrijke Turn-based JRPG met leuke karakters. Het combat systeem is misschien iets te simpel voor een groot stuk van het spel. Een eerlijk cijfer voor One Piece Odyssey is een zeven.

playwatchread.nl

Deluxe-editie


VerzamelaarseditieWeet je niet welke editie je moet kiezen? Hier is een gids om u te helpen beslissen: One Piece Odyssey: Welke editie moet ik kiezen?

 
Kosten

Met security shields
Overschakelen naar de prijs zonder kortingsbon/kosten
Playstation account. Je zal een Playstation account krijgen om het spel te downloaden. Wanneer de download is afgewerkt, kan je met uw eigen account spelen. Lees de instructies van de verkoper. Een internetverbinding is vereist.
Spel Code Playstation Europa. Geef de code in op het Playstation Network. Een internetverbinding is vereist.
PlayStation 5 Hardware Console. Playstation 5 home video game console hardware developed by Sony Interactive Entertainment and released in 2020. The fifth generation of PlayStation.
Deluxe Edition
Standard Edition

Prijsgeschiedenis van One Piece Odyssey

Onze Playstation game prijstracker stelt je in staat om moeiteloos aanbiedingen te vergelijken van officiële winkels en CD sleutel webshops. Houd de verkoop trends van One Piece Odyssey op Playstation in de gaten en krijg een melding wanneer het spel de gewenste prijs bereikt. Mis nooit meer de beste deal of One Piece Odyssey uitverkoop.

Chronologie

Historisch Laagste Prijzen

Keyshops
Officiële winkels
Logo Cdkeynl.nl VERGELIJK KIES & KOOP DOWNLOADEN (20)

7 comments 1 0 1 0 1 0 3 1


Be the first to leave a comment

You must be logged in to post a comment.

ONS BELONINGSPROGRAMMA : HOE WERKT HET ?
Site Logo
Link to Steam

Koppel uw Steam profiel aan Cdkeynl

Spin the wheel

Draai aan het wiel en win Gift Cards

Join Discord

Of win punten om het wiel opnieuw te draaien en doe mee aan de Discord evenementen

Win prizes

Geluk aan uw zijde? Win een PS5, Xbox Series X of €500 Amazon cadeaubonnen