Koop One Piece Odyssey PS5 Goedkoop Vergelijk de Prijzen

Wat is een One Piece Odyssey spelcode?

Het is een digitale sleutel waarmee je One Piece Odyssey rechtstreeks naar PlayStation 5 kunt downloaden vanaf het PlayStation Network (PSN).

Hoe vind ik de beste prijzen voor One Piece Odyssey op PlayStation 5 ?

CDKeyNL.nl vergelijkt de goedkoopste prijzen van One Piece Odyssey op de Nederlandse markt voor digitale downloads om de beste verkoop- en kortingscodes in vertrouwde winkels te vinden.


Release date
13 januari 2023
Official website
Developer
BANDAI NAMCO Entertainment
Publisher
BANDAI NAMCO Entertainment
Platforms
PEGI
12
Tags
Avontuur RPG Open wereld Anime Grappig

OVER DIT SPEL


Tijdens hun reis worden de strohoeden opgeslokt door een enorme storm op zee en komen ze midden in de storm terecht op een mysterieus eiland vol natuur en raken ze van elkaar gescheiden. Werk samen met Luffy en zijn bemanning om opnieuw uit te varen!

 
  • Luffy besluit het eiland te verkennen om zijn verspreide bemanningsleden weer te ontmoeten. Ontdek en beleef een originele verhaallijn!
  • Ontrafel mysteries, versla nieuwe vijanden en beleef een heel avontuur met je favoriete strohoeden! Je kunt spelen als Zoro, Nami, Usopp, Robin, Frankie, en Brook!
  • Geniet van wat je leuk vindt aan RPG’s en beleef quests en dungeons allemaal met een authentieke ONE PIECE twist.

Recensies


One Piece Odyssey is een loflied aan fans van de franchise. Odyssey blijft trouw aan alles wat we weten van One Piece en vervaardigd zorgvuldig een nieuw avontuur voor de Straw Hats met veel referenties naar belevenissen uit het verleden.

PlaySense

 

Voor een echte One Piece is het overduidelijk een aanrader. Als het oplossen van een mysterie op een pittoresk eiland helemaal je ding is dan heeft Odyssey je ook voldoende te bieden. Zelfs voor iemand die compleet onbekend is met One Piece wordt het verhaal in grote lijnen opgevuld tijdens het spelen. Helaas komt de game alsnog beter uit de verf met een degelijke hoeveelheid aan voorkennis. Grafisch is het gewoon een kleurrijke Turn-based JRPG met leuke karakters. Het combat systeem is misschien iets te simpel voor een groot stuk van het spel. Een eerlijk cijfer voor One Piece Odyssey is een zeven.

playwatchread.nl

Deluxe Edition


Collectors Edition 

Weet je niet welke editie je moet kiezen? Hier is een gids om u te helpen beslissen: One Piece Odyssey: Welke editie moet ik kiezen?

Kosten

Include security shields
Switch No coupon price/fees

To report a missing price, please send us an email or use the chat.

Er zijn 12 aanbiedingen van 39,33€ tot 69,99€.

Prices History

Zoom 1m 3m 1y All

Track product

Europese Version Box Edition (DVD-CD-ROM). Dit is geen downloadbaar product. Lees de webpagina van de verkoper voor eventuele extras (belastingen, scheepvaart). De levertijden hangen van uw land af.
Japanse Versie Box Edition (DVD-CD-ROM). Dit is geen downloadbaar product. Lees de webpagina van de verkoper voor eventuele extras (belastingen, scheepvaart). De levertijden hangen van uw land af.
Amerikaanse versie Box Edition (DVD-CD-ROM). Dit is geen downloadbaar product. Lees de webpagina van de verkoper voor eventuele extras (belastingen, scheepvaart). De levertijden hangen van uw land af.
PlayStation 5 Hardware Console. Playstation 5 home video game console hardware developed by Sony Interactive Entertainment and released in 2020. The fifth generation of PlayStation.
Deluxe Edition
Standard Edition
Logo VERGELIJK KIES & KOOP DOWNLOADEN (17)

Be the first to leave a comment

You must be logged in to post a comment.

ONS BELONINGSPROGRAMMA : HOE WERKT HET ?
Site Logo
Link to Steam

Koppel uw Steam profiel aan Cdkeynl

Spin the wheel

Draai aan het wiel en win Gift Cards

Join Discord

Of win punten om het wiel opnieuw te draaien en doe mee aan de Discord evenementen

Win prizes

Feeling Lucky ? Win PS5, Xbox Series X or 500€ Amazon Gift Cards