36
Lists & Alerts

Users rating 5/5
(2 votes)


5 5 2

Kopen Papers Please CD Key Goedkoop Vergelijk de Prijzen

Wat is de Papers Please CD Key?

Het is een digitale sleutel waarmee je Papers Please rechtstreeks naar de pc kunt downloaden vanaf de officiële platforms.

Hoe vind ik de beste prijzen voor Papers Please?

CDKeyNL.nl vergelijkt de goedkoopste prijzen van Papers Please op de Nederlandse markt voor digitale downloads om de beste verkoop- en kortingscodes te vinden voor vertrouwde winkels.


Release date
8 augustus 2013
Official website
Developer
Lucas Pope
Publisher
Lucas Pope
Platforms
PC
PEGI
16
Tags
Indie Simulatie Point & Click Pixels Eén speler Politiek ... Dystopisch
Activation
  

OVER DIT SPEL


Gegroet! De communistische staat Arstotzka heeft zojuist een einde gemaakt aan een zes jaar durende oorlog met het naburige Kolechia en de helft van de grensstad Grestin teruggewonnen. U bent zojuist benoemd tot vaste immigratiebeambte van het Ministerie van Toelating bij de grenspost van Grestin. Er wordt een appartement voor u en uw gezin in Oost-Grestin voorzien. Verwacht een klasse-8 woning.

 
  • Jouw taak als immigratiebeambte is het controleren van de mensen die de grens passeren en hun papieren
  • Bepalen wie er door mag, wie geweigerd wordt, of erger nog, wie er gevangen gezet moet worden
  • Hun documenten, vingerafdrukken en andere zaken gebruiken om uit te zoeken of ze bezoekers, werknemers of spionnen/terroristen zijn.

Minimum:


  • OS: Windows XP (64 bits)
  • CPU: Intel Core 2 Duo 1.5 GHz
  • RAM: 2 GB
  • HDD: 100 MB
  • GPU: OpenGL 1.4

Your game
The store
The payment
Winkel
Platform
Editie
Prijs (zonder kosten)
Kosten
AKS SCORE
8.9

To report a missing price, please send us an email or use the chat.

Er zijn 30 aanbiedingen van 5,46€ tot 10,52€.

Dit is een CD Key voor Gog.com. Je moet op Gog.com jezelf registeren om het spel te activeren en te downloaden. Op deze webpagina van Gog.com kan jij je CD Key activeren.
U kunt zowel met de CD Key van de winkel onmiddelijk downloaden alsook via de website van de uitgever. Volg aub de stappen en instructies die de verkoper heeft gegeven.
EU STEAM CD KEY: Requires an EUROPEAN IP address or you must activate it with a VPN (Virtual Private Network) in order to play Papers Please. Might have languages restrictions or language packs. Read the description on the store game page to know if the EU IP is only needed for activation or for playing also (maybe on EU Servers). Most of the stores offer you their help, or show you how to do this with a tutorial to follow.
Steam gift alleen beschikbaar voor Europa. Lees de beschrijving over eventuele regio- of taalbeperkingen aandachtig, alle stappen zijn op de webpagina van de verkoper uitgelegd.
Steam gift. Een Steam gift is een eenmalig transfer dat U krijgt. U activeert en installeert de game op Steam. Het is een niet-terugbetaalbare game dat in uw Steam games collection blijft.
Voor de Steam platform Steam CD Key (Regiovrij / wereldwijd), moet U de code downloaden en registreren met het Steam client, die hier te Downloaden is HERE. Eenmaals U ingelogt bent, klikt U op Game toevoegen (zie linkerhoek onderaan) -> Product activeren op Steam. Typ vervolgens uw CD Key in en het game zal geactiveerd en toegevoegd worden in uw Steam account game library.
Standard Edition

Be the first to leave a comment

You must be logged in to post a comment.

Newsletter