Koop Park Beyond Xbox Series Goedkoop Vergelijk de Prijzen

Wat is een Park Beyond spelcode?

Het is een digitale sleutel waarmee je Park Beyond rechtstreeks naar Xbox Series X kunt downloaden vanaf het Xbox Live.

WAT IS DE BESTE PRIJS VOOR Park Beyond Xbox Series?

Koop Park Beyond op de Xbox Series voor 47,49€ met een Cdkeynl-coupon die je hebt gevonden op Instant Gaming bij 9 vertrouwde verkopers die 9 aanbiedingen presenteren. Vergelijk de beste prijzen van officiële en cd key-winkels. Vind de beste aanbiedingen, deals en kortingen.


Release datum
16 juni 2023
Officiële website
Ontwikkelaar
Limbic Entertainment
Uitgever
Bandai Namco Europe S.a.s.
Activatie
Platformen
PEGI
--
Tags
Strategie Sim

OVER DIT SPEL


Park Beyond is een pretpark simulator spel ontwikkeld door Limbic Entertainment bekend om zijn werk in Tropico 6 en Might and Magic 7. Bouw het park van je dromen zonder te worden tegengehouden door saaie dingen zoals gezond verstand en zwaartekracht, je enige limiet is je verbeelding neem de rol aan van een nieuw ingehuurde visionaire architect voor een worstelende pretpark bedrijf, nu heb je de kans om de attracties te creëren waar je altijd al van hebt gedroomd maar in het echte leven nog vrij vergezocht is. Overleg met je team van visionairs Phil de enthousiaste parkveteraan, Izzy de vriendelijke en strenge leidinggevende, en een groot aantal andere gepassioneerde en kleurrijke personages. Dus, waar wacht je nog op? Maak het meest winstgevende en creatieve pretparkbedrijf in fictie.

 
  • Campagne: Volg een verhaalgedreven single-player campagne van begin tot eind, praat met je collega’s terwijl ze je begeleiden op de weg naar succes. Haal je zakelijke doelstellingen en zorg voor een balans tussen ongebreideld plezier en duurzaamheid, zodat de winst van je bedrijf naar de maan schiet.
  • Als financieel management te veel voor je is, kun je altijd nog terecht in de sandbox mode om je creaties te bouwen in een gecontroleerde omgeving, je verbeelding is de limiet voor deze game.
  • Impossificatie: Dankzij Park Beyond’s geavanceerde coaster creatie tool, heeft u toegang tot tientallen verschillende unieke modules die gebruikt worden om de best mogelijke achtbaan te creëren met duizenden combinaties, deze zijn allemaal alleen mogelijk met de hulp van uw getalenteerde onderzoeks- en ontwikkelingsafdeling.
  • Beheer: Om ervoor te zorgen dat uw park financieel mogelijk is zult u expansieve hoeveelheden Data, bezoekersfeedback, Wishlist’s, en natuurlijk een hoofdbestanddeel van dit soort spellen de geluksmeter constant monitoren hiervan zal u in staat stellen om uw parkmanagement effectief te optimaliseren.

Visioneer Edition


Deze editie bevat het basisspel, Park Beyond: Annual Pass, Coaster Car Bonus en Zombeyond Impossification Set.

 
  • Park Beyond
  • Park Beyond: Jaarkaart
  • Coaster Car Bonus
  • Zombeyond Impossificatie Set

Voor deze game is mogelijk een abonnement op Xbox Live Microsoft vereist.

Vergelijk onze verschillende abonnementsprijzen door onze Xbox Live-abonnement catalogus te bezoeken.

Kosten

Met security shields
Overschakelen naar de prijs zonder kortingsbon/kosten
XBOX SERIES GAME CODE : Use the Digital Code received by mail in your Xbox Series account to download Park Beyond from the Xbox Live. Internet connection and a Xbox Series are required. Please read the store description about any language or region restrictions.
XBOX SERIES EU GAME CODE : It's a download code for EUROPE ONLY. Use the Digital Code received by mail in your Xbox account to download Park Beyond from the Xbox Live. Internet connection and a Xbox Series are required. Please read the store description about any language or region restrictions.
Xbox Series Game Code ROW: Xbox Live Game Code ALLEEN voor de rest van de wereld. Het betekent voor landen die niet onder de regiobeperkingen vallen. Dit product kan niet in verschillende landen worden gekocht en geactiveerd. Lees de winkelbeschrijving om de volledige lijst met betrokken landen te kennen. Gebruik de digitale code die u per e-mail in uw Xbox-account hebt ontvangen om Park Beyond van Xbox Live te downloaden. Internetverbinding is vereist.
Standard Edition

Prijsgeschiedenis van Park Beyond

Onze Xbox game prijstracker stelt je in staat om moeiteloos aanbiedingen te vergelijken van officiële winkels en CD sleutel webshops. Houd de verkoop trends van Park Beyond op Xbox in de gaten en krijg een melding wanneer het spel de gewenste prijs bereikt. Mis nooit meer de beste deal of Park Beyond uitverkoop.

Chronologie

Historisch Laagste Prijzen

Keyshops
Officiële winkels
Logo Cdkeynl.nl VERGELIJK KIES & KOOP DOWNLOADEN (20)

1 comment 0 0 0 0 1 0 0 0


Be the first to leave a comment

You must be logged in to post a comment.

ONS BELONINGSPROGRAMMA : HOE WERKT HET ?
Site Logo
Link to Steam

Koppel uw Steam profiel aan Cdkeynl

Spin the wheel

Draai aan het wiel en win Gift Cards

Join Discord

Of win punten om het wiel opnieuw te draaien en doe mee aan de Discord evenementen

Win prizes

Geluk aan uw zijde? Win een PS5, Xbox Series X of €500 Amazon cadeaubonnen