Koop Pokemon Scarlet Nintendo Switch Goedkope Prijsvergelijke

Wat is een Pokemon Scarlet spelcode?

Het is een digitale sleutel waarmee je Pokemon Scarlet rechtstreeks naar Nintendo Switch kunt downloaden vanaf het Nintendo Eshop.

Hoe vind ik de beste prijzen voor Pokemon Scarlet op Nintendo Switch ?

CDKeyNL.nl vergelijkt de goedkoopste prijzen van Pokemon Scarlet op de Nederlandse markt voor digitale downloads om de beste verkoop- en kortingscodes in vertrouwde winkels te vinden.


Release date
18 november 2022
Developer
GAME FREAK
Publisher
Nintendo
Activation
Platforms
PEGI
7
Tags
RPG

OVER DIT SPEL


Pokémon Scarlet is een open-wereld turn-based game ontwikkeld door Game Freak. Als hoofdpersoon kun je in je eigen tempo een open wereld verkennen en nieuwe legendarische pokemon tegenkomen, zoals Scarlet’s exclusieve legendarische Koraidon. Ontmoet nieuwe Pokémon en ga de strijd met ze aan, en probeer ze allemaal te vangen! Deze nieuwe regio is geïnspireerd op Mediterraan Spanje, met een wereld die je op je gemak kunt verkennen en niet in een door het verhaal gedicteerde volgorde. Terwijl je je vaardigheden als Pokémon-trainer aanscherpt, ontdek je vele mysteries en verhalen, ontmoet je allerlei mensen en ga je op avontuur in de Pokémon-wereld zoals jij dat wilt.

 
  • De drie partner-Pokémon die je aan het begin van je avontuur kunt kiezen, zijn Sprigatito, een graskat-Pokémon, Uecoco, de Vuurkrokodil-Pokémon en Quaxly, de Watereend-Pokémon. Andere Pokémon die tot nu toe zijn onthuld, zijn Pawmi, Lechonk en Smoliv.
  • Je hoofdpersonage zal verschillende outfits hebben, afhankelijk van welke versie van het spel je hebt Scarlet of Violet, maar het is niet alleen kleding de professoren zullen ook anders zijn Scarlet zal je Professor Sada laten ontmoeten die onderzoek doet naar bepaalde overleveringen die in de regio zijn doorgegeven.
  • Pokemon Scarlet zal multiplayer gameplay met maximaal vier spelers mogelijk maken. Naast de basiselementen van de serie, zoals het verhandelen en bevechten van Pokémon, kun je in deze games met andere spelers de verschillende locaties in de regio verkennen.

Recensies


Pokémon Scarlet & Violet – Bouwblokken voor de toekomst

XGN

 

De game geeft ons zo’n goed gevoel van vrijheid met de Paldea-regio dat het aanvoelt als een doek om ons eigen avontuur op te tekenen.

PlaySense

 

Pokémon Scarlet en Violet zijn wisselvallige Pokémon-games. De open spelwereld is op veel vlakken een bevrijding.

Gamer.nl

Kosten

Include security shields
Switch No coupon price/fees

To report a missing price, please send us an email or use the chat.

Er zijn 12 aanbiedingen van 43,99€ tot 59,99€.

Prices History

Zoom 1m 3m 1y All

Track product

Box Edition (DVD-CD-ROM). Dat is geen downloadbaar product. Lees de internetpagina van de verkoper voor eventuele extras (belastingen, scheepvaart). De levertijden hangen van uw land af.
Europese Version Box Edition (DVD-CD-ROM). Dit is geen downloadbaar product. Lees de webpagina van de verkoper voor eventuele extras (belastingen, scheepvaart). De levertijden hangen van uw land af.
Japanse Versie Box Edition (DVD-CD-ROM). Dit is geen downloadbaar product. Lees de webpagina van de verkoper voor eventuele extras (belastingen, scheepvaart). De levertijden hangen van uw land af.
Amerikaanse versie Box Edition (DVD-CD-ROM). Dit is geen downloadbaar product. Lees de webpagina van de verkoper voor eventuele extras (belastingen, scheepvaart). De levertijden hangen van uw land af.
Nintendo EU eShop Download Code
Nintendo eShop Download code. Gebruik de code op de Nintendo eShop op jouw Nintendo Console. Je moet op internet aangelogd zijn. Eenmaals aangelogd op het Nintendo eShop kun je jouw Download Code bevestigen om het product te activeren.
Standard Edition
Logo VERGELIJK KIES & KOOP DOWNLOADEN (17)
GeneralM13 says on 25 november 2022 om 19:34:26

Van wat ik gehoord en gelezen heb zijn Violet en Scarlet weer 2 top Pokémon games!

Rating: 5/5
  • ‹‹
  • 1
  • ››

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.

ONS BELONINGSPROGRAMMA : HOE WERKT HET ?
Site Logo
Link to Steam

Koppel uw Steam profiel aan Cdkeynl

Spin the wheel

Draai aan het wiel en win Gift Cards

Join Discord

Of win punten om het wiel opnieuw te draaien en doe mee aan de Discord evenementen

Win prizes

Feeling Lucky ? Win PS5, Xbox Series X or 500€ Amazon Gift Cards