Koop Pokemon Scarlet Nintendo Switch Goedkope Prijsvergelijke

Wat is een Pokemon Scarlet spelcode?

Het is een digitale sleutel waarmee je Pokemon Scarlet rechtstreeks naar Nintendo Switch kunt downloaden vanaf het Nintendo Eshop.

WAT IS DE BESTE PRIJS VOOR Pokemon Scarlet Nintendo Switch?

Koop Pokemon Scarlet op de Nintendo Switch voor 44,16€ met een Cdkeynl-coupon die je hebt gevonden op Amazon.fr bij 12 vertrouwde verkopers die 13 aanbiedingen presenteren. Vergelijk de beste prijzen van officiële en cd key-winkels. Vind de beste aanbiedingen, deals en kortingen.


Release datum
18 november 2022
Officiële website
Ontwikkelaar
GAME FREAK
Uitgever
Nintendo
Activatie
Platformen
PEGI
7
Tags
RPG

OVER DIT SPEL


Pokémon Scarlet is een open-wereld turn-based game ontwikkeld door Game Freak. Als hoofdpersoon kun je in je eigen tempo een open wereld verkennen en nieuwe legendarische pokemon tegenkomen, zoals Scarlet’s exclusieve legendarische Koraidon. Ontmoet nieuwe Pokémon en ga de strijd met ze aan, en probeer ze allemaal te vangen! Deze nieuwe regio is geïnspireerd op Mediterraan Spanje, met een wereld die je op je gemak kunt verkennen en niet in een door het verhaal gedicteerde volgorde. Terwijl je je vaardigheden als Pokémon-trainer aanscherpt, ontdek je vele mysteries en verhalen, ontmoet je allerlei mensen en ga je op avontuur in de Pokémon-wereld zoals jij dat wilt.

 
  • De drie partner-Pokémon die je aan het begin van je avontuur kunt kiezen, zijn Sprigatito, een graskat-Pokémon, Uecoco, de Vuurkrokodil-Pokémon en Quaxly, de Watereend-Pokémon. Andere Pokémon die tot nu toe zijn onthuld, zijn Pawmi, Lechonk en Smoliv.
  • Je hoofdpersonage zal verschillende outfits hebben, afhankelijk van welke versie van het spel je hebt Scarlet of Violet, maar het is niet alleen kleding de professoren zullen ook anders zijn Scarlet zal je Professor Sada laten ontmoeten die onderzoek doet naar bepaalde overleveringen die in de regio zijn doorgegeven.
  • Pokemon Scarlet zal multiplayer gameplay met maximaal vier spelers mogelijk maken. Naast de basiselementen van de serie, zoals het verhandelen en bevechten van Pokémon, kun je in deze games met andere spelers de verschillende locaties in de regio verkennen.

Recensies


Pokémon Scarlet & Violet – Bouwblokken voor de toekomst

XGN

 

De game geeft ons zo’n goed gevoel van vrijheid met de Paldea-regio dat het aanvoelt als een doek om ons eigen avontuur op te tekenen.

PlaySense

 

Pokémon Scarlet en Violet zijn wisselvallige Pokémon-games. De open spelwereld is op veel vlakken een bevrijding.

Gamer.nl

Kosten

Met security shields
Overschakelen naar de prijs zonder kortingsbon/kosten
Box Edition (DVD-CD-ROM). Dat is geen downloadbaar product. Lees de internetpagina van de verkoper voor eventuele extras (belastingen, scheepvaart). De levertijden hangen van uw land af.
Nintendo EU eShop Download Code
Nintendo eShop Download code. Gebruik de code op de Nintendo eShop op jouw Nintendo Console. Je moet op internet aangelogd zijn. Eenmaals aangelogd op het Nintendo eShop kun je jouw Download Code bevestigen om het product te activeren.
Standard Edition
Standard + DLC

Prijsgeschiedenis van Pokemon Scarlet

Onze Nintendo Switch game prijstracker stelt je in staat om moeiteloos aanbiedingen te vergelijken van officiële winkels en CD sleutel webshops. Houd de verkoop trends van Pokemon Scarlet op Nintendo Switch in de gaten en krijg een melding wanneer het spel de gewenste prijs bereikt. Mis nooit meer de beste deal of Pokemon Scarlet uitverkoop.

Chronologie

Historisch Laagste Prijzen

Keyshops
Officiële winkels
Logo Cdkeynl.nl VERGELIJK KIES & KOOP DOWNLOADEN (20)

15 comments 1 1 2 1 2 0 7 1


GeneralM13 says on 25 november 2022 om 19:34:26

Van wat ik gehoord en gelezen heb zijn Violet en Scarlet weer 2 top Pokémon games!

Rating: 5/5
  • ‹‹
  • 1
  • ››

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.

ONS BELONINGSPROGRAMMA : HOE WERKT HET ?
Site Logo
Link to Steam

Koppel uw Steam profiel aan Cdkeynl

Spin the wheel

Draai aan het wiel en win Gift Cards

Join Discord

Of win punten om het wiel opnieuw te draaien en doe mee aan de Discord evenementen

Win prizes

Geluk aan uw zijde? Win een PS5, Xbox Series X of €500 Amazon cadeaubonnen