Koop Pokémon Legends Arceus Nintendo Switch Goedkope Prijsvergelijke

Wat is een Pokémon Legends Arceus spelcode?

Het is een digitale sleutel waarmee je Pokémon Legends Arceus rechtstreeks naar Nintendo Switch kunt downloaden vanaf het Nintendo Eshop.

Hoe vind ik de beste prijzen voor Pokémon Legends Arceus op Nintendo Switch ?

CDKeyNL.nl vergelijkt de goedkoopste prijzen van Pokémon Legends Arceus op de Nederlandse markt voor digitale downloads om de beste verkoop- en kortingscodes in vertrouwde winkels te vinden.


Release date
28 januari 2022
Developer
Game Freak
Publisher
The Pokémon Company
Activation
Platforms
PEGI
7
Tags
Actie RPG

OVER DIT SPEL


Pokémon Legends Arceus is een actie-avontuur RPG een spin-off spel van de geliefde Pokémon Franchise ontwikkeld door Game Freak. Dit Pokémon-avontuur speelt zich af in een ver verleden, in een tijd waarin mens en Pokémon nog niet zo goed met elkaar overweg konden. Verken de ijskoude plattelandslandschappen van de Hisui-regio (de hedendaagse Sinnoh-regio) als onderdeel van het enquêtekorps. Het is jouw taak om zoveel mogelijk te weten te komen over de Pokémon in de regio, maar daarvoor moet je ze eerst vangen met een primitieve versie van de Poke ball. Een manier is om hun gedrag te leren en ze onopgemerkt te besluipen en een goed getimede Pokeball naar ze te gooien, of je kunt altijd de klassieke weg bewandelen door met je Pokémon tegen ze te strijden.

 
  • Het Galaxy Team is een multiculturele organisatie die naar de Hisui regio is gekomen om het land zelf, de mensen en de relatie met de pokemon die er wonen te bestuderen. Het team bestaat uit verschillende korpsen, zoals het Medical Corps, Security Corps, Survey Corps, en nog veel meer.
  • Het Survey Corps heeft als missie de verkenners van het Galaxy Team te zijn, de voorhoede als het gaat om het onderzoeken en bestuderen van Pokémon in hun natuurlijke habitat. Als onderdeel van het Survey Corps krijg je vrij regelmatig opdrachten in Jubilife Village, op de achtergrond kun je ook ’s werelds eerste Pokedex voltooien.
  • Ontdek nooit eerder geziene Pokémon die inheems zijn in de Hisui-regio, zoals de Wyrdeer, Basculegion, Kleavor nieuwe evolutionaire paden naar eerder ontdekte Pokémon, en andere lokale variaties van Pokémon uit andere regio’s, zoals Hisuian Voltorb, Hisuian Zorua, Hisuian Growlithe, enzovoort.
Kosten

Include security shields
Switch No coupon price/fees

To report a missing price, please send us an email or use the chat.

Er zijn 21 aanbiedingen van 54,71€ tot 112,18€.

Prices History

Zoom 1m 3m 1y All

Track product

Aziatische Versie Box Edition (DVD-CD-ROM). Dit is geen downloadbaar product. Lees de webpagina van de verkoper voor eventuele extras (belastingen, scheepvaart). De levertijden hangen van uw land af.
Box Edition (DVD-CD-ROM). Dat is geen downloadbaar product. Lees de internetpagina van de verkoper voor eventuele extras (belastingen, scheepvaart). De levertijden hangen van uw land af.
Europese Version Box Edition (DVD-CD-ROM). Dit is geen downloadbaar product. Lees de webpagina van de verkoper voor eventuele extras (belastingen, scheepvaart). De levertijden hangen van uw land af.
Japanse Versie Box Edition (DVD-CD-ROM). Dit is geen downloadbaar product. Lees de webpagina van de verkoper voor eventuele extras (belastingen, scheepvaart). De levertijden hangen van uw land af.
Amerikaanse versie Box Edition (DVD-CD-ROM). Dit is geen downloadbaar product. Lees de webpagina van de verkoper voor eventuele extras (belastingen, scheepvaart). De levertijden hangen van uw land af.
Nintendo EU eShop Download Code
Nintendo eShop Download code. Gebruik de code op de Nintendo eShop op jouw Nintendo Console. Je moet op internet aangelogd zijn. Eenmaals aangelogd op het Nintendo eShop kun je jouw Download Code bevestigen om het product te activeren.
Bundle
Bundle 1
Standard Edition
Logo VERGELIJK KIES & KOOP DOWNLOADEN (17)
GeneralM13 says on 25 november 2022 om 20:06:16

De manier waarop deze pokémon game neergezet word is gewoon ronduit brilliant. Dit is naar mijn mening hoe Sword/Shield hadden moeten wezen.

Rating: 5/5
  • ‹‹
  • 1
  • ››

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.

ONS BELONINGSPROGRAMMA : HOE WERKT HET ?
Site Logo
Link to Steam

Koppel uw Steam profiel aan Cdkeynl

Spin the wheel

Draai aan het wiel en win Gift Cards

Join Discord

Of win punten om het wiel opnieuw te draaien en doe mee aan de Discord evenementen

Win prizes

Feeling Lucky ? Win PS5, Xbox Series X or 500€ Amazon Gift Cards