Koop Pro Cycling Manager 2023 CD Key Goedkoop Vergelijk de Prijzen

Wat is de Pro Cycling Manager 2023 CD Key?

Het is een digitale sleutel waarmee je Pro Cycling Manager 2023 rechtstreeks naar de pc kunt downloaden vanaf de officiële platforms.

WAT IS DE BESTE PRIJS VOOR Pro Cycling Manager 2023 PC?

Koop Pro Cycling Manager 2023 op de PC voor 6,47€ met een Cdkeynl-coupon die je hebt gevonden op Greenmangaming bij 29 vertrouwde verkopers die 40 aanbiedingen presenteren. Vergelijk de beste prijzen van officiële en cd key-winkels. Vind de beste aanbiedingen, deals en kortingen.


Release datum
8 juni 2023
Officiële website
Ontwikkelaar
Cyanide Studio
Uitgever
Nacon
Activatie
Platformen
PC
PEGI
3
Tags
Strategie Sim Racen Sport Multiplayer Competitief ... Realistisch Singleplayer Kindvriendelijk Beheer Wielrennen Tweewielers

OVER DIT SPEL


Trap je weg naar glorie en streef naar wereldtop! Geef leiding aan een team van profwielrenners, stel wedstrijdtactieken op, stimuleer nieuw talent en houd toezicht op de budgetten.

 
 • Neem het lot van je wielrenner in handen in een gedetailleerd managementsysteem. Van het opzetten van een trainingsstrategie tot het reageren op onverwachte uitdagingen, bedenk een evenwichtige fysieke, professionele en sociale routine om de overwinning veilig te stellen.
 • Ervaar een vernieuwd, realiteitsgetrouw klassement. De spanning van de fluctuerende weekstanden begint vanaf het begin van het seizoen. Het succes van een team hangt af van het vergaren van punten vanaf nul, waardoor een spannende teamuitdaging ontstaat.
 • Omarm een verbeterde race-omgeving met meer eerlijkheid. Profiteer van strategisch gebruik van de Grupetto in wedstrijden met meerdere etappes, waardoor je verzekerd bent van frissere, meer competitieve renners voor sprints en intense slotetappes.

Minimum:


 • OS: Windows 10 (64 bits)
 • CPU: Intel Core i3-540, AMD Phenom II X4 940
 • RAM: 4 GB
 • HDD: 16 GB
 • GPU: NVIDIA GeForce GTX 650 1 GB, AMD Radeon HD 5770 1 GB
 • DirectX: 9.0

Aanbevolen:


 • OS: Windows 10 (64 bits)
 • CPU: Intel Core i5-11600K , AMD Ryzen 5 5600X
 • RAM: 8 GB
 • HDD: 16 GB
 • GPU: NVIDIA GeForce GTX 660 2 GB, AMD Radeon HD 7870 2 GB
 • DirectX: 9.0
Kosten

Met security shields
Overschakelen naar de prijs zonder kortingsbon/kosten
EU STEAM CD KEY: Requires an EUROPEAN IP address or you must activate it with a VPN (Virtual Private Network) in order to play Pro Cycling Manager 2023. Might have languages restrictions or language packs. Read the description on the store game page to know if the EU IP is only needed for activation or for playing also (maybe on EU Servers). Most of the stores offer you their help, or show you how to do this with a tutorial to follow.
Steam gift alleen beschikbaar voor Europa. Lees de beschrijving over eventuele regio- of taalbeperkingen aandachtig, alle stappen zijn op de webpagina van de verkoper uitgelegd.
Steam gift. Een Steam gift is een eenmalig transfer dat U krijgt. U activeert en installeert de game op Steam. Het is een niet-terugbetaalbare game dat in uw Steam games collection blijft.
Voor de Steam platform Steam CD Key (Regiovrij / wereldwijd), moet U de code downloaden en registreren met het Steam client, die hier te Downloaden is HERE. Eenmaals U ingelogt bent, klikt U op Game toevoegen (zie linkerhoek onderaan) -> Product activeren op Steam. Typ vervolgens uw CD Key in en het game zal geactiveerd en toegevoegd worden in uw Steam account game library.
Standard Edition

Prijsgeschiedenis van Pro Cycling Manager 2023

Onze PC game prijstracker stelt je in staat om moeiteloos aanbiedingen te vergelijken van officiële winkels en CD sleutel webshops. Houd de verkoop trends van Pro Cycling Manager 2023 op PC in de gaten en krijg een melding wanneer het spel de gewenste prijs bereikt. Mis nooit meer de beste deal of Pro Cycling Manager 2023 uitverkoop.

Chronologie

Historisch Laagste Prijzen

Keyshops
Officiële winkels
Logo Cdkeynl.nl VERGELIJK KIES & KOOP DOWNLOADEN (20)

6 comments 1 0 1 0 0 0 3 1


Be the first to leave a comment

You must be logged in to post a comment.

ONS BELONINGSPROGRAMMA : HOE WERKT HET ?
Site Logo
Link to Steam

Koppel uw Steam profiel aan Cdkeynl

Spin the wheel

Draai aan het wiel en win Gift Cards

Join Discord

Of win punten om het wiel opnieuw te draaien en doe mee aan de Discord evenementen

Win prizes

Geluk aan uw zijde? Win een PS5, Xbox Series X of €500 Amazon cadeaubonnen