Koop Rainbow Six Extraction CD Key Goedkoop Vergelijk de Prijzen

Wat is de Rainbow Six Extraction CD Key?

Het is een digitale sleutel waarmee je Rainbow Six Extraction rechtstreeks naar de pc kunt downloaden vanaf de officiële platforms.

WAT IS DE BESTE PRIJS VOOR Rainbow Six Extraction PC?

Koop Rainbow Six Extraction op de PC voor 7,17€ met een Cdkeynl-coupon die je hebt gevonden op GAMIVO bij 24 vertrouwde verkopers die 69 aanbiedingen presenteren. Vergelijk de beste prijzen van officiële en cd key-winkels. Vind de beste aanbiedingen, deals en kortingen.


Release datum
15 juni 2023
Officiële website
Ontwikkelaar
Ubisoft Montreal
Uitgever
Ubisoft
Platformen
PEGI
18
Tags
Strategie Actie MMO Zombies FPS Ruimtewezens ... Co-op Sluipen Shooter Firstperson Onlineco-op Multiplayer Scifi Leger Realistisch Singleplayer Gewelddadig Teams Geweeraanpassing PvE Demonen

OVER DIT SPEL


Rainbow Six Extraction is een tactische co-op shooter, het 14e spel van Tom Clancy’s rainbow six franchise. In dit spel is een gevaarlijke buitenaardse parasiet, de Archaeans, ontsnapt en heeft een wetenschappelijk lab volledig overgenomen.  De basis van het spel is gebouwd op de rainbow six siege maar met meer nadruk op co-op en PvE gevechten.

 
 • Speel de co-op modus met twee andere vrienden en neem het op tegen de evoluerende buitenaardse dreiging. Je team bestaat uit 3 operators en je moet samenwerken om vijanden uit te schakelen en de missie te voltooien in een Left 4 Dead-achtige omgeving.
 • De bevestigde speelbare operators in Extraction zijn Alibi, Lion, Vigil, Ela, Finka en Tachanka. Andere operators worden mogelijk in de toekomst bekendgemaakt.
 • Na het voltooien van een gebied, de speler rendezvous op een luchtsluis, zoals veilige zones in Left 4 dead daar zullen ze beslissen of ze willen doorzetten of snijden hun verliezen. Spelers die het niet konden maken voordat de luchtsluis is gesloten of naar de extractie punt kan worden gered.

Reviews


Rainbow Six Extraction combineert goede ideeën met slechte ideeën. De actie is erg vermakelijk en de potjes zijn te behappen. Aan de andere kant is de opzet van het spel erg grillig en komt alles in de eerste uren erg traag op gang. Als je op zoek bent naar een leuke co-op shooter zijn er betere alternatieven.

Gamer.nl

Guardian Editie


Deluxe Editie


Verenigd Bundel


 

Weet je niet welke editie je moet kiezen? Hier is een gids om u te helpen beslissen: Rainbow Six Extraction: Welke editie te kiezen

 

Minimum:


 • OS: Windows 10 (64 bits)
 • CPU: AMD Ryzen 3 1200 3.1 GHz, Intel Core i5-4460 3.2 GHz
 • RAM: 8 GB
 • HDD: 85  GB
 • GPU: AMD R9 290X, NVIDIA GeForce GTX 960
 • DirectX: 11

Aanbevolen:


 • OS: Windows 10 (64 bits)
 • CPU: AMD Ryzen 5 1500X 3.5 GHz, Intel Core i7-4790K 4.0 GHz
 • RAM: 16 GB
 • HDD: 85  GB
 • GPU: AMD Radeon RX 580, NVIDIA GeForce GTX 1070
 • DirectX: 11

Rainbow Six Extraction – REACT Strike Pack


Verbeter je Tom Clancy’s Rainbow Six Extraction-ervaring met het REACT Strike Pack, inclusief:

 
 • Frontline Cosmetic Pack bevat Spectrum hoofddeksel, uniform en wapen skin, en de REACT lockjaw charm.
 • 10% korting in de in-game winkel.
 • XP boosters voor evenementen na de lancering.
Kosten

Met security shields
Overschakelen naar de prijs zonder kortingsbon/kosten
Region Free / Worldwide. Requires Epic Games Launcher App in order to play the game. You need to create a free account here. Read the description on the store page about any language or country restrictions.
Steam gift alleen beschikbaar voor Europa. Lees de beschrijving over eventuele regio- of taalbeperkingen aandachtig, alle stappen zijn op de webpagina van de verkoper uitgelegd.
Voor de Steam platform Steam CD Key (Regiovrij / wereldwijd), moet U de code downloaden en registreren met het Steam client, die hier te Downloaden is HERE. Eenmaals U ingelogt bent, klikt U op Game toevoegen (zie linkerhoek onderaan) -> Product activeren op Steam. Typ vervolgens uw CD Key in en het game zal geactiveerd en toegevoegd worden in uw Steam account game library.
Ubisoft Connect EN for EuropeCD Key : Ubisoft Connect for Europe CD Key ENGLISH language only version. You need to install the Ubisoft Connect Software from (ubisoftconnect.com HERE) in order to download and play Rainbow Six Extraction. Please read carefully the description on the store for more informations about languages and restrictions.
Europese versie Ubisoft Connect CD Key. U moet de Ubisoft Connect Software installeren via HERE. Lees aandachtig de beschrijving in de store aub , U vindt er meer info over talen en beperkingen.
Voor de Ubisoft Connect CD Key moet U de Ubisoft Connect Software installeren van Ubisoft Connect Website, dan simpelweg de CD Key toevoegen aan Ubisoft Connect en U kunt de game downloaden.
Bundle
Deluxe Edition
Standard Edition
United Bundle

Prijsgeschiedenis van Rainbow Six Extraction

Onze PC game prijstracker stelt je in staat om moeiteloos aanbiedingen te vergelijken van officiële winkels en CD sleutel webshops. Houd de verkoop trends van Rainbow Six Extraction op PC in de gaten en krijg een melding wanneer het spel de gewenste prijs bereikt. Mis nooit meer de beste deal of Rainbow Six Extraction uitverkoop.

Chronologie

Historisch Laagste Prijzen

Keyshops
Officiële winkels
Logo Cdkeynl.nl VERGELIJK KIES & KOOP DOWNLOADEN (20)

430 comments 11 0 1 5 4 13 371 25


Be the first to leave a comment

You must be logged in to post a comment.

ONS BELONINGSPROGRAMMA : HOE WERKT HET ?
Site Logo
Link to Steam

Koppel uw Steam profiel aan Cdkeynl

Spin the wheel

Draai aan het wiel en win Gift Cards

Join Discord

Of win punten om het wiel opnieuw te draaien en doe mee aan de Discord evenementen

Win prizes

Geluk aan uw zijde? Win een PS5, Xbox Series X of €500 Amazon cadeaubonnen