2
Lists & Alerts

Users rating Not yet rated

0 5 0

Koop Rainbow Six Extraction PS5 Goedkoop Vergelijk de Prijzen

Wat is een Rainbow Six Extraction spelcode?

Het is een digitale sleutel waarmee je Rainbow Six Extraction rechtstreeks naar PlayStation 5 kunt downloaden vanaf het PlayStation Network (PSN).

Hoe vind ik de beste prijzen voor Rainbow Six Extraction op PlayStation 5 ?

CDKeyNL.nl vergelijkt de goedkoopste prijzen van Rainbow Six Extraction op de Nederlandse markt voor digitale downloads om de beste verkoop- en kortingscodes in vertrouwde winkels te vinden.


Release date
16 september 2021
Official website
Developer
Ubisoft
Publisher
Ubisoft
Platforms
PEGI
18
Tags
Strategie MMO FPS Shooter Online Co-Op Teams
Activation
  

OVER DIT SPEL


Rainbow Six Extraction is een tactische co-op shooter, het 14e spel van Tom Clancy’s rainbow six franchise. In dit spel is een gevaarlijke buitenaardse parasiet, de Archaeans, ontsnapt en heeft een wetenschappelijk lab volledig overgenomen.  De basis van het spel is gebouwd op de rainbow six siege maar met meer nadruk op co-op en PvE gevechten.

 
  • Speel de co-op modus met twee andere vrienden en neem het op tegen de evoluerende buitenaardse dreiging. Je team bestaat uit 3 operators en je moet samenwerken om vijanden uit te schakelen en de missie te voltooien in een Left 4 Dead-achtige omgeving.
  • De bevestigde speelbare operators in Extraction zijn Alibi, Lion, Vigil, Ela, Finka en Tachanka. Andere operators worden mogelijk in de toekomst bekendgemaakt.
  • Na het voltooien van een gebied, de speler rendezvous op een luchtsluis, zoals veilige zones in Left 4 dead daar zullen ze beslissen of ze willen doorzetten of snijden hun verliezen. Spelers die het niet konden maken voordat de luchtsluis is gesloten of naar de extractie punt kan worden gered.

Your game
The store
The payment
Winkel
Platform
Editie
Prijs (zonder kosten)
Kosten
AKS SCORE

To report a missing price, please send us an email or use the chat.

Wees de eerste om een commentaar achter te laten

You must be logged in to post a comment.

Newsletter