33
Lists & Alerts

Users rating 5/5
(6 votes)


5 5 6

Kopen Red Dead Redemption 2 PS4 Code Compare Prices

Wat is een Red Dead Redemption 2 spelcode?

Het is een digitale sleutel waarmee je Red Dead Redemption 2 rechtstreeks naar PlayStation 4 kunt downloaden vanaf het PlayStation Network (PSN).

Hoe vind ik de beste prijzen voor Red Dead Redemption 2 op PlayStation 4 ?

CDKeyNL.nl vergelijkt de goedkoopste prijzen van Red Dead Redemption 2 op de Nederlandse markt voor digitale downloads om de beste verkoop- en kortingscodes in vertrouwde winkels te vinden.


Release date
29 oktober 2018
Official website
Developer
Rockstar Studios
Publisher
Rockstar Games
Platforms
PEGI
18
Tags
Actie Avontuur western Open wereld Shooter Masterpiece
Activation
  

Over dit spel


Bij de zonsondergang van het Wilde Westen staan de leden van de Van der Linde-bende op gespannen voet met de wet, met opportunistische premiejagers en met zichzelf.

  • Speel als Arthur Morgan, een luitenant van de Van der Linde Bende, terwijl je probeert uit te vinden welke weg je moet bewandelen om het einde van het Wilde Westen te overleven.
  • Gebruik verschillende wapens, van revolvers revolvers en afgezaagde jachtgeweren tot dubbele bijlen en speciale messen.
  • Gebruik de Dead Eye-mogelijkheid in een knijpbeweging om meerdere vijanden in één keer neer te halen en te leven om nog een dag te vechten.
  • Ontmoet je vrienden in Red Dead Online en beleef een nieuw avontuur waarin je verschillende rollen kunt spelen en tal van quests en bounties kunt voltooien.

Voor Red Dead Online is een actief PlayStation Plus-abonnement vereist.

Special Edition


Ultimate Edition


 

Weet je niet welke editie je moet kiezen? Hier is een gids om u te helpen beslissen: Red Dead Redemption 2: Welke editie te kiezen?

 

Your game
The store
The payment
Winkel
Platform
Editie
Prijs (zonder kosten)
Kosten
AKS SCORE
9.0

To report a missing price, please send us an email or use the chat.

Er zijn 19 aanbiedingen van 19,67€ tot 126,39€.

Playstation account. Je zal een Playstation account krijgen om het spel te downloaden. Wanneer de download is afgewerkt, kan je met uw eigen account spelen. Lees de instructies van de verkoper. Een internetverbinding is vereist.
Japanse Versie Box Edition (DVD-CD-ROM). Dit is geen downloadbaar product. Lees de webpagina van de verkoper voor eventuele extras (belastingen, scheepvaart). De levertijden hangen van uw land af.
Playstation DownloadCode. Activeer de download code op het Playstation Network. Is een internetverbinding vereist.
Spel DownloadCode Playstation USA. Geef de code in op het Playstation Network. Een Amerikaanse Playstation en een internetverbinding zijn vereist.
Special Edition
Standard Edition
Ultimate Edition

Be the first to leave a comment

You must be logged in to post a comment.

Newsletter