Koop Resident Evil 2 PS4 Goedkoop Vergelijk de Prijzen

Wat is een Resident Evil 2 spelcode?

Het is een digitale sleutel waarmee je Resident Evil 2 rechtstreeks naar PlayStation 4 kunt downloaden vanaf het PlayStation Network (PSN).

Hoe vind ik de beste prijzen voor Resident Evil 2 op PlayStation 4 ?

CDKeyNL.nl vergelijkt de goedkoopste prijzen van Resident Evil 2 op de Nederlandse markt voor digitale downloads om de beste verkoop- en kortingscodes in vertrouwde winkels te vinden.


Release date
25 januari 2019
Official website
Developer
CAPCOM Co., Ltd.
Publisher
CAPCOM Co., Ltd.
Platforms
PEGI
18
Tags
Zombies Horror Third-Person survival, horror Eén speler Bloed en ingewanden ... Remake

OVER DIT SPEL


Het iconische en genrebepalende Resident Evil 2 keert volledig opnieuw opgebouwd terug met Capcom’s eigen RE-engine. Een klassieker die herboren is met adembenemend realistische beelden, meeslepende audio, een gloednieuwe camera over de schouder en gemoderniseerde besturing. Sluit je aan bij politieagent Leon Kennedy en studente Claire Redfield en probeer de rampzalige uitbraak in Racoon City te overleven, die het grootste deel van de bevolking in hersenloze zombies heeft veranderd. Het lot van beiden ligt in jouw handen, want je doorloopt hun eigen, afzonderlijk speelbare campagnes en beiden moeten samenwerken om erachter te komen wie er achter deze uitbraak zit en te overleven.

 
  • De nieuwe over-de-schouder camera en gemoderniseerde besturing zorgen voor een modernere kijk op het survival horror genre, maar bieden spelers tegelijkertijd een accurate reconstructie van de 1998 release van het spel met alle van de oorspronkelijke spelmodi intact.
  • Zombies komen tot leven met zo’n levendig realisme door fotorealistische beelden, verbluffende belichting en gruwelijk natte gore-effecten terwijl ze in real-time reageren en zichtbare schade oplopen terwijl je op ze blijft schieten.
  • Neem deel aan de gameplay waar de serie bekend om staat, ga de tactische strijd aan met vijanden, verken donkere dreigende gangen, los puzzels op om toegang te krijgen tot beperkte gebieden en verzamel nuttige voorwerpen die overal in de omgeving zijn verborgen, terwijl je ook een constante strijd voert om te overleven.

Reviews


Het resultaat is een titel die altijd trouw blijft aan zijn roots, maar vooral ook die roots gebruikt als uitgangspunt om op alle vlakken beter uit de hoek te komen. De perfecte horrorgame is misschien nét te veel eer, maar Capcom komt dit keer toch verdomd dichtbij. George A. Romero zou als vader van de cinematische zombie trots zijn.

playsense.nl

 

De indrukwekkende grafische updates en vele kleine spelverbeteringen maken van Resident Evil 2 een horrorgame die zich meer dan uitstekend staande houdt tussen de andere moderne spellen in het genre. Of je nu wel of niet bekend bent met het oorspronkelijke spel, deze remake is verplichte kost voor iedereen die houdt van een goede survivalhorrorgame.

gamer.nl

Deluxe Edition


Deze editie van Resident Evil 2 bevat het basisspel plus de Deluxe Edition, die een overvloed aan cosmetica bevat voor zowel Leon als Claire. Leon Kostuum: Arklay Staff, Leon Kostuum: Noire, Claire-kostuum: Militair, Claire-Kostuum: Noire, Claire-Kostuum: Elza Walker, Originele versie Soundtrack Swap, Deluxe Wapen: Samurai Edge Albert Model.

Bundle Edition


Deze editie van Resident Evil 2 bevat zowel het basisspel van Resident Evil 2 als Resident Evil 3.

Resident Evil 2 Extra DLC Pack


Deze bundel bevat 8 cosmetische DLC-pakketten voor zowel Leon als Claire: Leon Kostuum: Arklay Staff, Leon Costume: Noire, Claire-kostuum: Military, Claire Costume: Noire, Claire-Kostuum: Elza Walker, Originele versie Soundtrack Swap, Deluxe Wapen: Samurai Edge Albert Model.

Resident Evil 2 Deluxe Weapon Samurai Edge Chris Model


Deze DLC bevat een handwapen dat zowel door Leon als Claire gebruikt kan worden, oorspronkelijk gegeven als preorderbonus en nu beschikbaar als DLC.

Resident Evil 2 All In-game Rewards Unlock


Deze DLC ontgrendelt onmiddellijk content die normaal te verkrijgen is door bepaalde records te behalen: Extra “4th Survivor”, Extra “The Tofu Survivor”, Costume, ∞ Bonus Weapon, Model, Concept Art.

 

Vind de beste prijzen voor Resident Evil 2 DLC’s op CDKeyNL!

Kosten

Include security shields
Switch No coupon price/fees

To report a missing price, please send us an email or use the chat.

Er zijn 15 aanbiedingen van 9,83€ tot 77,54€.

Playstation account. Je zal een Playstation account krijgen om het spel te downloaden. Wanneer de download is afgewerkt, kan je met uw eigen account spelen. Lees de instructies van de verkoper. Een internetverbinding is vereist.
Aziatische Versie Box Edition (DVD-CD-ROM). Dit is geen downloadbaar product. Lees de webpagina van de verkoper voor eventuele extras (belastingen, scheepvaart). De levertijden hangen van uw land af.
Box Edition (DVD-CD-ROM). Dat is geen downloadbaar product. Lees de internetpagina van de verkoper voor eventuele extras (belastingen, scheepvaart). De levertijden hangen van uw land af.
Europese Version Box Edition (DVD-CD-ROM). Dit is geen downloadbaar product. Lees de webpagina van de verkoper voor eventuele extras (belastingen, scheepvaart). De levertijden hangen van uw land af.
Playstation DownloadCode. Activeer de download code op het Playstation Network. Is een internetverbinding vereist.
Bundle
Deluxe Edition
Standard Edition
Logo VERGELIJK KIES & KOOP DOWNLOADEN (15)

Be the first to leave a comment

You must be logged in to post a comment.

ONS BELONINGSPROGRAMMA : HOE WERKT HET ?
Site Logo
Link to Steam

Koppel uw Steam profiel aan Cdkeynl

Spin the wheel

Draai aan het wiel en win Gift Cards

Join Discord

Of win punten om het wiel opnieuw te draaien en doe mee aan de Discord evenementen

Win prizes

Feeling Lucky ? Win PS5, Xbox Series X or 500€ Amazon Gift Cards